Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hosteria Padovanino

Vurderinger og anmeldelser

UdmærkelsescertifikatVinder i 2015 - 2018
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

KØKKENER
Italiensk, Fisk og skaldyr, Middelhavsområdet, Europæisk
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig
Måltider
Aftensmad, Efter lukketid
Vis alle oplysninger
måltider, fordele
Anmeldelser (291)
Filtrer anmeldelser
6 resultater
Medlemsvurdering
1
3
1
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
1
3
1
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 7. juli 2018 fra mobile enheder

Kom der sent nat i håb om at have dejlig ørken. Blev hilst velkommen ok. Bestilte vin, fisk carpaccio og to ørkener (dette tog et stykke tid at vælge, da vi ikke ønskede nogen kage men blev efterladt med en mulighed enten kage eller gelato)....Vin var god, men ikke så god som 12 euro pr. 100 ml. Fish carpaccio var lavet af rå fisk, som var varm. Sauce var ikke velsmagende og ledsage ikke fiskebrønden. Så blev vi tilbage til at vente på ørken i ca. 20 minutter. Næste bord gæster bestilte ørkener 25 minutter senere, end vi gjorde. . . de blev serveret ørkener, færdig og vi ventede stadig:)). Det tog omkring 20 - 25 minutter for dem at skære en kage og læg nogle is på pladen. Ikke sikker på hvad der var galt da der var kun 5 tabeller med gæsterne. Dolce: Kage blev efterladt efter prøvesmagning. . ren kokkens katastrofe. Intet at være tæt på professionel konditer. Custard på kagen var tung, uneatable (. "Gelato" var hjemmelavet ... Men der var iskrystaller i gelato ... det er ikke gelato, simpelthen flødefrosne. Gelato skal være glat cremet struktur ellers gør du ikke ' Jeg har et tip om, hvordan man laver ice cream. Total skuffelse: Priserne er høje, som jeg ikke har noget imod at betale for professionelt kogt parabol. Dette var dilettantish sted: køkken og service.Mere

Dato for besøg: juli 2018
Anmeldt d. 7. juli 2018

Dette er en intim restaurant gemt væk i en sidegade i den middelalderlige gamle bydel af Padua. Indretningen er elegant men quirky, marred noget, men musik via en radiostation komplet med annoncer. Tjenesten blev opmærksomme og godt udført. Fødevarer var også fremragende, herunder grillet blæksprutte...salat, gazpacho, hummer risotto og grillet sværdfisk, en risotto skål var temmelig usmageligt og overcooked. Faneblad var 60 euro pr. Person for to kurser hver (herunder et glas vin hver), som syntes højt for os forholdsvis andre steder i Padua, som vi har set.Mere

Dato for besøg: juli 2018
Anmeldt d. 29. december 2017

Denne lille restaurant giver en følelse af intimitet, dels fordi borde ligger meget tæt på hinanden og indretningen er over toppen. Køkkenet fokuserer på skaldyr og listen over antipasti er en af ​​de længste i byen. Frisk pasta af alle typer giver muligheder for alle,...og der er også flere typer risotto. Hovedretterne fokuserer på fisk og skaldyr. Hver er forberedt med omhu og smukt fremlagt. Tjenesten er opmærksomme, til tider langsomt. Vinkortet er omfattende, hovedsagelig fokuseret på italienske sorter.Mere

Dato for besøg: september 2017
Anmeldt d. 19. juli 2017 fra mobile enheder

Vi havde middag med nogle venner i denne restaurant beliggende i et dejligt område i centrum af Padova. Mad og service var begge fremragende, og vi havde 2 flasker af en lokal rødvin, som var fint. Jeg havde fisken ("branzino") kogte i en skorpe salt...og jeg kan anbefale det. Desserterne var lige så gode og originale. Priserne er dog ret høje.Mere

Dato for besøg: juli 2017
Anmeldt d. 22. marts 2017 fra mobile enheder

Hvis du ønsker at bo i et indbydende sted, for at nyde en gruppe af mennesker, der er dedikeret til at give dig de bedste af de bedste i italiensk, venetiansk se mad og madlavning, bør du booke et bord i denne restaurant. Du er...klar til at se og spise hvad de spiser i paradise🔝🏻️ desserterne er fantastiske. Den Macaroons er den bedste, jeg nogensinde har smagt på et sted.Mere

Dato for besøg: marts 2017
Anmeldt d. 2. marts 2014

Det er første gang jeg har spist på et tidspunkt. Der var næsten ingen plads på bordet for maden. Indretningen beskyldning fra spektakulære til høj camp. Menuen er overbærende, dyrt og virkelig ikke særlig god. Men at dømme på popularitet jeg vil anbefale, at du...reserverer på forhånd. Bestemt en oplevelse.Mere

Dato for besøg: februar 2014
Se flere anmeldelser
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Hosteria Padovanino.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering