Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Restaurant Ueberfahrt

Ueberfahrtstr. 10 | Althoff Seehotel Ueberfahrt, 83700 Rottach-Egern, Bayern, Tyskland
+49 8022 6692922
Website
Videresend
Gem
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende76 %
  • Rigtig god13 %
  • Gennemsnitlig7 %
  • Dårlig2 %
  • Frygtelig2 %
Lukket nu
Åbningstider
KØKKENER
Fransk, Europæisk, Centraleuropæisk, Vegetarvenlig, Glutenfri retter
PRIS
$$$$
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning
PLACERING
Ueberfahrtstr. 10 | Althoff Seehotel Ueberfahrt, 83700 Rottach-Egern, Bayern, Tyskland
Alle oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (325)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-10 af 16 anmeldelser

Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 24. maj 2017 fra mobile enheder

3 Michelin-stjerne restaurant! Så glade for at vi kom til experiens dette! Maden var fantastisk, maby litelbit til et meget kål. Men hvis du er nødt til at spise forskellige kål, det skal smage this🖒the servise var perfekt, profesjonell, humor, lige i rette tid. Jeg...har ingen ord. Det er dyrt, men det er det hele værd. Så glade for at have haft den glæde at spise og drikke og nyde din restaurant. 🍾Mere

christian J, Geschäftsführer hos Restaurant Ueberfahrt, svarede på denne anmeldelseSvarede 1. juli 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 7. maj 2017

Vi havde vores 25. april og ønskede at fejre kun de to af os ved at have en mindeværdig aften i en 3 * Michelin Restaurant bryllupsdag. Vi har boet i flere lande rundt omkring i verden, og vores oprindelige plan var at vende tilbage...til L'Ambroisie i Paris eller måske til Alain Ducasse på The Dorchester i London på vores bryllupsdag. Men efter at have været der ikke ret lang tid siden vi skiftede vores sind og vovede et eksperiment: Christian Jürgens' Überfahrt på Tegernsee i Tyskland. Anmeldelser var meget god, og derfor var vi var på udkig meget frem til at komme til at kende Mr. Jürgens retter. I min reservation - som blev udført via hotellet Überfahrt der huser restauranten - jeg nævnte det jubilæum, og så det hele skulle have været klar til en dejlig og uforglemmelig aften. Lad mig starte med det positive. Vi havde 7 - retters menu og blev belønnet med en enestående sekvens af baner, som alle tilberedt perfekt, meget kreativt anrettet og tilberedt og det er ingen overdrivelse at sige, at de var eminent lækker. Den eneste undtagelse var de " Foie Gras Printemps". Det var stort set en kombination af foie gras, hvide asparges, morels og sherry i et grønt område og på en eller anden måde chokolade - som den karakteristiske smag af foie gras var faret vild i denne kombination. Det var nok den point for at erstatte den til tider overvældende foie gras smag af en subtil kombination af smag, men det gjorde ikke opfylder vores personlige smag. Jeg er tilbage til min lange perioder opfattelse, at der er ingen grund til at eksperimentere med foie gras. Men ja, smag er anderledes og jeg er sikker på at andre mennesker kan lide denne ret. Det var en ret kaldet " Bernsteine absolutte højdepunkt menusekvens " (gul) som var en blanding af oksekød koge, ærter mos og persiske kaviar: simpelthen guddommeligt! Det var så efterfulgt af en opvaskemaskine kaldet " Brüsseler Spitze " (Bruxelles kniplinger), der var 800 - 800 - gennemsigtig wagyu grillet og dermed skinke på chicoree. Det var faktisk min anden favorit ud i menuen - kun af andre samfund varm chokolade og mandler, blev serveret som dessert hindbær kage med Guanaja. Blev præsenteret i en meget kreativ måde alt som nævnt ovenfor - f. eks. den Amuse Bouche - lidt tapas - som bid - på den skar kasser med en lille træ. Vi vil gerne rose Christian Jürgens for hans enestående kreativitet og er meget taknemmelige for at have haft en chance for at få gavn af hans evner. Desværre var vi ikke helt så overbeviste om, at begrebet hans restaurant. Den første mærkbare spørgsmål er layout af bordene i værelset. Spisesalen var vi i havde to 2 - guest borde i hjørnerne af kortere kinesiske mur og værelset. Gæsterne sidde på den tilstødende sider af bordet. Dette har den fordel, at ingen ser ud mod væggen, men den ulempe, at en person på hver bord sidder dybest set bare overfor den person på bordet i det andet hjørne. Det føles lidt underligt at se ind i et fremmed ansigt, og ikke i forhold til din middagspartner rundt om i hele måltid. Enkel løsning ville være at placere den borde på en måde at det ene hjørne peger mod væggen. Både diners ville så sidde i en 45 graders vinkel med ryggen mod muren - og vi vil se nærmere på det værelse og ikke ind mod væggen men heller ikke ind i en fremmed ansigt. Mens spisesalen er indrettet i varme farver og med eksklusive tekstiler træ det kommer lidt som en overraskelse, at der er ingen dug på spiseborde. Virkelig? Bord og gulv parket er lavet af næsten det samme materiale, så måske det var nødvendigt at bryde den farve ikke koncept med hvidt sengetøj. Jeg ved det ikke. Eller måske var det meningen, at det skulle være en henvisning til traditionelle bayerske restauranter med deres enkle, solid, træborde. Men uanset hvilken den ide, men jeg er bange for men det betyder ikke virker. (Kun for fuldstændighedens skyld: det usædvanlige koncept kulminerer i det tidspunkt, hvor efter hovedretten bordet er rengjort brødkrummer. Ja, du billede af at børste eller en anden lille enhed, der er normalt bruges til dette formål. Det var her at gøre med en fugtig klud til rengøring af dybest set forladt bordfladen halv vådt. ) En anden unødvendig gimmick var lidt vådt håndklæde, der blev serveret, før middagen. Det var en af disse små hvide tabletter som en typisk finder i billige restauranter i det fjerne Østen: man hælder vand ud over det, og ud over den tablet vokser en lille håndklæde, der - for at gøre tingene værre - lugter som en forfriskning håndklæde - en olfactoric alibidiskussion fra kulinariske oplevelser i vente. Det burde være en selvfølge i et 3-stjernet Michelin restaurant, finder man en enestående sommelieren. Måske har jeg for traditionel udsigt her, men jeg er temmelig sikker på, at jeg ikke er alene. På en eller anden måde virker det som i Mr. Jürgens' restaurant er der ikke så meget som et eneste sommelieren men nogle af de ansatte har en dobbelt funktion der serveres mad og overtager sommelieren ansvar. Så ved hvert bord - eller en gruppe af to små borde - én person er ansvarlig for vin. Det ser ikke kun det rent faktisk virker ikke: vi var ikke helt så tilfreds med sommelieren ansvarlig for vores bord lyder usædvanligt. Jeg har et ret fornuftig forståelse af vin og hvordan der passer til dem med mad og derfor valgte en Meursault Poruzots fra Mikulski (for foie gras og naturligvis den fisk) og en Vosne Romanee for kødretter og ost. Sommelieren anbefalede en 2005 i en 2007 for den Meursault men var ikke rigtig kan beskrive hvad forskellen var. Han var enig i rødvin. Men med den foie gras han derefter - når vi havde allerede begyndt at drikke den Meursault - anbefalede en Riesling sent vintage som jeg var enig i (det var rent faktisk ikke nødvendigt, når de typiske foie gras smag manglede som nævnt ovenfor, så de Meursault ville have været fint) . Hvad er så virkelig irriterede os var, at han også anbefalet Riesling til fiskene der blev afsløret som han ingefær i retten og det ville ødelægge Meursault. Jeg er ked af at sige det, men jeg ville have forventet en god sommelieren fortalte os, at før vi startede Meursault. Endelig, og jeg er virkelig ked af at sige det, men personalet generelt manglede enhver følelse af imødekommenhed. Den ene havde bare ikke at føle dig velkommen. Den kendsgerning, at det var vores 25. bryllupsdag var ikke nævnt på noget tidspunkt, var vi ikke engang spurgt, om vi havde en god dag. Simple ting at gøre verden af en forskel. Som en konsekvens af alle de ovennævnte vi forlod stedet i restauranten er lidt skuffet over - og endda en enestående mad kunne ikke gøre det for dem. Samlet set var det ikke noget i forbindelse med en oplevelse, man vil have - for slet ikke efter at betale over EUR 25 fra 1700-års bryllupsdag 1 , 000 . I et 3 * Michelin-restaurant der ikke bør ikke være plads til manglerne. L'Ambroisie og Ducasse vil se mere af os igen. Min personlige bedømmelsessystem: I hvilket omfang gjorde restauranten opfylder mine forventninger ( 0 til 5 ) ? - 3 Hvor sandsynligt er det så, at jeg vil spise her igen ( 0 til 5 ) ? - 1 Hvor sandsynligt er det så, at jeg vil anbefale denne restaurant til en ven ( 0 til 5 ) ? - 3 Hvor sandsynligt er det, der sætter jeg denne restaurant på en liste med 1 , 000 steder at spise på før du dør ( 0 til 5 ) ? - 3 Samlet vurdering (i alt for de fire vurderinger ovenfor, 0 til 20 ) - 10Mere

christian J, Geschäftsführer hos Restaurant Ueberfahrt, svarede på denne anmeldelseSvarede 2. august 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 4. februar 2017 fra mobile enheder

Jeg tog til et par Michelin-stjerne restauranter i de sidste. Gå hen til en 3-stjernet i dag, havde jeg forventet en påmindelse om, hvor perfektion. Og jeg fik det hele til at fungere. På alle niveauer første menuen - kokken er kristne Jürgens, hans speciale...er en speciel kartoffel med skøn. Så vi fik denne særlige skøn menu, med kongen opvaskemaskine, Cube (se billede). Alt i denne menu var meget fine art til de fineste niveau, fra den Amuse Bouche til seneste bager. Flankerer paraden af retter til den vigtigste var meget godt bygget, vin / mad foreninger var perfekt. Og derefter alle side ting, der gjorde et 3-stjernet restaurant: tempoet var perfekt, brødet var udhvilet på bliver og holdt varm, service var høj klasse uden at være tung, vinen var på perfekte temperatur, stole var behagelige. . . Intet at tilføje virkelig. Selvfølgelig skal man være klar til at betale for det nu : 770 euro for 2 , og vi tog kun vin for en : ) Så jeg ville ikke tage dertil mere end én gang hvert 3. år, ellers ville jeg blive forkælet. Men det er helt sikkert min nye og seneste definition af perfektion. På en perfekt pris selvfølgelig!Mere

christian J, Geschäftsführer hos Restaurant Ueberfahrt, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2017
Google Oversæt

Mere

Anmeldt 14. juli 2016

Ok med Michelin-guiden : 3 stjerner i différent disches overraskende en meget fin présentéd med. Meget god smag

Anmeldt 18. juni 2016

Efter at have spist på mange andre Michelin-stjerne restauranter rundt omkring i verden, fra en kulinarisk synspunkt er dette en af de bedste. Jeg var lige ved at føle dig skyldig-bedømmelse det meget godt. En aften på Restaurant Ueberfahrt er dog kun for at skelne..."madglade". Køkkenet er enestående og servicen verdensklasse. Som amerikanerne har vi undertiden udfordringer sløve og for at nyde en aften i særlige begivenheder som Ueberfahrt. Her er mine kommentarer -- den multicourse all-aften arrangement bliver noget at forstå forud. En oplevelse som denne, kan det være nyttigt at uddanne gæsterne på forhånd før de investerer. Af de fire timers oplevelse begyndte kl. 7:00 og vi sejlede restauranten kl. 11:15:00. Personalet er uddannet til ikke at pace baner i henhold til vores krav til gæsterne, men til at strække baner med 40 minutters intervaller mellem hver bane. For præ-ordne, mens vi var forberedt flere kurser), en ekstra "op mod" for kaviar, var en del af menuen kombineret med de champagne pr. glas til at starte denne oplevelse gjorde det til en aften der var en af de dyr i min levetid for to personer. Når det er sagt, mens en overraskelse, det var en enestående oplevelse.Mere

