Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Parachute Restaurant

3500 N Elston Ave, Chicago, IL 60618-5618
+1 773-654-1460
Website
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende46 %
  • Rigtig god32 %
  • Gennemsnitlig16 %
  • Dårlig5 %
  • Frygtelig1 %
Lukket i dag
Åbningstider
KØKKENER
Asiatisk, Koreansk, Fusion, Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter
PRIS
$$ - $$$
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning
PLACERING
3500 N Elston Ave, Chicago, IL 60618-5618
Alle oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (106)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-10 af 41 anmeldelser

Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 3 uger siden

Vi var en fest på 5, der ankom til faldskærm dagen efter jul. Min kæreste og jeg var på besøg i Chicago, min bror, der bor i byen, og mine forældre kørte op for at tilbringe ferien sammen. Altid forsøger at imponere, min bror havde...reserveret vores middag i faldskærm over en måned før vores besøg som han havde elsket sine tidligere erfaringer der. Desværre forlod vi middagen mere end skuffet. Jeg vil få en detaljeret gennemgang af fødevaren nedenfor, men for at sige, at vi følte, at maden var for temmelig at være rigtig ægte koreansk mad, og fusionsaspektet var mere der for at forsøge at gøre maden mere velsmagende til en Vestlige crowd snarere end at tilføje noget unikt til de retter, vi blev serveret. Du er i problemer, når de bedste ting du havde hele natten var ølene. Vi valgte at have off-cuff prix fixe menuen, værdi klog vi kunne bare have bestilt alle retter ala carte og sandsynligvis brugt lidt mindre penge. Vores middag startede med standard banchan af syltet radise, svampe og rødkål. Af de tre retter kunne den røde kålkimchee helt sikkert have brugt nogle få ugers fermentering for virkelig at få de fantastiske smagsoplevelser, der er forbundet med kimchee, ellers smagt det bare som en hurtig syltet rødkål med noget asiatisk krydderi tilsat til blandingen. Radiserne var simpelthen ok, men intet jeg ikke har stødt på før på hvert koreansk kylling sted, jeg nogensinde har spist på. Endelig svampene var store, med en god bid og god tekstur. Den banchan blev ledsaget af den skælte "bing" brød og oksekød tartare. Min bror raved om brødet, og det var interessant at have en traditionel kinesisk skål af bagefrit fladt brød, der krydsede med en syrnet brød. Jeg fandt det lidt olieagtig og tæt, men smagene var der og mindede mig om den traditionelle taiwanske skål, som jeg plejede at dyppe i min suppe hele tiden som barn. Den oksekød tartare var anstændigt krydret, men jeg fandt bøden af oksekød, der ville have med mange store stykker, der præsenterede en ubehagelig tygge af rå oksekød snarere end den silke ensartet tekstur, som tartare skulle have. Desuden føler jeg, at skålen blev hæmmet af den voldsomme del af radise, der ikke tilsatte nogen tekstur eller smag og simpelthen tjente som en yderst neutral stivelseskomponent til oksekød. De næste kurser var den koreanske blodpølse ledsaget af søde kartoffelpuré og dukbokki med sofrito. Jeg var begejstret for at prøve disse to "fusion" retter, men de var skuffende mindst sagt. Pølsen blev krydret stærkt med stjerneanis, og godt det var krydret så tungt med stjerneanis, at vi ikke kunne smage noget andet. Efter at have haft blodpølser fra Taiwan til Frankrig til Skotland, følte jeg også, at teksturerne af pølserne også manglede ved tilsætning af stivelse vermicelli, hvilket forårsagede sammenhængen af de andre ingredienser til at falde til intet, da vi forsøgte at opdele de to pølser i portioner til gruppen. Den søde kartoffelpuré og brune smør var bare det, søde og gav skålen en smagskontrast, der var ubehageligt snarere end juxtaposing. Dukbokki var endnu mere skuffende, da det var rigeligt klart, at risnudlerne simpelthen var blevet kogt, inden de fik et lag kødsaus hældt over dem. Der var ingen dybde af smag, og det var godt, at der ikke var nogen smag overhovedet, at den traditionelle gadefoder er blevet gennemblødt i timer i et smagfuldt lager. Så sofrito gjorde lidt at tilføje til det og var lidt bedre end en Bolognese sauce, at enhver to italiensk plads bruger til at fodre børn bestilling af børnenes menu. Faktisk var sausen så sød, jeg fandt det fra at sætte og et produkt af "westernizing" den oprindelige skål. Disse retter blev efterfulgt af en diskret broccoli skål, der var godt broccoli serveret med en god sauce. Godt, men ikke fantastisk som vegetabilske retter på pige og ged eller endda et godt bøfhus. En rå Kammusling Crudo blev også serveret, og selvom smagsoplevelserne hovedsagelig var der, var der en forunderlig fornemmelse i slutningen, at jeg ikke kunne sætte min finger på. Det brækkede kammuslingens skarphed og efterlod et tydeligt indtryk af den mælkeagtige væske man får, mens han renser en kammusling. Hovedretterne kom næste, selv om de gjorde lidt for at hjælpe med at redde natten. Først kom tunfisk Bibimbap, som var en skål, der havde haft sin smag ofret for præsentationens skyld. Hot stone skåle var store og havde crisped ris perfekt i dejlige crunch bits, men valget at lægge tun på toppen som skålen madlavning var en dårlig, jeg tror. Varmen hurtigt overcooked den delikate tun og fisken pludselig havde tekstur, som du kunne finde åbner din næste kan af Starkist. Hvis servering havde hjulpet med servering og omrøring af risen og tilføjet tunfisken efter skålen afkølet lidt, tror jeg, at skålen ville have været virkelig fantastisk. Som det var, var skålen fantastisk til de første par bider, før de blev sunket af den hurtigt overkogte fisk. Medfølgende Bibimbap var en grillet makrel og hummer termidor. Makrelen havde alvorlige slagterifejl i den med blodlinjen stadig intakt, og mange af de mindre savory bits udlåner stadig deres særskilte smag til fisken. Jeg ved ærligt ikke, om det er trenden nu i USA, men i enhver fodgænger izakaya i Japan eller endda Kina, forventer jeg at finde en bedre renset makrel. Endelig tror jeg, vi blev serveret Hummer Thermidor, men bortset fra hummerens shell fik vi faktisk ikke noget kød. De fleste tilberedninger af denne skål bruger biter af det kogte hummerkød, faldskærmen enten "shredded? "Kødet eller på en eller anden måde fik det til at forsvinde i flødesauce så fuldstændigt, at det ikke var detekterbart. Men en gang imellem havde du et håb om hummer, der tjente kun at skuffe, da det viste sig for at være en klump champignon. Ørkenerne tjente til at lindre nogle af måltiderne skuffelse, men en smule sødme kan kun gå så langt, når maven stadig længes efter mad. Tiramisu var en fantastisk øvelse i tilbageholdenhed ved ikke at gøre ørkenen til sød og lade det naturlige Matcha pulver gøre sit gode arbejde. Trioet af sorbet var ret rart med kiwi og sesammen er specielle standouts i at have en stor rush af smag afbalanceret af coolness selve sorbet. The Cr me Caramel var også ret flot ved ikke at nærme sig den cloying sødme af flan, men bevare en vidunderlig mundfølelse. Samlet set forlod måltidet af rotte små portioner festen af 5 stadig lidt sulten, som blev løst ved et stop ved Shake Shack på vej tilbage. Jeg tror ærligt, at køkkenet simpelthen behandlede os som en fest på fire på den måde og størrelse, at retterne blev serveret. Service hele tiden var minimalt fremragende med intet at være påfaldende undtagen i slutningen af måltidet, når tjenesten blev lidt for minimalistisk. Vi ventede i flere minutter efter at serviceren havde samlet regningen for værtinden at spørge, om vi havde brug for vores frakker. Da vi ikke kom, forsøgte vi at flagge nogen ned i den lille restaurant, men syntes heller ikke at kunne få nogen opmærksomhed. Endelig var vi nødt til at stå op og vente på værtinden stå før nogen indså, at vi forsøgte at forlade og fandt vores frakker til os. Efter måltidet var jeg ked af min lillebror, der havde håbet på at give vores forældre et vidunderligt måltid og i stedet satte sig fast og forklarede, hvordan hans tidligere besøg havde været store.Mere

Dato for besøg: december 2018
Anmeldt 15. december 2018 fra mobile enheder

Andet besøg i faldskærm (sidste var et år siden) og det var så godt som jeg huskede. Havde en fest på 5 og bestilte alt på menuen. . og ikke en enkelt skål skuffet. Stor tjeneste, afslappet miljø og mad var utroligt.

Dato for besøg: december 2018
Anmeldt 12. juni 2017

Faldskærm er en koreansk fusion koncept. Beliggende i et ombygget plads, de store vinduer giver rigeligt lys. Den indvendige er moderne, og de små borde rundt på væggene og en lang, høje bord i midten, deles af flere gæster sad på barstools alle omkring dette...bord. Der er en bar og tilsyneladende fremragende myxologists. Betjeningen var amatøragtige men venligt. Nogle gange var det svært at finde en tjener, på andre tidspunkter var de lige ved din side, også selv om ikke nødvendigt. Menuen består af flere shareable retter, uhøjtideligt opdelt i første, anden og tredje baner. Den størrelser af retterne varierer, nogle var helt overdådig, andre er lidt mere beskeden. Den gode smag er, i al almindelighed, ganske flot grafik, hvor man samler Enkelte krydderier, consistencies og til tider afvigende smag. Men, de retter er originale, kreative og for det meste lækker. Og præsenterer valg fra hele verden, mange af dem i mindre eller mindre kendte producenter vinkortet er sammensat. Opsætningen tilskynder får nye venner eller bemærkelsesværdigt op samtaler med andre gæster sad helt tæt på dig. Samlet set restauranten er en roman og godt supplement til Chicagos kulinariske scene. Den eneste (og store! ) Ulempe, er støjen. Støjen er en stor irritation og vil ikke engang lade dig synes langt færre nyde måltidet eller kommunikere med din aftensmad partner. Det er en skam, og der skal gøres noget ved det. Ellers fantastisk koncept vil afskrække mange af os madglade.Mere

Dato for besøg: maj 2017
Anmeldt 25. maj 2017

Endnu en gang - jeg elsker dette sted. Det er ikke for alle - overfyldt og støjende. Men servicen og maden er fantastisk. Jeg elsker et sted, hvor Ventepersonalet er i maden, og ved hver ret. Jeg kan godt lide sine vibrationer på stedet -...og maden! !Mere

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt 21. maj 2017 fra mobile enheder

Vi har besøgt denne restaurant til min fødselsdag, og mens vores forventninger var af høj i betragtning af, at det har fået gode anmeldelser fra mad kritikere og til kokken var en Top Kok ved præmieuddelingen ', Beverly Kim, vi fandt maden til at være...et hit eller gå glip af. Vi havde alle deres menu med drink koblinger. Først, følte vi os meget fortravlet. Maden kom ud hurtigt, som gjorde det som var mærkeligt og virkelig ikke gå godt med mad drikke koblinger. I modsætning til de fleste der parrer valgmuligheder, som er kun vin, det ene i gang med en rom drink og så er der et glas vin, og derefter skyld og til sidst en dessertvin. Drikkevarerne var god, men alt kom ud så hurtigt, at vi havde knap tid til at afslutte maden med den valgte drink før den næste én var på bordet. Den kartoffel Bing brød var det bedste på dagsordenen på menuen. Vi nød østers, Dolsot Bi betyder Bop og svinemave. Ingen i vores selskab nød svinekød 350-grams eller sværdfisk betjent den aften som en del af prøvesmagningsmenuen. Stemningen i restauranten er meget lille, og det var højt. Vi har også følt mig trangt på et bord til fire personer. Beverly Kim kom igennem med en kost og stoppede ikke på nogen af de borde til at byde gæsterne. Kort tid efter at have set hende gå gennem en med gardin exit med til kosten hun kom frem og forlod restauranten, igen uden at sige et ord til gæsterne. Stedet er dyre, så man kan forvente at hun er glad for sine gæster. Alt i alt ikke et sted vi vil vende tilbage til når som helst hurtigt som er skuffende i betragtning af reklamerne det har modtaget i vores lokale aviser.Mere

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt 20. maj 2017

Jeg elsker amerikansk stil koreansk mad og dette sted har netop som ligger i Avondale. Nogle gode retter her på menuen, jeg personligt nød svinemave og Mungbønner Bean pandekager.

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt 3. maj 2017

Vi gik med venner og familie, dejlig lille plads. Mens nogle har klaget over siddepladser på den kommunale bord vi har en dejlig privat bord, let at tale sammen og nyde atmosfæren. Ja, du må få Bing brød men ikke fylde op med det! Vi...delte alle nogle bantam, rampe Tempura, provokere dumplings blæksprutteblæk udon, Koreanske ris kager med en krydret ragu og store champignon bi betyder bop. Det er værd at køre/taxi/meget turistagtig derude.Mere

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt 22. april 2017

Vi havde et vidunderligt måltid mad og service til at matche. Fire af os på en pige tur. Det var det værd at taxatur fra LondonHouse hotel fortalte servitricen for at bringe kurser og blive ved at vende (hendes valg) hver ret var fremragende! Og...det er især vegetar. Hendes vin koblinger var lige i øjet. Elskede det. Jeg vil vende tilbage. Tak!Mere

Dato for besøg: november 2016
Anmeldt 21. april 2017

Menu: Min mand er pescatarian så vi fik en menu med pescatarian venlige ting fremhæves. Selvom jeg som en kød lover. . . Bestilte bagt kartoffel Bing brød og det var fantastisk. . . Jeg spiste den hele halv portion selv! Ja, vi var googling...fandt nogle af menupunkterne. . . Men det er ok, jeg er klog nu! Vi bestilte vegetabilske Tempura (røget løg. . . Lækker) , dagligt banchan (syltede ting og kimchi. . . Ikke min Fave, men min mand elskede det) , kartofler brød (mums. . . Stadig drømme om det) , broccoli med nogle søde/salte tilføj - denne slags oplevelser (dejlig) , mandu dumplings (fantastisk) og den dolsot bibimbap (min mand elskede, fandt jeg det også hvis du kan forestille mig, at stærke i smagen) . Mit eneste problem var, at mine tør cider pjaskvåd var lillebitte lille. Service: virkelig vidunderligt, et fantastisk team atmosfære. Ægte og autentisk. Atmosfære: Vi var der på en torsdag aften, så ikke overfyldt. . . Og jeg fandt det ganske fin stemning. Vi havde reserveret så vi havde et bord langs væggen, trangt, ja. . . Men hyggeligt. Det fælles bord så sjovt. . . Alt i alt, et godt måltid. . . Noget, du ikke finder andre steder end på Elston street : - )Mere

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt 10. april 2017

Jeg spiste middag med en ven og syntes, at maden velsmagende, priserne høje, og atmosfæren prætentiøst. Det gode varer først: maden er velsmagende, kreativ, og har en god forberedelse. Nogle af de ting er helt unik. Min gæst fik et bestemt mad allergi og var...fik et menu med " sikkert " ting fremhævet. Betjeningen var effektiv og præsentation af holdet maden fremragende. Ikke så godt: portionerne er små, er priserne høje, og stemningen var mærkeligt. Væggene var linje med den gamle radioer og tabellen - op kan føle sig som fælles spisning med fremmede. Reservationer kan ikke garantere et privat bord. Menuen har mange mærkelige madvarer og vilkår uden forklaring. Dette skulle vi bede tjeneren om at forklare de fleste ting på menuen. Nogle af de forklaringer tilskuer endnu flere spørgsmål. Ikke nogen fornuftig menu bør kræve at det niveau af kompleksitet. Konceptet ser ud til at være kreative fine restauranter - og det er okay, men hvis du har tænkt dig at gøre det i et temmelig dyre måde omgivelserne og bordene skulle omkostningerne. Jeg har ikke planer om at lave et andet besøg.Mere

Dato for besøg: april 2017
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 200 hoteller i Chicago
Milshire Hotel
12 anmeldelser
1,95 km væk
The Hotel at Midtown
30 anmeldelser
3,03 km væk
Diplomat Motel
5 anmeldelser
3,74 km væk
Bellwood Hotel
15 anmeldelser
3,78 km væk
Restauranter i nærheden
Little Bucharest Bistro
64 anmeldelser
0,49 km væk
Chief O'Neill's
97 anmeldelser
0,07 km væk
Honey Butter Fried Chicken
133 anmeldelser
0,39 km væk
Seværdigheder i nærheden
Revolution Brewing - Brewery & Taproom
74 anmeldelser
0,32 km væk
Windy City Playhouse
13 anmeldelser
1,07 km væk
Ignite Gaming Lounge
7 anmeldelser
0,46 km væk
The Beer Temple
7 anmeldelser
0,95 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Parachute Restaurant.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Oversigt over vurderinger
  • Mad
    Service
  • God pris
    Stemning
Måltider
Aftensmad
Restaurantegenskaber
Reservationer, Siddepladser, Tjenerstab, Serverer alkohol, Fuld bar
Åbningstider
tirsdag
17.00 - 22.00
onsdag
17.00 - 22.00
torsdag
17.00 - 22.00
fredag
17.00 - 23.00
lørdag
17.00 - 23.00
Beliggenhed og kontaktoplysninger
  • Adresse: 3500 N Elston Ave, Chicago, IL 60618-5618
  • Placering: USA  >  Illinois (IL)  >  Chicago>  > Avondale
  • Kvarter: Avondale
  • Telefonnummer: +1 773-654-1460
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering