Jeg er kommet til Puerto Vallarta i 20 år og jeg er ikke slå mig op for at prøve denne restaurant før. Jeg tror det er fordi det altid syntes ud af den måde, ikke i den store turistområde i restauranter, der er sandt. Det...er beliggende langs Rio Cuale i Colonia Remance (Reh - Mahn - siger). Det er dog helt i gåafstand langs Calle Larezo Cardenas i den romantiske Zone. En taxa fra Centro er 80 - pesos eller kan man bare tage en Remance - Lopez bus fra den romantiske Zone.
Så, endelig på min seneste rejse, da en ven bad hvor jeg ønskede at spise, jeg sagde "Rødkål! " . Vi tog en taxa til 80 - pesos. Taxaen satte os af foran restauranten og to unge også fantastiske parkeringsvagter (børn! ) Åbnede dørene for os som en del af servicen. Da vi kom ind i restuauranten vi straks stødte på to stamkunder var forbi enthusiastially anbefales det hele vejen igennem på et krydstogt og der Chiles eget Nogada.
Det var virkelig svært at afgøre om, hvad man kan bestille fordi vi ønskede at prøve så mange.
Vi endte på: -
- > Guacamole, Pico de Gallo, og Pommes frites til start. (Frisk, perfekt saltede guac) -
- > jeg bestilte: Chiles eget Nogada (hvordan kunne jeg ikke! ) -
- > min ven: CARNITAS eget salsa VERDE - Svinekød i grøn sauce -
- > til dessert: hjemmelavet tærte
virkelig, hvis du ikke har prøvet Chiles eget Nogada, du er nødt til at! Smukt anrettet og lækker (åh, og serveret kold) .
Den Carnitas eget Salsa Verde var også utrolig lækker. Min ven rengjort tallerkenen sopping op saucen med majs tortillas.
Så det er der sikkert andre retter vi vil gerne prøve og derfor skal vende tilbage til:
- - > Mole Poblano
- - > Mole Oaxaca (Den sorte mole fra det store Zapotec stat. )
Begge er lavet fra bunden. Vi bad om smagsprøver på både og de smagte så rig og kompleks.
- - > COCHiNlTA PIBIL - en traditionel mayansk svinekød opvaskemaskine, der blev serveret med ris bønner og frisk håndlavede tortillas. Vær forsigtig med Habanero salsa!
. . . Og meget mere!
Du skal ikke vente på 20 år som jeg gjorde. Jeg vil helt sikkert vende tilbage snart. Jeg vil helt sikkert anbefale Rødkål Cafe for virkelig autentisk mexicansk mad. De har også vegetariske muligheder (men ikke Vegansk).
Ps. Restauranten har været åben omkring tjeneren fortalte mig 23 år (hvilket ville være omkring 1994 eller 1995 ). Og jeg kan godt huske selv tilbage i 1997 i restauranten og du får anerkendelse og anbefalinger.Mere