Anmeldt 13. juni 2016

Da vi bestilte vi var ikke uvidende, der var en Michelin-3 stjerner. Var i stand til at spise frokost der. Kokken selv ringede til os for at drøfte en menu før vi kom. Den vinkort er ganske god. Nogle meget sjældne tyske vine. Vi bor...i Napa Valley så var glade for at se Dave Rameys Chardonnay på listen. Hans Hyde Vingård vine er bare fantastisk. Vi ønsker en Ridge Montebello Chardonnay og jeg tvivler på de fleste os lister. Glad for at have det her. Dette hold er i drift på et højt niveau.Mere

Anmeldt 26. juni 2015

Vi oplever den bayerske bord på sit bedste. Kokken havde et virkelig fantastisk måltid til vores store gruppe af mad eksperter og vises virkelig gode evner og fantasi. Kulinariske evner af højeste kvalitet. Et meget spændende og mindeværdigt måltid. Godt gået til alle involverede. En...stor tak fra Chaine Great BritainMere

Anmeldt 15. april 2015

Absolut glæde! Maden var nogle af de bedste, jeg nogensinde har haft. Kokken har bestemt skabt nogle af de bedste retter i verden!

Anmeldt 4. august 2014

The Dinning miljø var elegant, helt og reserveret. Bordene var Spaced så privatliv blev udvidet. Middagen var godt, 3-stjernet og fantastisk. Middag 200 euro per person sans Vino. Personalet var ikke har oplevet og ikke klar til en 3-stjernet restaurant. Sommelieren ikke var meget venlige...og ikke hjælpsomme. Der var ingen vinkort.Mere

Anmeldt 14. november 2013

45 Minutters kørsel fra München drived os til en af de bedste kulinariske oplevelser nogensinde. Maden var meget originale, servicen, fem stjerner og stemningen er elegant, moderne og beroligende. Maden har middelhavs smag, vi elskede, mens vi stadig at bevare amn originale tyske identitet. Vi...havde en degustationsmenu med vine og regningen for to var på knap 450 EUR. Dyrt: ja. Men det er på højde med andre lignende etablissement rundt omkring i Europa. Vi vil helt sikkert anbefale det.Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 13 hoteller i Rottach-Egern
Althoff Seehotel Üeberfahrt
980 anmeldelser
0,03 km væk
Hotel Malerwinkel
45 anmeldelser
0,08 km væk
Seehotel Waltershof
16 anmeldelser
0,23 km væk
Hotel Berlin
63 anmeldelser
0,3 km væk
Restauranter i nærheden
Egern 51
239 anmeldelser
0,39 km væk
Il Barcaiolo
173 anmeldelser
0,02 km væk
Leeberghof
133 anmeldelser
0,96 km væk
Seværdigheder i nærheden
Naturkaserei TegernseerLand
94 anmeldelser
2,4 km væk
Wallbergbahn
212 anmeldelser
2,76 km væk
Lake Tegernsee
408 anmeldelser
2,89 km væk
Spielbank Bad Wiessee
34 anmeldelser
4,52 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Restaurant Ueberfahrt.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Oversigt over vurderinger
  • Mad
    Service
  • God pris
    Stemning
Køkken
Måltider
Frokost, Aftensmad, Efter lukketid
Restaurantegenskaber
Reservationer, Siddepladser, Tjenerstab, Parkering til rådighed, Parkeringsservice, Handikapvenlig, Serverer alkohol
Egnet til
Forretningsmøder, Romantisk, Særlige lejligheder, Smuk udsigt
Åbningstider
søndag
19.00 - 23.00
12.00 - 15.00
onsdag
19.00 - 23.00
torsdag
19.00 - 23.00
fredag
19.00 - 23.00
12.00 - 15.00
lørdag
19.00 - 23.00
12.00 - 15.00
Beliggenhed og kontaktoplysninger
  • Adresse: Ueberfahrtstr. 10 | Althoff Seehotel Ueberfahrt, 83700 Rottach-Egern, Bayern, Tyskland
  • Placering: Europa  >  Tyskland  >  Bayern  >  Upper Bavaria  >  Rottach-Egern
  • Telefonnummer: +49 8022 6692922
  • E-mail
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering