Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

the black sheep

Reservér bord
ons. 16/1
20:00
2

Vurderinger og anmeldelser

UdmærkelsescertifikatVinder i 2016 - 2018
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

KØKKENER
Amerikansk, Gastropub
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig, Veganske retter, Glutenfri retter
Måltider
Aftensmad
Vis alle oplysninger
måltider, fordele

Placering og kontaktoplysninger

Anmeldelser (217)
Filtrer anmeldelser
61 resultater
Medlemsvurdering
46
12
3
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
46
12
3
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 61 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 22. oktober 2018

Til en overkommelig pris til middelklassen leverer Black Sheep virkelig yummy, kreative muligheder! Vi havde shoyu ramen og tunger. Begge blev udført med et øje for detaljer. Ramen havde den ikke over - færdige blødkogt æg halv og fremragende nudel tekstur. Den kreative sort på...menuen var spændende. Personalet var behageligt og meget tilgængelig. Husets rødvin var forfærdelig, men jeg burde have forventet at givet prisen på $ 5 / glas. Dette var et sjovt og venligt sted at spise! JEG ANBEFALER!Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 21. oktober 2018

En stor lille stedet fpr nogle gode fødevarer, god stemning og et meget høfligt og hjælpsomt personale. Forsøgte to forretter og en var fremragende, en bare ok. Hovedretter var meget gode. Vinen var også fremragende. Mit firma var bedst.

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 19. oktober 2018

Vi nyder en vinsmagning og paret begge os anbefalede Black Sheep hvor corkage gebyrer blev afkaldt for denne restaurant. Winery folk tilladt som hvordan menuen på Black Sheep var mere kreative end mange andre steder. Vi gik og WOW var maden stor, tjenesten var perfekt,...atmosfæren var sublim og og og. Vandmelonskål syltet perfekt og ikke for sødt. Pommes frites med curry og aioli, løg og meget mere sukkerroer salat og en stegt kylling den slags som jeg aldrig har smagt. Hvis du er i Santa Barbara, skal du gå, og hvis du bor overalt i nærheden, så gå til Black Sheep i Santa Barbara!Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 15. oktober 2018 fra mobile enheder

Vores foretrukne "lokale" afslappet middag sted i vores hjemby Santa Barbara. Ruben og hans far kokken er så opmærksomme som hans personale. Tilføj kreative specialer og standby-favoritter med sjov kunstarbejde og indretning, hvorfor gå et andet sted?

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 4. oktober 2018

Tunfisk Aguachili er min absolutte FAVORIT, smagene er utrolige. Jeg er en familie-stil eater og denne restaurant er perfekt til deling af plader og forsøger mange ting. Personalet er altid meget venlige og imødekommende, og de går den ekstra mile for at sikre, at du...har en stor oplevelse. Kan ikke anbefale stærkt nok!Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 1. juli 2017

Hvad er et navn? Jeg spurgte, og fik svaret. . . Kokken/ejeren Robert Perez fortalte hans børn " følger ikke i mit fodspor. Hold dig væk fra den restaurant biz. " Men gjorde sit sorte får en søn lytte? Nix. Og så heldige er vi....Bestyreren/Co - Ejeren Ruben Perez har måske ikke så meget som et Kid (tak til det krævende arbejde skema, som hans far havde set sin far) men de er at fange op på tabte ved at løbe sort får sammen. Og mesterligt udført, må jeg tilføje. Nej, jeg er ikke deres pressesekretær sørger. Bare én af de mange hengivne stamgæster der dote på dette SB perle. Den komfortable indretningen er elegant, uden at være prætentiøst og afslappet, uden at være selvtilfredse. Dybest set alt, jeg har fået er enestående. Det er nogle af mine bedste valg. . . Oyster skytter Hvide Ansjoser på Crostini withorange citronsaft Kammusling Crudo wagyu Beef Carpaccio sauteret brisler vildsvin spareribs Shoyu Ramen Braiseret Lammeskank New Zealand Lam oksekød Bone Morrow bruschetta (absolut perfektion, og min favorit i menuen) Jeg kan varmt anbefale at gøre kokkens menu. Det er et utroligt meget for pengene for alle at du får til at prøve. Du kan selv bede om, at blive tilpasset som veganer eller vegetar. Ikke kun i deres menu, og i den professionelle udførelse af disse retter har stillet hver lille detalje, men også i hver facet af dette sted og i den anden er drevet. Personalet virkelig ser ud til at nyde at være på arbejde og være en del af den sort får familie. Desuden vil de gøre os stamgæster som en del af familien. Jeg vil helt sikkert vende tilbage snart!Mere

Dato for besøg: juni 2017
Anmeldt d. 27. juni 2017

Ruben sammen med kok Robert Perez bare serveret det bedste måltid jeg har fået i Santa Barbara! Mens allerede er fan af denne søde og hyggeligt lille sted en 1 / 2 blok væk fra State Street med det kreative og frisk menu, og efter...at have afprøvet de fleste, hvis ikke alle med, var det ikke indtil fire af os sad ned til familien stil prøvesmagningsmenuen til en meget rimelig $ 50 ea, jeg kan ærligt sige, at jeg blev helt overvældet. Da det er kokkens valg af strøm af mad, som du så kan variere. Selvom det er svært at fremhæve det bedste af det bedste. Jeg vil gøre det kort og godt, søde. * Grillet Vandmelon var varm som forventet men juice defekt. Sikke en sjov idé og et must at prøve på dit næste besøg. * Hvide Ansjoser er mine favoritter. Disse små crostini tåber var let olierede med stor friskhed. Enkel og nem, de er en lækker stor mundfuld. * Uni skydespil. Spis mig/drikke mig! Intet mere at sige. * Benmarv bruschetta. Så godt det burde være ulovligt. Jeg vil konfiskerer en anden plade, tak. Læg en DAB af os hele korn sennep på toppen og ville smelte ind i din plads. Vinder af den mest dekadent award. Du vil have ønsket sig mere. Spis det ene med dine hænder og få lidt beskidt. Det smager bedre,. * Niman Ranch oksekød kort - ribs & braiseret svinemave er ikke af denne verden. Det første kort - ribs er saftig ud og falde fra hinanden i munden. Er ikke har brug for at børste tænder for at spise det kød. Lækkert! Den svinemave er en favorit blandt mine venner sammen med Kammusling Crudo og er altid for det hvis man har et tilbud menu. Sikker på, at du kan bestille fra menuen, og du bør. Mange af de klassiske ting er blevet fremhævet vores top Picks. For mig, og hvis der er en lille gruppe på 3 eller 4 , jeg er back-up for de tilmeldte prøvesmagningsmenuen. Hvilken fantastisk måde at spise din vej gennem menuen vejen kokken ser det. Planlægger allerede mit næste besøg. HejMere

Dato for besøg: maj 2017
Anmeldt d. 27. juni 2017 fra mobile enheder

Vi gik her på en anbefaling fra en bar vi var i efter et par drinks. Maden og servicen var dejlige og maden var bare den helt rigtige mængde

Dato for besøg: juni 2017
Anmeldt d. 22. juni 2017 fra mobile enheder

Fantastisk service! ! ! ! Kunne ikke kritisere nogen af de måltider, vi fik, da de kom ud af super hurtige og var overkommelig. Vil 100% anbefaler!

Dato for besøg: juni 2017
Anmeldt d. 4. juni 2017

Dette sted er lille, og smukt beliggende ved State Street. Det er en lille plads og ikke en masse stemning, men. Menuen er helt original og velsmagende, men priserne virkede en smule dyrt, for hvordan tilfredsstillende portionerne var. Vin i glas er meget dyre. Betjeningen...var fremragende. Hvis de var i stand til at skære ned et par dollars på her og der, jeg ville give det større mærker. Hvis prisen ikke bekymre dig, og du ikke ønsker at spise en masse, er dette et godt sted at prøve. . .Mere

Dato for besøg: maj 2017
Se flere anmeldelser
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på the black sheep.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering