God og ærlig mad, vi fik 3 retter og de smagte allesammen godt, det blev ikke holdt igen med krydderierne.
God og ærlig mad, vi fik 3 retter og de smagte allesammen godt, det blev ikke holdt igen med krydderierne.
Vil man prøve en rigtig fransk restaurant med typiske og ikke helt mainstream retter, så er La Cuisine Phillippe bestemt et besøg værd. Super og charmerende betjening og et lille sted der oser af hygge. På menu kortet soufflés i mængder og variationer vi aldrig...havde set før. Hertil muligheder for lever, nyre og ting vi normalt ikke ser på et menukort. Vi valgte alle soufflés til forret og dessert. Her gjorde rabarbersoufflés størst lykke. Godt med syrligheden til at give modspil til souffléen. Havde aldrig prøvet nyrer før, så det skulle afprøves. 2 soufflés og en omgang nyre, så var jeg sat. En oplevelse jeg aldrig vil glemme, men nok heller ikke vil gentage. Det er tungt. Og om restauranten kan leve op til den høje rating den har på Tripadvisor, det var 4 stk. der havde lidt svært ved at forstå. Men en spændende og hyggelig oplevelseMere
Nummer seks af over 10.000 restauranter på Tripadvisor. Det var næsten for godt til at være sandt, at vi fik bord. Det var første aften efter ferielukningen. Vi fik vores hotel til at reservere bord, og det var klogt. Det var aldrig lykkes mig at...gøre mig forståelig med mit sparsomme fransk. Vi blev vel taget imod af værten og værtinden, vi var de første. Det er et lille men hyggeligt og smukt indrettet lokale ved Luxembourghaven og vi fik en plads ved vinduet. Vi valgte dagen menu. Til forret fik vi suffle med ost, superb! Hovedretten, and med karamelliserede æbler, var meget lækkert. Desserten var også en suffle, denne gang med nougat og hasselnødder. Den var luftig og smagte himmelsk. Et anderledes og yderst delikat måltid. Philippe kiggede ind nu og da for at tjekke om gæsterne var glade, og det var vi. En skøn aften. Stedet er for madelskere.Mere
I en nylig tur til Paris med det "bedste af det bedste" introducerede vores parisiske vært os for autentiske souffles her. Placeringen, mad, atmosfære og service er vi fremragende. Vi blev venner med de andre gæster. Fantastisk oplevelse med de lokale!
Ulemper: hmmmm. . . . ikke rigtig Fordele: Et lille sted med plads til omkring 20 - 25 personer. Slags et stramt sted. . . Køres af et par mennesker. . . lille virksomhed Mad: Jeg tog menuen med sætbilledet og en parisisk øl. ....frakke kun omkring € 50. Smag var fantastisk. . . Jeg elskede hvert kursus. Oksekød med gulerødder var virkelig rart - enorme servering. Svamp første kursus: wow. . . meget glat og velsmagende. Dessert: Jeg tog kastanje soufflen. Ikke meget sød, hvilket var fantastisk. Alt sammen i en god oplevelse. Ideel til to i en lille familie. Dontbtji k det fungerer for store grupper. Skål.Mere
nød sjælerne meget. Imidlertid var peic e af fisk ikke frisk og havde en meget "fishy" smag. Jeg tror, der er nbetter valg i nabolaget.
Vi reserverede på forhånd og nød et dejligt måltid her. Vi havde coq au vin og and. Tjenesten fra manden var stor, mens tjenesten fra kvinden var bare okay. Vi havde souffles til vores forretter og dessert og begge var meget gode.
Meget flot restaurant beliggende tæt på Luxembourg-haven. Fransk mad med traditionel kvalitet. De er specialiserede i souffles af alle slags. Jeg havde blå ost og valnødssouffl som en starter og vildsvin-gryderet som et vigtigt, det var bare godt, og alle vores venner var tilfredse med...deres retter. Vil helt sikkert gå tilbage.Mere
Vi ankom næppe til tiden til frokost, men vi blev hilst velkommen og sad hurtigt. Som sædvanlig var alt bare topkvalitet, især når du sluttede med Grand Marnier souffl. Uovertruffen.
Efter en temmelig hektisk uge i Paris, der tog for mange dage i alt for mange gallerier, fandt jeg mig selv en souffel og et glas ros. Heldigvis huskede jeg en charmerende lille restaurant i nærheden, hvor souffl s er en specialitet, og da jeg...stoppede i, skete de at have et bord til rådighed. La Cuisine de Philippe ligger på en stille lille gade lige overfor Luxembourg Gardens og tæt på gaden. Sulpice. Det er hyggeligt og indbydende og indretningen er traditionelt køkken med interessante ting på væggene og hvide duge på side ved side borde. Tjeneren begyndte ved propping op en daglig tavle menu for hver tabel af diners som var ud over de almindelige menupunkter. Menuen indeholder enten to eller tre kurser. . . Tre retters menu indeholder et udvalg af starter souffl plus et hovedretter plus en dessert souffl, og det er den mulighed jeg valgte. En to-retters mulighed ville være et hovedretter plus enten starterens souffl eller en dessert souffl. Souffl s er utroligt lyse og flavourful. Restauranten har perfektioneret serviet af soufflerne, fordi køkkenet ringer en klokke for at kalde tjeneren lige når en souffl kommer ud af ovnen! Jeg valgte emmental souffl. For mit hovedretter valgte jeg duck-indstillingen, og det skuffede ikke med friske grøntsager og tynde æbleskiver som garnityr. Til min dessert souffl valgte jeg rabarber og jeg må sige det var spektakulært. . . lys, intenst smagfuld og ikke for sød. Til sidst kunne jeg ikke tro, jeg havde gjort det gennem tre kurser og et glas ros! Da jeg spekulerede på, om jeg kunne tilbyde min bravos til kokken, blev jeg inviteret ind i køkkenet for at gøre det. Kokken var mest elskværdig og syntes at værdsætte komplimentet. Dette er en fantastisk lille restaurant, som er mere end egnet til solo spisning eller deling med nogen speciel. Aften tilbud er lige så dejlige. Hvis du søger en autentisk fransk spisning erfaring i en venlig, afslappet indstilling er dette stedet for dig! Reservationer anbefales stærkt.Mere