Fænomal oplevelse i den hyggelige kælderrestaurant under Jørgensens Hotel. Vi fik en fire-retters sæsonmenu, der startede med en vidunderlig ceviche. Nok den bedste, jeg nogensinde har smagt. Dernæst fik vi bagt havtaske med muslingesauce, en lidt federe ret, der fik skønt modspil fra en fantastisk...dejlig og frisk hvidvin. Hovedretten bød på et lækkert stykke krogmodnet okse af udskæringen teres major, kunne vores tjener fortælle. Friteret palmekål, kartoffel og sauce med bær rundede en lækker ret perfekt af. Desserten var en stor overraskelse for mig. Et lille tårn af honningis, honningtuile mandelcreme og mandelkage, som lød meget sød. Smagen var dog dejligt afbalanceret og en rigtig fin Sauterne i den friske ende gav retten den balance, der skulle til. Betjeningen undervejs var fremragende og fyldt med viden, humor og passion. Vinmenuen passede perfekt til det hele. Den bedste restaurantoplevelse, jeg har haft i mange år. Glæder mig til at vende tilbage.Mere