Gik solo og fik plads ved kokkebordet (en række sæder med udsigt over køkkenet, som på en meter fra dig er kokke, der forbereder alles retter). Hvis du er sammen med venner, er det sandsynligvis bedre at få et regelmæssigt bord.
Tjenesten blev spot -...on, ingen klager.
Til starter havde jeg Kale & Brussels Sprout Salad, som jeg troede havde en dejlig kombination af ingredienser (lidt sød fra rosiner, crunchy fra ristede mandler, smagfuld fra cheddar og skinke). Det er en kombination, som jeg satte på min liste for at prøve hjemme. Én betyder kommentar: En af bruserne spirer halvdelene var lidt for forkullet. De andre var ok, så jeg antager en lille fejl fra kok. . .
Til hoved - Duck 2 måder - interessant idé om at kombinere pansearet andebryst med dyb stegt andvinge. Ikke rigtig sikker på, at disse to gik godt sammen i den samme skål. Den dybstegede andevinge bad om en kartoffel (kogt på uanset måde) og en krydret sauce. På den anden side var andebrystet mere eller mindre den klassiske pan stegt med en kirsebær (eller bitter kirsebær) sauce. Med en god rødvin langs siden er det perfekt. Skålen havde også ristet kål. For forkullet imo, bladene kunne have været lidt mindre ømme og kålen kogte mindre, og jeg ville ikke have været nødt til at efterlade halve kålen på pladen (fordi det var for forkullet). Måske bare en personlig perference.
Ørkenen var dristig, overraskende, og jeg kunne godt lide den: ikke i menuen, den var på listen over "tilbud" - tranebærsorbet med pastinakpuré og stjerne-anis smuldre. Hvis du tager pureen i sig selv og prøver at spise den, ikke så fantastisk (den har brug for noget at gå med det), men kombinerer det især med stjerneanis-smuldre, går det så godt sammen.Mere