Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Restaurant Denis Martin

Vurderinger og anmeldelser

UdmærkelsescertifikatVinder i 2016 - 2018
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

PRISKLASSE
148 $ - 361 $
KØKKENER
Moderne
Måltider
Aftensmad
Anmeldelser (227)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Medlemsvurdering
9
1
1
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
9
1
1
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 12 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 29. maj 2017 fra mobile enheder

Det er den bedste molekylær restaurant. Hans mad vil give dig rejser. En fantastisk opdagelse af nye smag og aroma. Kokken er meget venlige og han har en enorm udstråling. I begyndelsen havde vi en lektion som var virkelig styrkende på denne nye form for...gastronomi. Der var fremragende. Dette til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse, og jeg anbefaler det til alle, der ønsker at opleve gastronomi i fremtiden.Mere

Dato for besøg: maj 2017
Anmeldt d. 11. april 2017

Hvis du vil have et i sandhed overraskende kulinariske oplevelse, er dette stedet at tage hen. Du vil blive overrasket over på mange måder, så den mad er udsøgt.

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt d. 15. februar 2017 fra mobile enheder

Som madglade, vi glædes over at opdage dristige , kreativ kogekunst og Michelin-restauranter. Med dette, Denis Martin var en drøm vælg et Valentins dag dato. Vi splurged for udviklingen menu på 380 CHF en person! ! ! Som man ville forvente vi ser med spænding...ventede ved at blive taget på en kulinarisk rejse - at stimulere alle sanser. Mens nogle af retterne var lækker, turen var ikke særlig godt for os desværre flow. For eksempel sekvenseringen af retter fra core swiss re - kreationer som ostefondue til thailandske tom mums suppe og derefter tilbage til osteretter efterfulgt af Thai inspirerede retter følte sig bare sindssygt. Der var ingen klimaks eller tinder / man i oplevelsen. Ved fremsættelsen af retterne var ikke så inspirerende som det kunne forventes, ved at bruge samme skåle på tværs af flere retter, som ikke rigtig hjælpe maden Shine. Når det er sagt var genialitet som serverer Pigeon i en kuvert og ligeså var det værd at tale om spydigt kokain dessert tasker. Jeg kunne ikke finde en dyb koncentration af smag noter molekylær på trods af at det var da jeg har oplevet på andre molekylær restauranter (f. eks. Cielo i Bogota) med den kvalitet / Jeg ville sige, at det var gennemsnitlig pris ligning. For os, ikke værd at næsten 300 USD for en nat. Men den tvivl. Jeg har også hørt stedet har været i branchen i over 20 år. Jeg hører, at menuen skifter 2 - 3 retter om ugen. Jeg beundrer udholdenhed og kreativitet af kokken men helt ærligt så man kan gå galt. Bemærk: Hvis du vil have en fantastisk kulinarisk rejse hen til Maaemo i Oslo. 3 Michelin-stjerner. Dine sanser vil transportere dig til et andet niveau. Jeg fløj hele vejen til Oslo for at spise, var hver euro.Mere

Dato for besøg: februar 2017
Anmeldt d. 27. juli 2016

Inden du rejser du skal vide det er vanvittigt dyre. Du sandsynligvis kan du ikke komme ud for mindre end $300 en person. Men hvis du er villig til at bruge det, det er en fantastisk expeience. Nogle af retterne var fantastisk. Et par, især...de desserter, var meget mindre, som om jeg var en Michelin-anmelder, vil jeg holde den mod dem, men jeg er lige en turist, så jeg var glad for, at jeg tog.Mere

Dato for besøg: juli 2016
Anmeldt d. 26. april 2016

- Blink, og du vil ikke vide, at der var en restaurant der, da indgangen er diskret og diskret. Da vi gik i restauranten blev vi mødt af to opmærksomt personale og hele aftenen er ikke kunne have været bedre service. De ansatte talte fransk...og engelsk. Stor opmærksomhed på detaljerne. Indretningen er lidt skævt, som jeg godt kunne lide, hvide køer hoveder på den røde mure og stearinlys. Kokken Martin kom ud i løbet af aftenen og snakkede med os, hvilket var dejligt. Der er ingen musik, og det er en unik stille oase i at snakke og smag. Menu, som jeg har at sige, var vi nødt til udviklingen lækker. En masse mad ud til at være lavet af traditionelle ingredienser købt fra små lokale gårde og leverandører. Der var også en stor thailandske smag ting foregår, virkelig lækkert. Det er en virkelig unik oplevelse af smag og skønhed på en tallerken og i munden. Det er ikke billigt, og ikke noget, som du ville gøre hver måned, men den ene til at prøve når du virkelig vil have noget enestående og specielt. Jeg ville elske at tage tilbage igen.Mere

Dato for besøg: april 2016
Anmeldt d. 7. april 2016 fra mobile enheder

Jeg var meget spændt på at komme til denne restaurant, jeg kiggede på billederne og læse anmeldelser og forventede jeg, at oplevelsen af livet. Vi kom til den restaurant, og det var absolut ingen atmosfære. To borde hvor fyldt og ingen omkring musik. Udsmykning i...ikke tilfredsstillende, ingen stearinlys på bordet, generelt manglende udsmykning. Ikke op til standarden for Michelin-restaurant. Showet var godt, hvor han forklarer, hvad han forsøger at gøre, men alt for dyre. Skal du til et måltid er det ikke nogen atmosfære i restauranten. Fliser dybtfølte hvert ord du siger. Af de 20 retter, der serveres det var 4 vi godt kunne lide. Vi forventede at få min telefon billeder mine venner ville misundelse men kom ud af tomme hænder. Retterne hvor fyldt med snavs på toppen af hvad der lignede Cous Cous Cous Cous. Alle retter smagte ganske lignende. Rengøre med Cous Cous Cous Cous. Jeg er enig med ham i hans ide om at lave mad selv men jeg kan godt lide en bedre oplevelse i restauranten. Få en smule af stemning, musik, stearinlys på bordet. Jeg havde håbet på så meget mere. Min kone ønskede at forlade 800 gennem måltidet.Mere

Dato for besøg: april 2016
Anmeldt d. 26. marts 2016

Vi fejrede vores 10-års bryllupsdag i restauranten med "Vis & Evolution" udvalg. Den 1,5 times demonstration af kokken Martin i køkkenet var meget interessant og lærerigt. Hvad der fulgte efter - en 20 retters schweiziske molekylær gastronomi middag - var simpelthen fantastisk. Vi var meget...imponerede over den farver, smag og konsistens i det mad, naturligvis efter løbet. Betjeningen var upåklagelig. Kan varmt anbefales unik oplevelse. Prisen er i den høje ende, men fantastisk for en speciel begivenhed.Mere

Dato for besøg: marts 2016
Anmeldt d. 28. november 2015

Ord kan ikke decribe denne kulinariske oplevelse! Helt fantastisk! En overraskelse efter den anden! Sørg for at du ikke går glip af at tage dertil mindst en gang i dit liv!

Dato for besøg: november 2015
Anmeldt d. 30. maj 2014

Denis Marin er en unik oplevelse. Du vil holde fra dette sted en uforglemmelig souvenir. Oplev det fantastisk restaurant, hvor du vil opleve unikke organoleptical profiler. Du vil blive overrasket og charmeret af den kreativitet af kokken. Menuen er et fyrværkeri.

Dato for besøg: oktober 2013
Anmeldt d. 31. maj 2013

22 baner, flere teatertilbud episoder af præsentation, en tur i køkkenet og laboratorium og en varm hilsen fra manden selv. Jeg vil ikke kommentere pris, fordi vi var gæster. Jeg vil nøjes med at sige, at hvis prisen er et problem ikke gå! Meget mere...at sige ville ødelægge overraskelsen element. Alle skal gå én gang i deres liv.Mere

Dato for besøg: maj 2013
Se flere anmeldelser
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Restaurant Denis Martin.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering