Lavede en reservation for mands fødselsdag. . Første besøg i Paso og til denne restaurant, over Memorial Day-weekend 2017 .
Eric bedes du tog vores forbehold over for garanterer og de gjorde ringede for at bekræfte. Vi var i Paso for forretning og fornøjelse, det...gik for min mand at være i den gæstfrihed (mad og drikke- direktør på et Undisclosed førende hoteller i den verden ejendom) , vi var fejre sin fødselsdag og at møde med vingård ejere, osv. .
Jeg havde bedt om en "intime bord " for 2 , væk fra køkkenet, som blev tilbudt, men gjorde ikke forventet, at det er den første tabel når du gik ind. Selvom det ikke var et dårligt bord (en fire øverste) , den busser oprette den så både pladser var ud mod væggen vs ud mod resten af den lille restaurant til. Det var lidt kedeligt (ville have foretrukket et bord langs væggen med Booth bænk - som siddepladser. . . Der var i øvrigt tomme borde da vi var der, på 8 : 30:00 lørdag aften? Hmmmm. . . ) .
Næste, vores tjener, Mel kom, men ikke med det samme. Jeg må sige, at hun virkelig viste sig ikke at bekymre sig om hun var der eller ej. Det var en lidt mærkelig - putting, for at sige det mildt, grænsende til en fornemmelse af, at vi var virkelig sætter sin ud.
Når jeg har set i de menuer, lavede vi vores valg og min mand gik i gang med at bestille, men kun for at få at vide at " Åh undskyld, vi har ikke den vagtler i aften", så efter at vælge noget andet vi igen at vide " åh, vi beklager, men vi har ikke den aften, enten duck". . Virkelig? ! ? Vi troede bare det er der måske ikke ville have været klogere hvis Mel kunne have fået at vide, hvad der var ikke til rådighed i forvejen for os at vælge emner som ikke lige var til rådighed. Meget skuffende.
Vi fortsatte med med polenta ret (latterligt lækker) og Burrata crostini (også, fremragende) . Men, da vi var i gang med at spise og ud af det blå Mel kom hen og kiggede på min mand og sagde: " Oh sir, er det din fødselsdag i aften? Ja, tillykke med fødselsdagen! " , Som misforstå mig ikke, var meget søde, men lidt kedeligt timing, igen, for at sige det mildt.
Det ser bort fra alt, vi bestilte vildsvin papardelle og agnolotti- (oksekød) . Begge dele var god, jeg ville sige, at the papardelle var bedre, og ville have været helt fantastisk hvis det var der blev serveret som de gør i Italien med de wild Boar revne, ikke skåret i tern, det var lidt skuffende. Også, på en side ved besked, hvis du er på udkig efter rigtigt papardelle, det var ikke det. Nudlerne var finere som fettuccine hvor sandt papardelle er en tykkere nudel. Det var fine angolotti lidt for salt (eller var det den parmaesan drysset på toppen? ) .
Sidste, var det overraskende at se det " værtinde " der servicerede os / (forvandlede ejer? ) Sidder ned at spise & drikke med gæsterne ved et bord og gæsterne var stadig da vi ankom. Familievenligt eller overklassen stil restaurant?
Vi passerede på dessert, og der blev intet gjort for at tilbyde " fødselsdag " noget til min mand. . . Niente, nulla, nada! Påmind mig også, hvorfor jeg gad at nævne det var hans fødselsdag, og vores første gang deri? ! ?
Jeg vil sige, at der var en dejlig ung afrikansk - Amerikansk servitrice arbejder centrum borde i restauranten, der virkelig ud til at have passion for kunderne (fantastisk interaktion) , mad og business, til et punkt, jeg stoppede hende og fortalte hende det.
Jeg vidste ikke få hendes navn, men hvis du planlægger at spørge til at sidde ned i hendes afdeling. Jeg kan ikke garantere hun vil få dig til at føle dig velkommen, hvis der ikke er nogen der gør.
Det var desværre, en masse penge for en lige godt, helt sikkert ikke " " oplevelse, når du er i et område, som har en fantastisk vin, forventede vi vidunderlig mad/service.Mere