Personalet ønsker, at du skal have en særlig spiseoplevelse, og det gør du. Maden er fremragende. Gå ikke på en mandag, hvis du vil have frisk fisk og skaldyr, selvom de har frisk fisk til rådighed såvel som østers.
Personalet ønsker, at du skal have en særlig spiseoplevelse, og det gør du. Maden er fremragende. Gå ikke på en mandag, hvis du vil have frisk fisk og skaldyr, selvom de har frisk fisk til rådighed såvel som østers.
Tjenesten, opmærksomheden og kvaliteten af fødevarer (barbermaskiner, tomat og fiskesalat) og drikkevarer (godello vin) var simpelthen fremragende.
Dette var så lækkert. Lokale, sæsonbestemte, økologiske produkter. Simpelthen forberedt, men lidt anderledes end hvad du får i de fleste SDC-restauranter. Tomatsalat var lækker, kulmule meget god, blå ost cheesecake også dejlig. Stor galicisk vin også.
der er meget lidt at kritisere, men det eneste, der gjorde det til en 4 ikke 5 stjernet er, at jeg bestilte oksekød og det kom på en kold plade. Problemet er at betjener en medium sjælden indsats på en kold plade køler den ned...rigtigt hurtigt, så du er tilbage med en kold indsats. Kødets kvalitet var god, selvom det var så koldt, smagte det stadig godt. Starter og ørken, forholdet mellem service og priskvalitet var rigtig god. Besøget værd, men de synes at være flere fisk eksperter så bestil fisk og du vil forlade meget gladMere
Normalt skriver jeg ikke negative anmeldelser og forsøger altid at være objektiv. Jeg ville ikke sige noget om kokken, fordi han / hun har gjort et godt stykke arbejde. Grillet blæksprutter og salat med champignons og wallnuts var store. Især vi kunne godt lide dressing...til salat. Til sidst ønskede vi at tage en flaske vand, som vi købte. Det var tilsyneladende ikke muligt på grund af en mærkelig årsag, at restaurant betaler for flasken. Jeg ved ikke, hvor meget de betaler, men hvis kunden købte en flaske vand, hvorfor kan han ikke tage den? Så kontrollerede jeg regningen og indså, at de omfattede brød. Virkelig? Hvis du serverer noget, der ikke var bestilt, serverer du det gratis eller klienten bestiller det, skal du blot lægge det i menuen. 4 eller 5 retter fra menuen var ikke tilgængelige. Årsagerne blev forklaret til alle omkring os (mindst til 2 tabeller) men ikke til os. Så snart vi forlod stedet, fik jeg en anmeldelse fra The Fork, at min reservation ikke accepteres, selv om vi havde en tabel reserveret og spise i restauranten. Hvorfor blev det gjort? Det var sandsynligvis gjort, at jeg ikke ville få en invitation fra The Fork og TripAdvisor for at skrive en anmeldelse om restauranten. Igen en snigende måde. . .Mere
Denne restaurant følte indbydende og vi var godt taget pleje af under vores middag. Vi kunne godt lide økologisk tænkning og indsats og nød vores mad meget, og desserterne var også dejlige. Jeg vil anbefale et besøg!
Dejligt sted, rustik dekoration men omhyggeligt udvalgt. De kombinerer meget delikate smag, hvilket giver hver plade et unikt præg. Gå ikke glip af "volandeiras" eller "leit o". Brød, suppe, oliven, alt er fantastisk! Sidst men ikke mindst er tjenesten fremragende.
God mad og fremragende, venlig service. Havde middag i går aftes og vendte tilbage i aften for vin og ost efter at være skuffet over middag på et meget dyrere sted. Mange tak!
Mand, to teenage børn og jeg selv havde fantastisk frokost, lækker mad, rimeligt prissat, personale utroligt hjælpsomme med vores begrænsede spanske. Absolut ville gå igen hvis vi var i Santiago.
Østers og Razorfish at starte. Efterfulgt af Hake og Torsk til elnettet. Alle var meget gode. Alberi o at ledsage. Venlig service. Moderne restaurant. God opmærksomhed på detaljer.