Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Copper Kettle

2987 Jackson St, Dubuque, IA 52001-1975
+1 563-845-0567
Website
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende55 %
  • Rigtig god29 %
  • Gennemsnitlig9 %
  • Dårlig3 %
  • Frygtelig4 %
Lukket nu
Åbningstider
KØKKENER
Amerikansk, Bar, Pub, Vegetarvenlig, Glutenfri retter
PRIS
$$ - $$$
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning
PLACERING
2987 Jackson St, Dubuque, IA 52001-1975
Alle oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (307)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

11-20 af 165 anmeldelser

Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 14. april 2017

Fuldt korrekt formateret anmeldelse på min blog Yin's beige kasse. Omakase Sushi på Zipang i Calgary, chokolade kage på Q haute cuisine også i Calgary, og den stegte ost bør unde dig selv at drikke på kobberkedel i Dubuque. Hvad disse fødevarer har til fælles...er, at de er nogle af de bedste ting, jeg nogensinde har smagt i mit liv. Jeg har fået en masse forskellige og dyre fødevarer som f. eks. foie gras, $ 125 middag på Blackbird i Chicago, $ 100 middag på Teatro i Calgary, ægte 5 wagyu fra Japan koster $ 240 /lb. Og mens man mange af dem blev interessante oplevelser var der meget få måltid mad oplevelser hvor jeg ville sige." Det er en af de største ting, jeg nogensinde har spist. " Sært nok disse enkle ost bør unde dig selv at drikke på kobberkedel tilbød mig en af disse oplevelser. Vanvittigt! Hvordan kan ost bør unde dig selv at drikke, en ret så beskedne og gågade stå for ting som perfekt lavet sushi eller 5 wagyu? IMG_ 20161228 _ 174638 . jpg for det første er noget, bare fordi dyr, eller gemt væk i reklamerne, riffs og mystik som fine sushi eller fine restauranter, betyder ikke nødvendigvis at de er de bedste mad i verden. På den gamle japanske Strygejern Kok, efter 2000 retter formanden's livret fra et hav af Foie gras, trøfler, kaviar og hummer spillede kun ret Szechuan rejerne i hot chili ketchup) fra Iron kok Chen Kenichi indsæt (bruger. Dette svarer til at sige, at efter hundredvis af gode smagsoplevelser at din livret var Orange kylling på en kinesisk restaurant. Der er ingen sammenhæng mellem pris og din nydelse af mad. Disse ost bør unde dig selv at drikke på kobberkedel er, hvad du forestiller dig det perfekte ost bør unde dig selv at drikke nogensinde kunne være. Du starter med dejen som er meget lettere, og sprød med en Tempura som konsistens, der fører til en dybere browning men har meget mere ristede smag så Tempura. Til trods for, at det er ost, som er delvist fedt og stegt i fedt, dejen forbliver helt fri for fedt og er ikke fedtet. Osten selv reklamerer med som Wisconsin ost bør unde dig selv at drikke og den interessante del er, at det faktisk smager som en midaldrende skarpe cheddar. De fleste ost bør unde dig selv at drikke fordi der ikke har været i alderen i meget lange mangler smag, men the yellow bør unde dig selv at drikke ost har en skarp cheddar præg der fører til en masse komplicerede karakter for hver enkelt af de bør unde dig selv at drikke. Kombiner det med en Sriracha Ranch sauce, som står i kontrast til fede rig smag med en skarp krydret sauce, denne ret er perfekt. Jeg kan ikke forbedre denne ret fordi det, det er at forsøge at gøre det lykkes at på hvert niveau, og det er derfor, det er sandsynligvis en af de bedste ting, jeg nogensinde har spist. Det korte af det er at komme til kobberkedel, og gå for deres ost bør unde dig selv at drikke. Af, måden kobberkedel er desuden en restaurant, der serverer noget andet end ost bør unde dig selv at drikke. Du kan finde det i en lille boligområde i det nordlige Dubuque på Jackson Street. Du vil blive tilgivet for fejl som nogle lokale bar eller pub, der serverer den samme øl og burgere som 50 andre restauranter serverer i byen (et kæledyr at af mine venner). Du vil ikke være helt forkert, men du vil også komme til at savne ud af en af de bedste restauranter i byen. Den bedste måde jeg kan beskrive kobberkedel er, hvis en kok, der arbejdede i storby restauranter, som serverer nuanceret retter som knoglemarv og toast, langsom ristede korte ribs eller en hel røget ørred på et bord, der er besluttet at vende tilbage til sit hjem i en lille by og åbne en enkelt restaurant, der serverer kender midt Amerika mad som burgere, makaroni og ost, stegt kylling, og fish and chips cedertræ. Resultatet er de samme velkendte retter, men opdateret med mere moderne ingredienser, bedre teknik, og moderne præsentation. Osten er en af de retter bør unde dig selv at drikke. IMG_ 20161228 _ 172718 ( 1 ) opvaskemaskine vi fik også ved siden af ost bør unde dig selv at drikke er den skotske Æg, som er en blødkogte æg indpakket i fars og dybstegt. IMG_ 20161228 _ 174750 . jpg beklager slørede skudt denne ret kun har de samme opmærksomhed for detaljer som osten bør unde dig selv at drikke, og er formentlig lige så fremragende. At opretholde det blødkogte æg og flydende rødløg mens stegning hele pølse indpakket æg tager en masse færdigheder og timing at udrette og det udføres perfekt, du kan se på billedet. Sprøde sprøde stegte pølser med sin intense krydderier af fennikel og salt supplerer godt til den rige flydende rødløg og milde smag af æggehvide. Det er serveret med en kornede sennep og mayonnaise sauce og foråret grøn salat, som ærterne godt med æg og pølse (ingen overraskelse der) . Jeg værdsætter det valg af kornede sennep som kun har en mere interessant konsistens og smag; perfekt til pølse (andet end en varm hund som skal altid bruge gule Frenches) . Som den ost bør unde dig selv at drikke jeg kan virkelig ikke finde nogen fejl ved denne ret fordi det bare virker, og jeg vil ikke gøre noget for at forbedre på det. En imponerende anden side til kobberkedel er drinkskort, som tager det vigtigste fra blaserte craft cocktail bevægelse fra større byer. IMG_ 20161228 _ 172713 ( 1 ) . jpg desværre for mig en masse Vodka baserede drikkevarer som skal appellere til mange mennesker (som jeg personligt synes bare ikke kan lide smagen af alkohol), men ikke til min smag. Der er en drik, der er ikke Vodka ud, jeg fik som er blandede. IMG_ 20161228 _ 174134 ( 1 ) . jpg denne lange drink er en Jack og Cola, men mere kompleks med tilføjelsen af bitter på fad og betydeligt mindre søde med valget af Rye vs Jack Daniels. Det ville være den lange drink alternativ til whisky der drikker som jeg, der nyder den gamle stil sukker og whisky cocktails som Gammeldags's, Manhattan's, og Sazerac's. En meget behagelig drik på sin egen (selv om jeg ville have svært ved at tænke på grund af dets hvad for at parre bitter profil. ) Til middag fik vi to retter. Et, der var Fish and Chips med faktiske kartoffel chips, og de andre var bacon indpakket svinemørbrad med rød kartofler og grøntsager. IMG_ 20161228 eller tegnene _ 180849 . jpg fisk og Pommes frites var ikke som nogen overraskelse fremragende, da kobberkedel har nogle fremragende dej. Fisk tilberedes saftig ud og perfekt; bonuspoint for i - også god coleslaw og Tarter-sauce, og kartoffel chips også i hus. Hvis du vil have en gennemarbejdet fisk og Chip opvaskemaskine, så kobberkedel har det, der for en Calgarian jeg sætter stor pris på siden tilbage i Calgary, var der bogstaveligt talt ingen restaurant jeg fandt kunne bruge en ordentlig fisk og chip-ret. Enten dejen ville være fedtet, det ville være tør fisk, eller dejen var ikke sprødt, eller overdrevent tydelig og bready. Mange ting kan gå galt i byen med Fish and Chips og kobberkedel bare aldrig rammer nogen af disse problemer. (Ikke også få mig i gang omkring Pommes frites, som jeg skrev en hel indlæg om hvor mange restauranter ville være bedre stillet med frosne. ) IMG_ 20161228 _ 180843 . jpg min ret var den bacon viklet ind svinemørbrad som jeg ønskede at få et meget let at teste, hvor godt kan håndtere kokkene overkogt stykke kød. Hvis du læser min anmeldelse på Caroline er du allerede er ved at dette er et eksempel på svinemørbrad gjort rigtigt. Det behøver ikke at være tør, da dette var perfekt tilberedt med det at være meget saftig. Som for konceptet om det er en almindelig opvaskemaskine, jeg har lige ret jeg kan godt forstå, at bacon indpakket mørbrad aldrig forstået, måske fordi jeg er en af de mennesker, der nyder at være super sprød bacon ende af skalaen snarere end på de fyldige ende. Den side af " wokstegte grøntsager af peberfrugter og løg er dejlig, og det er også perfekt tilberedt som til stadig har nogle leg og konsistens til dem, og de kartofler er pænt anrettet rutineret - agtige ". Selv om jeg er forvirret med hensyn til hvad de skal være, som i er de dampede, kommer også svitsede eller ristede? Jeg tror, at det kunne være lidt bedre, hvis de har valgt kartofler på denne strækning af pan stegning dem indtil lidt sprøde på kanten som hashbrowns, men som de står, de er bare vellagret mørt dampet kartofler med lidt olie smidt med dem. Jeg er ikke sikker på om præsentation af et mørbrad opvaskemaskine fordi dens slags og sikrer et gammelt holdning, der tager 3 retter mad er adskilt, og ikke alle rørende. Det er måske smart " storby " person i mig i forhold til den gamle amerikanske børn måde at servere mad, at det er en udvikling i dag er at " bidragssager " din mad som regel med din kød på et puré (som kartoffelmos) blev serveret med en side af hele grøntsager som wokstegte peberfrugter. Den idé om at være hvis den mad smager ikke godt sammen og så de burde ikke være sidder ved siden af hinanden. Så i de mere moderne restauranter du vil se en bøf på mosede kartofler, men snarere end at sidde ved siden af. Det er en subjektiv kritik og det burde ikke mark kobberkedel mod det, fordi det kunne holde kobberkedel fornuftigt midtvest til præsentation denne måde at holde. Forretten også er udstyret med en side af foråret grønne, og som er også en god kurs i en mere moderne restaurant, der erstatter det hus salat af Iceberg, gulerødder, og den røde kål; for arugula, frisee, agurk og tomat. For at være ærlig, jeg har et svagt punkt for icebergsalat tankegang er meget underkendt, og find foråret blanding for at være for at være min salat grøn af valg, men jeg er i mindretal ved at krydret og delikat. IMG_ 20161228 _ 175437 ( 1 ) . jpg jeg kunne blive nitpicky men det er virkelig alt jeg har på kobberkedel for deres mad. Det til de mere personlige præferencer snarere end teknik eller udførelse problemer for den ret, jeg bestilte. Maden på denne restaurant er fremragende, og viser, hvor godt enkle retter kan være, når vores indsats på at finde bedre ingredienser og teknikker til at lave kender retter. Disse former for retter er rent faktisk ret sjældent i en by som Calgary, da mange restauranter enten er inkompetent på at gøre det enkle retter som fish and chips eller en burgere ordentligt, eller tag med på en enkelt retter, som for langt og start " burgere på " dem, der serverer dem med smart franskbrød eller importerede italienske oste, der ikke smelter ordentligt. Copper kedlen er helt igennem en succes på begge sider, at tynde linje med at forsøge at tage enkle retter som ost bør unde dig selv at drikke, og at gøre det bedre, uden at tage det alt for langt. Priserne spænder helt vildt. Den Svinemørbrad løber du omkring $25 men fish and chips vil kun køre dig $ 15 og en burger vil kun koste dig $ 10 . Så det kan være op til dig men dit måltid vil koste. Jeg vil helt sikkert anbefale at få en appetitvækker per person, men det er for det meste fordi de er de bedste retter på menuen. Det indre er repræsentative for en moderne restaurant, en masse mørke træmøbler og en semi - åbent køkken hvor du kan se kokkene arbejde. Jeg har altid nydt et åbent køkken da det giver dig et overblik over det store arbejde kokke, og holder ting gennemsigtige mellem gæster og personale. Personalet er fantastisk, meget professionelt og vidende om). * (Se nedenfor) IMG_ opdatering 20161228 _ 172444 . jpg Hvis du er ude af byen, og fra en større mere " gastronomiske " by som San Francisco, New York, eller Chicago. Tag en tur lidt væk fra de metoder til kobberkedel, og du vil finde det Dubuque er virkelig i stand til. * Update: Vi fik et andet besøg (med et selskab på 7 ) på en fredag aften, og havde nogle problemer med at få et bord. Jeg tror en af værterne var og giver os en hård tid, selvom vi var villige til at vente for et bord, men tjenerne var super imødekommende for at forsøge at gøre det muligt. Jeg beklager mig ikke at vi ikke kunne få et bord, (det er fredag aften på en af de bedste restauranter i byen. duh. ) Værten ønskede at det var ikke muligt, men der var en bar med 7 stole åben, så vi tog det at skyde os ned over, men bartenderen er meddelt, at de ville få et bord lige så snart man åbner og overført hele vores regning. Super fedt for Ventepersonalet til at hive det ud for os, vi ønsker værten var ikke giver os den hårde tid, hvor de ansatte var uenige. Det var en lang ventetid på vores mad (1 time) men det var som altid fremragende. (Broasted kylling er fantastisk, og så er det kartoffelmos)Mere

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt 10. april 2017 fra mobile enheder

Fantastisk service og fremragende mad. Prøv ost bør unde dig selv at drikke! Du vil ikke blive skuffet i kobberkedel.

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 10. april 2017

Har været her et par gange, ser ud som om, det er jo altid travlt, men de kan finde plads plads til dig hver gang! Maden er fantastisk, øl er iskold, og betjeningen er fantastisk! Det er ved hovedgaden så du skal se på for...det! Vil vende tilbage igen!Mere

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 23. marts 2017

Mødes med nogle familie her for en søndag til frokost. Dette sted var meget travlt, er et godt tegn. Et pænt udvalg på menuer med noget for enhver smag. Alt sammen til 5 af os nød virkelig vores måltider og den service var meget godt...i betragtning af, at der kun var 2 unge kvinder, som arbejder på bordene. De var uafbrudt og meget behagelig.Mere

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 21. marts 2017

Vi boede i Dubuque for lidt over fire år og desværre for os, opdagede ikke før omkring 3 år i vores arbejde assignment denne restaurant. For at opdage det, det er blevet en af byens store ophold for os til at besøge når som helst...vi går tilbage til Dubuque til at besøge venner. Det udvalg er bedre end "bar, maden", men ikke så højt - ende (eller næsten dyr) som et 'smarte' restaurant. Det er en god niche. Forret's er fantastisk (elsker det nachos og vinger! ) . Stort udvalg af øl. Hovedretter er præsenteret pænt og aldrig forlade mig skuffet.Mere

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 14. marts 2017 fra mobile enheder

Sikke et fantastisk sted til at fortsætte vores Tri - State Eventyr i løbet af dagen! Masser af gode Forretter at vælge imellem samt et utal af drikkevarer. Tak for et vidunderligt sted at nyde vores første tur til Iowa! !

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 13. marts 2017 fra mobile enheder

Vi var til en koncert i Dubuque og stoppede ved kobberkedel til frokost. Vi havde den stegte Pickle og zucchini forret serveret med en lækker sovs dukkert. Derefter en burger og BLT til frokost. Opgraderet til trøflen ild, var glad for jeg gjorde det! Et...par kolde øl og vi kaldte det godt! Hurtig og behagelig service!Mere

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 9. marts 2017

Nød Svinemørbrad speciel. Det kom på en seng af bagt blomkål og blev serveret med Trøffel Pommes frites. Det er de bedste pommes frites, jeg nogensinde har smagt. . . . . Sad i baren og service var fremragende. 2 ND tid her og vil...være tilbage.Mere

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 8. marts 2017

Sikke et vidunderligt sted! Vi har spist der flere gange, og alt har været godt hver gang, at vi tager afsted. Udmærket øl-udvalg, vidunderlig Scotch Æg, og vi har aldrig været skuffet over nogen opvaskemaskine vi har bestilt. Du skal helt sikkert tjekke det ud!

Dato for besøg: januar 2017
Anmeldt 3. marts 2017 fra mobile enheder

Min kone og jeg spiste her i aften, og under de sidste to ejere. Det var ikke så slemt. En smule pebret for området, men ikke til ekstreme. Maden var fantastisk, og kom i en relevant emne

Dato for besøg: februar 2017
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 17 hoteller i Dubuque
Hilton Garden Inn Dubuque Downtown
673 anmeldelser
3,02 km væk
Holiday Inn Dubuque
370 anmeldelser
3,35 km væk
Canfield Hotel
35 anmeldelser
3,38 km væk
Hotel Julien Dubuque
2.700 anmeldelser
3,53 km væk
Restauranter i nærheden
Buddy's Clubhouse
85 anmeldelser
1,26 km væk
Pete's Thai Kitchen
17 anmeldelser
1,5 km væk
Knicker's Saloon
8 anmeldelser
1,56 km væk
Seværdigheder i nærheden
Eagle Point Park
492 anmeldelser
2,53 km væk
St. Luke's United Methodist Church
78 anmeldelser
2,6 km væk
Carnegie-Stout Public Library
35 anmeldelser
2,69 km væk
Q Casino
204 anmeldelser
2,75 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Copper Kettle.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Oversigt over vurderinger
  • Mad
    Service
  • God pris
    Stemning
Måltider
Frokost, Aftensmad
Restaurantegenskaber
Takeaway, Reservationer, Siddepladser, Tjenerstab, Fjernsyn, Barnestole til rådighed, Handikapvenlig, Serverer alkohol, Fuld bar
Egnet til
Særlige lejligheder, Børn, Lokalt køkken, Barhygge, Familier med børn
Åbningstider
søndag
11.00 - 00.00
mandag
11.00 - 00.00
tirsdag
11.00 - 00.00
onsdag
11.00 - 00.00
torsdag
11.00 - 00.00
fredag
11.00 - 02.00
lørdag
11.00 - 02.00
Beliggenhed og kontaktoplysninger
  • Adresse: 2987 Jackson St, Dubuque, IA 52001-1975
  • Placering: USA  >  Iowa (IA)  >  Dubuque
  • Telefonnummer: +1 563-845-0567
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering