Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Vurderinger og anmeldelser

Nr. 2.423 af 3.663 Asiatisk i Singapore
Nr. 4.701 af 9.511 Restauranter i Singapore
Mustard Seed, Singapore har ikke nok vurderinger af deres mad, service, værdi for pengene eller atmosfære endnu. Vær en af de første til at skrive en anmeldelse!

Oplysninger

KØKKENER
Asiatisk, Singaporeansk, Japansk fusionskøkken
Anmeldelser (2)
Filtrer anmeldelser
2 resultater
Medlemsvurdering
2
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Medlemsvurdering
2
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 20. februar 2020

Besøgte i januar. Jeg elsker absolut den måde, som kokke her fortolker vores lokale mad. For mig og for min gane er sennepsfrø simpelthen den bedste moderne Singapore-restaurant i byen. Var super glad for at de serverede gurkemeje frøben i går aftes. Dette er en...tallerken, jeg har elsket helt siden de tidlige dage med sennepsfrø, og det er stadig en af mine yndlings ting at spise! Vi startede vores måltid med røget otak serveret med apom balik; dejlig sjov måde at opleve denne ikoniske mad på. Dernæst var en dejlig rojak med malaysisk blæksprutte og lavet med kuro sato-karamell; dette havde en vidunderlig sødme og umaminess, der fik os alle til at svinge. Frøbenene var næste. Derefter en smuk løvehovedkødbold med en tørret skaldyrsbuljong; suppen var så varm og tilfredsstillende! Derefter fik vi grouper med en ananasrejer curry, serveret med en lille skål Sakura ebi ris; dette eksploderede med så mange vidunderlige kontrasterende smag. MK's version af mee rebus var næste. Bouillon blev lavet med oxtail og var superhærdig. Desserter var næste. Først var et udtryk for raita, efterfulgt af en absolut strålende karamelliseret kueh bingka serveret med macadamia nøddeis. Et virkelig usædvanligt måltid fra et par kokke, der fortsætter med at vokse og blive bedre hver gang vi besøger. ??Mere

Dato for besøg: januar 2020
Anmeldt d. 11. februar 2020 fra mobile enheder

Min fjerde gang her. Den unge kok undlader aldrig at imponere dig med sin fortolkning af lokale ingredienser og kulinariske færdigheder Aftens middag var inspireret af yong tau foo En fest for sanserne - optik, lugt og gustatory

Dato for besøg: februar 2020
Bedste i nærheden
De bedste hoteller i nærhedenSe alle
Hotel 81 Kovan
47 anmeldelser
1,29 km væk
Fragrance Hotel - Kovan
9 anmeldelser
1,29 km væk
Ibis Styles Singapore on Macpherson
749 anmeldelser
3,58 km væk
Fragrance Hotel - Classic
61 anmeldelser
4,8 km væk
De bedste restauranter i nærhedenSe alle
Chomp Chomp Food Centre
172 anmeldelser
0,55 km væk
Baci Baci
117 anmeldelser
0,25 km væk
Sun Ray Cafe
50 anmeldelser
0,02 km væk
Ah Seng Braised Duck Rice
5 anmeldelser
0,5 km væk
De bedste seværdigheder i nærhedenSe alle
Nex
97 anmeldelser
1,38 km væk
Japanese Cemetery Park
32 anmeldelser
0,54 km væk
Cheong Ann Watch Maker
5 anmeldelser
1,23 km væk
Goodwill Birds Trading
5 anmeldelser
0,85 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Mustard Seed.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering