Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Vurderinger og anmeldelser

Nr. 2 af 2 Moderne i Hørve
Travellers' Choice
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

PRISKLASSE
160 $ - 192 $
KØKKENER
Skandinavisk, Moderne, Dansk
Særlige kostkrav
Vegetarvenlig
Vis alle oplysninger
måltider, fordele, om

MICHELIN-guidens synspunkt

Den stemningsfulde kælderrestaurant ligger i det, der engang var køkkenet på et imponerende 800 år gammelt slot. De innovative, fuldendte og yderst sma...
Læs mere i MICHELIN-guiden
En MICHELIN stjerne: køkken med megen finesse. Værd at besøge på ruten! 
Særdeles god standard
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
61 resultater
Medlemsvurdering
50
6
4
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
50
6
4
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Anmeldt d. 29. oktober 2020 fra mobile enheder

Vi var 6 personer som spiste middag i gourmet restauranten. Forud for besøget beskrev slottet på hjemmesiden, at man kunne forvente 15 serveringer, men ikke hvad de forskellige serveringer bestod af. Vi bestilte den menu som kunne bestilles samt tilhørende vinmenu. Samtlige serveringer var præsenteret...flot, stilfuldt og virkede gennemtænkt. Vi var alle enige om, at der var for meget rå fisk og skaldyr og kun en kødserververing ud af 15 serveringer. Det er for meget rå fisk og skaldyr for mange gæster kunne jeg forestille mig, men idet man forud for besøg ikke kan se hvad menu består af, kan man ikke planlægge sit besøg ift. sæsonens menu. Det mener jeg er en fejl og får mange til at tænke over hvorvidt restauranten skal have et genbesøg. Vinmenu var fint afbalanceret med lokale og udenlandske vine. Der var dog enkelte vine som var fremstillet under særlige metoder og druer, som virkede en smule for specielle i smag og udtryk. Vi havde en super venlig og imødekommende tjener som havde engelske aner, hvilket desværre medførte en del forståelses problemer idet covid-19 "mundskærm" og accent gav problemer med at forstå retternes sammensætning, tilberedning og ophav. Det element var super ærgerligt og ødelagde desværre totaloplevelsen idet vi flere gange var nedslaget til at få gentaget tjenerens beskrivelse af maden og vinen. Da vi havde været de 15 serveringer igennem og drukket kaffe, havde vi desværre stadig en fornemmelse af sult og det må ikke ske når vi har med mad i den kategori og pris af gøre. Alt i alt en super oplevelse, men de ovenfor beskrevede oplevelser gjorde, at det er plads til forbedring såfremt pris og oplevelse skal stå mål med hinanden.Mere

Dato for besøg: oktober 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 24. oktober 2020 fra mobile enheder

6 stjerner hvis man kan give det! Hold da op for en oplevelse. Min fødselsdagsgave afholdtes 20. august som gourmetmiddag og slotsophold med morgenmad. Ultimativt i sin helhed noget af det bedste jeg har prøvet. Serveringerne, 14 af dem, fantastiske - og man kan kun...sætte 10 billeder på anmeldelsen. Har ikke før oplevet en 4 timers middag der kørte så smurt. Har aldrig oplevet grønt smage så pragtfuldt. Og søreme ikke om der blev serveret ekstra beder efter vi viste vores begejstring 😊👏. Mad, vin, service, gæstfrihed, opholdet, og selv morgenmaden var en oplevelse i særklasse. Tak.Mere

Dato for besøg: august 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 5. august 2020 fra mobile enheder

I hyggelige omgivelser blev vi mødt af meget venligt og yderst kompetent personale. Aftenens menu bestod af 14 udsøgte innovative serveringer fra øverste hylde. Sublim sammenhæng mellem spændende anretninger og fantastisk vinmenu. Tak for en dejlig oplevelse.

Dato for besøg: august 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 1. august 2020 fra mobile enheder

Vi besøgte restauranten for 2 år siden i forbindelse med et ophold på hotellet. Det var igen en skøn oplevelse med yderst velsmagende mad i en hyggelig atmosfære og god betjening. Menuen består primært af fisk/skaldyr og grønsager plus det søde. Selv for en kød...elsker, er det en fornøjelse at grønsager kan smage så godt, når kvaliteten og tilberedningen er i top. Denne gang fravalgte vin vinmenuen, og gik valgte bl.a. en hvidvin fra Vejrhøj Vingård på druen Solaris - Sterling 2018 - en fantastisk vin fra lille Danmark.Mere

Dato for besøg: juli 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 27. juli 2020

Vi havde selvfølgelig høje forventninger til vores frokost hos jer. Men vi blev igen positivt overrasket over jeres frokost menu. Vi fik snaks og 2 retters menu af kokkens eget valg. Alle snaks var super spændende og smagte utroligt godt, selvom vi ikke kunne spise...alle de små fisk. Forretten var en musling som gled med som smør og i en skumcreme med asparges som passede virkelig godt til muslingerne. Derefter kalvetyndsteg der var utrolig mør og med en rigtig god gulerod i super lækker sovs. Vi blev alt for hurtigt mætte. Og tusind tak til det dygtige personale som vimsede omkring og opvartede os så oplevelsen af måltidet blev endnu bedre Tusind tak herfra . Vi kommer igen .Mere

Dato for besøg: juli 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 17. juli 2020

Virkelig ringe. Vel nok den dårligste kaffe jeg har fået i flere år. Serveret i plastkopper mage til dem man bruger på spejderlejr. Derudover arrogant betjening.

Dato for besøg: juli 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 16. juli 2020 fra mobile enheder

Dragsholm slots madbar har til huse på terrassen bag slottet, og der kan ikke bestilles bord. Vi besøgte stedet til frokost en juli-dag i solskinsvejr. Der var mulighed for at sidde i sol og skygge, ved højborde, lave loungemøbler, på bænke og ved “almindelige” borde/stole....Sandwich svøbt i kål i stedet for brød smager rigtig godt, men er lidt besværlige at spise uden bestik. Vi syntes også godt om kartofler med løvstikkemayo og rå fritter. Det var en hyggelig frokost i kombination med gåtur rundt om slottet.Mere

Dato for besøg: juli 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 21. juni 2020

Lykkefølelsen melder sig allerede ved synet af det monumentale, hvide slot - brutalt og indbydende på samme tid - og den kildrende fornemmelse holder sig det næste døgns tid. Dragsholm rammer lykkecentret klokkerent. Godsværelset er ultrahyggeligt og rummeligt, domineret af en Hästens-seng, som vel nok...er verdens ypperste sovemaskine; bedre kommer du aldrig til at ligge, så er det sagt. Udenfor ligger en træterrasse med havemøbler og vue op til slottet. Indenfor er badeværelset på størrelse med en dagligstue; alene brusenichen kunne rumme et normalt badeværelse. Velvære. Men maden er trækplastret, Michelin har fire år i træk drysset en af sine eftertragtede stjerner ud over Claus Henriksens gourmetrestaurant, så forventningerne var høje - og blev overgået gang på gang. Bagefter var vi fire venner rørende enige om, at Dragsholm befinder sig i samme liga som Geranium, Noma og Alchemist - og klart over Kokkeriet og AOC - hvor vi også har spist godt. Køkkenchefen har selv fremstillet noget af den keramik, der blev serveret på. Det blev slået fast allerede fra første amuse-bouche - bark af jordskok med friskost og urter præsenteret i en smuk keramikindhegning - og så var vi klar over, at de næste timer ville blive intime og personlige på en helt anden måde, end vi nogen sinde har oplevet før. Næsten alle de godt 20 små serveringer var små mesterværker. Jeg troede, at Erwin Lauterbach ubestridt var Danmarks bedste grøntsagskok, men Claus Henriksen tilfører en alkymistisk magi til sin sprøde grøntsager, sære urter og smukke blomster - sanket i egen køkkenhave eller i det nærliggende hav. Forrygende sovser fulde af umami giver den fornødne lækkerhed, minutiøst tilberedte fisk og skaldyr giver wow-effekt. Sovsen til den porcherede pighvar fik os til at hvine af fryd. Straks efter fulgte en grillet havkat, som efterlod os stumme af beundring. Søren (Wiuff)s Asparges var et lille kunstværk af generøs velsmag, som man kunne spise dagligt. Og desserten med kartoffel (!) og jordbær var en genialitet uden sidestykke. Vinmenuen var tilsvarende kongenial, konstant parat til at overraske, men også at behage og fuldende smagsbilledet på tallerkenen. Den dygtige, rødhårede tjener, som var ved at færdiggøre sin sommerlieruddannelse, var smittende begejstret og dygtig til at forklare sammenhængen mellem maden og vinen. Brunchen næste morgen understregede køkkenets evne og vilje til at øse af områdets (Lammefjorden!) sæsonfriske råvarer. Hjemmelavet ymer med rabarber, toast med blomkål og ost, friskpresset æblemost, fasanspegepølse og masser af andre lækkerier. Dragsholm er et eldorado for foodies med appetit på alt godt fra haven og havet. Gid man havde råd til at besøge slottet, hver gang menukortet skifter.Mere

Dato for besøg: juni 2020
Nyttigt?2  
Anmeldt d. 4. februar 2020 fra mobile enheder

Skuffet over meny. Sød betjening som præsenterede retterne rigtig fint. Chefkokken havde selv været kreativ med meget af servicet og jeg må sige at det var godt nok grimt meget af det. Det var ikke just den æstetiske præsentation af maden på grove skeer og...små skåle. Jeg var frygtelig skuffet over maden. Ved godt at de følger det nordiske køkken og især hvad lammefjorden kan præstere men for mig blev det for sart i smagen, kun grøntsager og fisk/skaldyr (og det kommer fra en som primært spiser dette). Hovedretten var et løg, bevares lækkert men et bagt løg (!) med forårsløg. En anden ret var dampet kuller som blev serveret med kartoffelmos og en utrolig stærk rødvinsglace som fuldstændig dominerede den sarte fisk. Flere af “forspillet” var ikke særlig delikate. Stenbiderrognen smagte af fisk på den dårlige måde og vi fik en tærte hvor bunden var blød og virkende ubagt. Vinmenuen var min mand ikke særlig begejstret for og flere af vinene komplimenterede slet ikke maden - efter min mands smag. Der var en dansk orangevin som de decideret udrikkelig. Nøj den var dårlig. Juicemenuen var fin men meget dominerende i smagen og til den sarthed som maden havde syntes jeg ikke at den komplimenterede. Til prisen føler jeg mig så skuffet. Har været på flere Michelin restauranter i ind- og udland og dette er den første hvor jeg går derfra og føler mig skuffet.Mere

Dato for besøg: januar 2020
Nyttigt?
Anmeldt d. 24. november 2019

Vi spiste i slotskøkkenet (gourmetrestauranten) og vi fik igen den bedste oplevelse. Maden er nordisk, mange urter og grønsager. Maden er bare helt fantastisk. Kokken laver sin egen keramik, som indgår i serveringerne. Tjener/sommelier var SÅ dygtig, så opmærksom og så serviceorienteret. Vi har nok...aldrig prøvet noget lignende. Vi har spist på mange michelinrestauranter, herunder Geranium, men Dragsholm slår alle. Også fordi konteksten er så vigtig, og her er bare så hyggeligt og charmerende. Der var en kæmpe fleksibilitet under serveringerne ift. særlige ønsker. De huskede at vi var glade for fisk og kom lidt laks til morgenmaden. Helt fantastisk! Claus Henriksen var selv ude blandt gæsterne, og han er en meget sympatisk og rolig person. Vi kommer klart igen!Mere

Dato for besøg: november 2019
Nyttigt?1  
Se flere anmeldelser
Bedste i nærheden
De bedste hoteller i nærhedenSe alle
Dragsholm Slot
223 anmeldelser
0,05 km væk
Gaardhotellet
4 anmeldelser
18,63 km væk
Hotel Strandparken
127 anmeldelser
19,82 km væk
Hotel Sidesporet
102 anmeldelser
20,67 km væk
De bedste restauranter i nærhedenSe alle
Dragsholm Slot
113 anmeldelser
0,05 km væk
Restaurant Bothwell
19 anmeldelser
3,75 km væk
Restaurant Nordvest
36 anmeldelser
4,63 km væk
Svinninge Bageri
11 anmeldelser
7,18 km væk
De bedste seværdigheder i nærhedenSe alle
Dragsholm Slot
62 anmeldelser
0,05 km væk
Havnsø Havn
9 anmeldelser
4,7 km væk
Fårevejle Kirke
7 anmeldelser
4,77 km væk
Eskebjerg Vesterlyng
11 anmeldelser
7,39 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Dragsholm Slot Gourmet.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering