Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Caffè Gelateria Serafini

Via Cembra 27, 38015 Lavis, Italien
+39 0461 245148
Website
Videresend
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende42 %
  • Rigtig god24 %
  • Gennemsnitlig14 %
  • Dårlig8 %
  • Frygtelig12 %
Åben nu
Åbningstider
KØKKENER
Italiensk, Café, Vegetarvenlig, Glutenfri retter
PRIS
$$ - $$$
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning
PLACERING
Via Cembra 27, 38015 Lavis, Italien
Alle oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (567)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 12. juni 2017 fra mobile enheder

Stort udvalg af is stil is. Meget lækkert. I sommeren en lang kø kan form. De har endda en dagbog gratis mulighed. Meget imponeret.

Anmeldt 22. juli 2016

Fremragende service, fremragende is, hundevenlig. Helt sikkert ikke billigt, men alle euro værd!

Anmeldt 15. juli 2015

Min kone og jeg var i Trento til arbejde og efter at have læst om denne gelato sted besluttede at køre op til Lavis til Git det en chance. Vi prøvede flere af deres smag. Generelt er dette et solidt "old school" gelato sted. De...bruger udsøgte lokale mælk og frugt. Deres is er cremet og professionelt udført. Men de er 10-20 år bagud - herunder indretning. I de sidste to årtier, har der været en gelato revolution i Italien, fokuseret på ekstraordinære ingredienser og dristige smage. Dette sted gået glip af den industrielle revolution. F. eks. deres "fiordilatte" og yoghurt varianter er fremragende, der afspejler den høje kvalitet mælk. Men deres chokolade er kedelig og kælver. Deres pistacie er ok, men igen, du smag for det meste af mælk med blot en lille antydning af pistacie. Deres rost cremino er kun ok, ikke et anfald af smag som man kunne forvente. Single-oprindelse high-procentdel chokolade smag, Nocciola Tonda Gentile del Piemonte, og rigtigt Bronte pistacienødder er en anden sag. De har de evner og beliggenheden og de kunne gøre det meget bedre.Mere

I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 2 hoteller
Sartori's Hotel
371 anmeldelser
0,3 km væk
Hotel Alla Nave
83 anmeldelser
2,44 km væk
Maso Pomarolli
196 anmeldelser
2,51 km væk
Hotel Villa Madruzzo
988 anmeldelser
2,75 km væk
Restauranter i nærheden
Ristorante Maso Franch
140 anmeldelser
0,88 km væk
Bronzetti Pasticceria
87 anmeldelser
0,21 km væk
Sushi Koi
70 anmeldelser
0,59 km væk
Seværdigheder i nærheden
Agribirrificio Maso Alto
8 anmeldelser
1,19 km væk
Lago Santo
8 anmeldelser
3,18 km væk
Lago di Lamar
18 anmeldelser
3,81 km væk
Cantina Villa Corniole
14 anmeldelser
4,08 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Caffè Gelateria Serafini.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Oversigt over vurderinger
  • Mad
    Service
  • God pris
    Stemning
Måltider
Morgenmad, Efter lukketid, Drikkevarer
Restaurantegenskaber
Takeaway, Siddepladser, Tjenerstab, Parkering til rådighed, Barnestole til rådighed, Handikapvenlig, Serverer alkohol, Fuld bar, Gratis wi-fi, Gratis parkeringsplads, Vin og øl
Egnet til
Barhygge, Familier med børn, Børn, Store grupper
Åbningstider
søndag
07.30 - 00.30
tirsdag
07.30 - 00.30
onsdag
07.30 - 00.30
torsdag
07.30 - 00.30
fredag
07.30 - 00.30
lørdag
07.30 - 00.30
Beliggenhed og kontaktoplysninger
  • Adresse: Via Cembra 27, 38015 Lavis, Italien
  • Placering: Europa  >  Italien  >  Trentino-Alto Adige  >  Province of Trento  >  Lavis
  • Telefonnummer: +39 0461 245148
  • E-mail
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering