Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Teppanyaki Yamanami

47
Alle billeder (47)

Vurderinger og anmeldelser

VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

Måltider
Aftensmad, Frokost
KØKKENER
Japansk, Steakhouse, Asiatisk, Grill
FORDELE
Reservationer, Siddepladser, Tjenerstab, Handikapvenlig, Serverer alkohol

Placering og kontaktoplysninger

Måltider
Aftensmad, Frokost
KØKKENER
Japansk, Steakhouse, Asiatisk, Grill
FORDELE
Reservationer, Siddepladser, Tjenerstab, Handikapvenlig, Serverer alkohol
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Medlemsvurdering
14
5
2
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
14
5
2
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 22 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 9. oktober 2018

Min partner og jeg opholdt sig i Keio Plaza Hotel og besluttede at prøve deres restaurant på et familiemedlems henstilling. Vi anså det for at være et forretningshotel, og det forventedes at restauranterne skulle være af høj standard. Vi foretaget en reservation dagen før til...frokost, som vi forsøgte at foretage en reservation for den foregående dags middag, men det var fuldt bookede. Ved at træde ind forstod vi hvorfor, stedet er stort, men ville nok kun passe 20-30 mennesker ad gangen. Vi valgte deres særlige 6 års jubilæumsmenu, som bestod af en drink, forretter, en halv grillet hummer, et valg af japansk oksekød, Kobe A 4 (+5, 500 JPY) eller HIDA A 5 (+ 6, 000 JPY) grøntsager, hvidløg ris og dessert. Jeg valgte HIDA, og partneren valgte Kobe; Partneren ønskede at sammenligne dette med en tidligere Kobe-oksekødserfaring i Hokkaido. Forretter var en salat med parma skinke, meget godt krydret og ikke overdrevent drenched i sauce. Kokken nærmede os os med vores måltid og tilbød en forklaring på engelsk af hver. Der opstod en præstation, hvor han plukkede hvidløg fra en gryde, tilføjede olie, og hans spatler (ikke sikker på om dette er det rigtige navn til værktøjet) begyndte at kollidere i ren kunst. Grillet hummer var fantastisk kogt i sin shell. Kokken dækker faktisk hummeren ca. 70% af vejen igennem og tilføjer en smattering af vand for at give et "dampende" element til madlavningsprocessen. Det var færdig med ost og en tomatsauce. Grønsagerne fulgte sammen med tre saucer: shoyu, salt og en særlig sauce. Det var klart, at grøntsagerne var af højeste kvalitet, og kokken var perfekt. Ikke overdrevent kogt sådan, at det bliver grødet, og ikke for rå, så det er for svært. Oksekød var næste, og kokken sørgede for at kontrollere den doneness, der var foretrukket. Vi begge valgte medium sjældne. Uden tvivl var kokken bare hvad vi forventede på kødet, kokken gav endda tid til kødet at hvile før skæring og plating det. HIDA-oksekød var naturligvis fattigere, så det kunne være bedre at vælge en medium kok på den, men medium sjældent passede Kobe til en tee. Partneren tilbød at dette var bedre end tidligere erfaringer. De tre saucer ovenfor var tilgængelige til dipping, men oksekød blev også tilbudt med wasabi (en overraskende fantastisk fit) og den forsigtigt stegte hvidløg fra tidligere. Hvidløg ris blev kogt med en smule oksekødsfedt gemt fra HIDA oksekød, og blev tydeligvis serveret med en smule skarpe kanter, for at give den crunch og forskellige mundføler. Vi blev derefter whisked væk til et dessert område hvor sorbet og kaffe blev serveret. Vi havde en fantastisk tid her og absolut et sted vi vender tilbage til i Tokyo. Bestemt bruge lidt tid her, hvis du er i området, og du vil have en fantastisk oplevelse.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 16. august 2018 fra mobile enheder

Var et godt måltid men meget overpris. Behandlede mig til premium Hadi A 5 beef, som var helt underwhelming med et meget højt fedtindhold med for det meste en fed smag. Kobe A 4 mørbrad var bedst, efterfulgt af Kobe A 4 mørbrad. Jeg anbefaler...at vælge fra a la carte og kirsebær pluk i henhold til dit budget.Mere

Dato for besøg: august 2018
Anmeldt d. 30. april 2018

Mens du bor på Keio Plaza spiste vi på denne restaurant. Teppanyaki Yamanami var lækker til en hotelpris. Hvis du vil have usædvanlig mad tilberedt fagligt foran dig - bliver du ikke skuffet.

Dato for besøg: april 2018
Anmeldt d. 13. marts 2018

Vi opholder sig på hotellet, og besluttede at den bedste Teppanyaki gik faktisk under vores næse! Vi spiser normalt ikke i hotelrestauranter, men Trip Advisor anmeldelser var alle fremragende Wow Hvad en fantastisk oplevelse. Hvert kursus var perfekt, og at se kokkens færdigheder lige før...du var rent teater! Vi havde endda traditionelt kjoler japansk dame ved siden af ​​os bare for at forbedre oplevelsen Dette var en fabelagtig nat.Mere

Dato for besøg: marts 2018
Anmeldt d. 28. december 2017 fra mobile enheder

Dette var vores valg for den dyre Teppan middag på denne Tokyo tur (vi forsøger at gøre mindst én for hver tur). Selve måltidet var godt, men ikke den bedste Teppan vi har haft (Keyakizaka på Grand Hyatt var bedre, som havde flere oksekød indstillinger)....Men generelt en god middag. Den ene ting, jeg ikke så meget, var den hastighed, hvorpå kokken kogte og serverede hvert kursus. Vi blev færdige inden for 40 minutter, og det følte også forhastet igennem. Fik mig til at føle mig lyst til senereMere

Dato for besøg: december 2017
Anmeldt d. 6. december 2017 fra mobile enheder

Teppan - Yaki Yamanami ligger i Keio Plaza Hotel på 7. etage. Vi besøgte i december og havde Winter Special. Det var et fem retters måltid, der indeholdt en forretter, grillede grøntsager, en halv hummer, 120 g kobe oksekød, stegt ris, miso suppe, dessert og...et glas Dom perignon. Maden er simpelthen fantastisk og tjenesten var fænomenal. Fødevarer er meget dyrt (34.000 Yen, omkring $ 450 kanadiske til 2 personer) men værd at hver eneste krone. Hvis du leder efter stor japansk mad i Shinjuku og ikke er på et budget, skal du tjekke dette sted.Mere

Dato for besøg: december 2017
Anmeldt d. 17. oktober 2017

Det mest utrolige måltid jeg nogensinde har spist. Vi valgte en menu, og det var værd at bruge pengene. Jeg vender tilbage igen og vil besøge dette sted. Fødevarer smelter i din mund, kokke er så utrolige talentfulde og høflige, og restauranten er smuk. Tak...skal du have!Mere

Dato for besøg: december 2016
Anmeldt d. 23. maj 2017

Lokkede havneby Kobe oksekød, min kone og jeg fordybede sig i en enestående middag (som i næsten en gældspost til råd til dette måltid) jeg troede det ville være enestående ,. Godt. . . Det var. . . Hvis du for pengene små portioner, gennemsnitlig...smag, og en noget om - gennemsnitlig service oplevelse. Lad mig bare til jagten. For 2 personer, en 375 ml flaske rødvin, vi tilbragte USDA 390 . Nu, at hvis den mængde af mad var rimelig - som det også var ikke (mere om dette i et minut) , og den gode smag var helt usædvanlig - og de var ikke det - så vil jeg også gerne have følt, at vores udgifter til dette måltid mad ville være det værd. . . Og det var det ikke. Okay. . . Den havneby Kobe oksekød var 100 g. Lige nu er 17 , 000 Yen, det er bare decideret røveri. Med det kom (ingen spøg) , 1 champignon, 1 2 " stykke æg plante, 1 strand af asiatisk spinat, og et par andre små (stress. . . LIDT) godbidder af mad. Der var en del fisk, det er det bedste jeg kunne se, at det var et middelklasse saltvand fisk, smagen var ligegyldig. Jeg må stoppe med at berette om dette måltid men det smerter mig, da jeg mener at det er endnu ikke kommet ind og bliver betalt af kreditkort regning. Alt i alt: Du vil havneby Kobe oksekød? Du kan få det på restauranter, der ville opkræve 1 / 2 mindre, hvis ikke mindre end det. Lad dig IKKE blive narret til at tro, at en $ 150 pr. person/pr. tallerken måltid, tilberedt " Benihana - stil " - er det værd - det er den ikke! Og for at være ærlig. . . Jeg kan lave hjemme med mere smag (og lidt større portioner, for meget mindre). Stor fejl fra min side. Live og lære. . . Selv i min alder!Mere

Dato for besøg: maj 2017
Anmeldt d. 24. april 2017

Vi havde en havneby Kobe oksekød og endelig hummermiddag. Alt er lavet på en grill foran dig af din egen kok. Måltidet starter med 2 portioner af appetitvækkere. Så er der den hummer serveres. Kokken formåede dygtigt fjerner den fra sin hule til madlavning. Så...kom den havneby Kobe naturligvis oksekød med grøntsager. Det var lækker, men så omfattende, at jeg kunne ikke spise det. Alt dette og med udsigt over Tokyo gennem vinduerne. Forbehold og Kræver dem, så snart du kan som det sted fyldes hurtigt op. Det er dyrt på $ 200 et måltid men det var værd at spendere ekstra!Mere

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt d. 19. april 2017

Så lækkert. Fra havneby Kobe oksekød til hvidløg pommes frites til dessert, alt var fantastisk. Bøffen smeltet i vores mund og vi nød hvert kursus og havde ingen rester.

Dato for besøg: april 2017
Se flere anmeldelser
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Teppanyaki Yamanami.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering