Vi bestilte et par måneder siden til frokost, og nød virkelig den atmosfære og retter i denne rummelige restaurant.
De fleste gæster ankom lidt efter vi havde på 1:00 - og det var dejligt at starte tidligt om morgenen på menu: vi har set alle...retterne for første gang kommer til os, så ingen afsløringer.
Og - en meget behagelig overraskelse, var at modtage vores menu - med min kones pescatarian version - hurtigt efter vi havde bestilt. Det betød, at vi kunne se fremad og holde styr på vores 15 små baner.
Alt var perfekt tilberedt med fisk dominerende. Og menuen også havde dette år retten blev introduceret til menuen. En anden fantastisk idé.
De bedste retter var den Mille - feuille for røget ål og foie gras, med et tyndt, sprøde karameliseret æble top ( 1995 ) .
En anden klassiker fra 2001 (billede) var den vegetabilske hjerter salat. En række retter, som f. eks. denne, havde blødt geler under - markere dem, som har udført en stor del af smagen. I dette tilfælde klart, men tomat.
Min galiciske kylling (billede) var mere traditionel mad som det kom i en velsmagende suppen. En ny opvaskemaskine i år.
Den Røde reje med dild skum (billede) fra 2014 var en smagsprøve oplevelse.
Men situationen for kulmule ledsaget af en grøn karry og kokos og kapersemulsion var den mindst succes. Det blev indført i år, og skal ikke gøre det til den næste.
Desserterne var begge fantastiske, og opvaskemaskine vi begge nød det mest om dagen var det citronsorbet med basilikum juice. Geniale kombi. Sidst var det vaffelmønstrede brase sammen med kanel (billede) .
Det er en velkendt stil over at idømme spisesteder (tror det Vittorio og Dal Pescatore) og trøstende til. En selvsikker kok på toppen af hans spil.
Og at modtage vores vin er mærkat på et andet sted var fint indslag vi har set andre steder.
Du vil ikke være ærefrygt - men du vil nyde slået.Mere