Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Vurderinger og anmeldelser

Nr. 70 af 1.432 Japansk i Shibuya
Nr. 126 af 4.274 Restauranter i Shibuya
VURDERINGER
Mad
Service
God pris

Oplysninger

KØKKENER
Japansk
Måltider
Aftensmad
FORDELE
Reservationer, Siddepladser, Serverer alkohol, Betjening ved bordene
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Medlemsvurdering
12
0
3
1
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
Medlemsvurdering
12
0
3
1
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
FiltreDansk
Opdaterer listen...
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 7. januar 2020 fra mobile enheder

Efter 300 opkald lykkedes det mig at få et bord, og dreng var det værd! Den-teamet er det sejeste, og de får en til at føle sig hjemme, men når de kommer til erhvervslivet, bringer de deres spil. Fødevarer er fantastisk, præsentation awesome. Oplevelsen gøres...endnu mere unik, fordi der kun er et stort bord for alle, hvilket får folk til at chatte og have det lidt sjovere at udforske menuen. Kan ikke anbefale det nok. Tak for et episk sidste måltid i Japan til alle i Den! ?Mere

Dato for besøg: november 2019
Anmeldt d. 4. september 2019 fra mobile enheder

Wow. Den gør fantastiske Kaiseke. Maden er fantastisk. Og smukt præsenteret. Sake og vin er også i top. Og servicen er fantastisk. Værd at arbejde for at få en reservation: -)

Dato for besøg: september 2019
Anmeldt d. 12. august 2019

placeringen er lidt vanskelig at finde, da døren er opkaldt efter en gammel restaurant og lukkes med 7 s. m. da vi ankom. personalet og kokken er meget venlige og funloving. maden er dejlig.

Dato for besøg: august 2019
Anmeldt d. 16. juli 2019 fra mobile enheder

Jeg var heldig at modtage et opkald til en annulleret reservation dagen før flyver til Tokyo. Inden for to dage spiser vi på Den! Hvis du kan få en reservation. . . Tag det! Fødevarer var fremragende, tjenesten var upåklagelig. 5/5, 10/10. . . Ikke...underligt dette sted har så mange priser! ! ! !Mere

Dato for besøg: juli 2019
Anmeldt d. 12. juli 2019

Så. Jeg ønskede at dele min reservation oplevelse med alle i håb det hjælper med at få dig en reservation her. Ligesom dig var jeg frustreret over at skulle ringe, ikke kunne bestille online og ikke kunne bruge min hotel concierge. Den tager forbehold kun...via telefon fra kl. 12 til 5 pm Tokyo Time. Så jeg havde 4 nætter i Tokyo. Så jeg regner med, at jeg fik det her. Første nat: 155 kalder alt fra 12 - 130 tokyo tid. Intet og telefon var meget travlt. Kun hvert 20. minut ringede det overhovedet. Anden nat. 175 opkald. 12 - 145. Samme som før undtagen. Jeg gik i seng vågnede 3 timer senere og kaldte endnu 10 minutter og kom igennem. (430 Tokyo tid) men alle reserveret og ventetid. Tredje nat: Var optaget og kunne ikke ringe til 215 Tokyo Time. Det ringede mange gange mere end optagne signaler, og jeg fik et bord. Lektion om, hvordan man får en tabel. ikke ringe rigtigt ved middagstid i Tokyo tid. Vent indtil kl. 14.00 (eller 130.00 hvis du ikke har tålmodighed). Jeg vil vædde på, at dine odds er langt bedre som 1. Folk har fået tabeller. 2. Folk har givet op. Endelig: Jeg fik at vide, at du kan sende en e-mail for at spørge om dagtabellerne og blive tilføjet til ventelisten kl. 17.00 Tokyo tid (2 måneder i forvejen, samme nat du ringer) og det kan fungere. Håber dette hjælper. .Mere

Dato for besøg: juli 2019
Anmeldt d. 11. juni 2019

Ja, reservationsreglerne er absurde: kun telefon mellem kl. 12 og kl. 17 i Tokyo tid, netop to måneder i forvejen. Det ser ud til, at alle madvarer på jorden kalder på samme tid, så linjen ringer optaget, eller kredsløbet virker ikke. Men efter et par...hundrede forsøg svarer en stemme. En rigtig levende stemme. Hun er Noriko, og du bliver straks lunken. Du tror, "Dette vil være værd at alle anstrengelser." Så taler du ængsteligt ned i dagene og har andre tanker om, hvorvidt frustrationen af alle de internationale genopkald vil have været det værd. Og det er. Vores aften på Den var en blast. Opfindende, lækker, men en eller anden måde uhøjtidelig mad begynder at afslutte. Kokken Zaiyu koger med tungen i kinden (google udtrykket hvis du ikke er amerikansk eller Brit), hans sans for humor er tydelig i hver skål. Det er legende, glædeligt og overraskende mad. Kokken Zaiyu, Noriko, Joy, Jesus og teamet er der for at vinde det - vi så dem behandle hver middag til den samme fantastisk oplevelse, men vi følte ofte, at vi var de eneste mennesker i rummet og modtog deres fulde opmærksomhed. Jeg vil ikke kritisere maden bortset fra at sige det er værd at al ros, intet er helt som det vises ved første øjekast, og det bliver et måltid, du vil huske. Den fejrer mad og viser diners, at high-end spisning ikke behøver at være seriøs eller stodgy.Mere

Dato for besøg: maj 2019
Anmeldt d. 19. december 2018

Vi har været heldige nok til at spise på en række Michelin restauranter globalt (Japan, New York, Italien, Østrig), og denne af vores yndlingsoplevelser langt! Vi var glade for at spise her hovedsagelig på grund af alle de anerkendelser, denne restaurant har modtaget i det...forløbne år (navngivet nr. 18 i verden nr. 2 i Asien), og det skuffede ikke! Vibe er varmt og afslappet, i et åbent koncept og sjovt miljø - en søjle er dækket af håndskrevne kommentarer fra gæster, og en af apparaterne i køkkenet er dækket af sjove klistermærker. Maden er lige så sjov og nyskabende som miljøet - fra Den's underskrift "Dentucky Fried Chicken" komplet med en takeaway boks til signatur salat med et smilende ansigt, det var så forfriskende at opleve god mad i et afslappet miljø. Vores kasser til takeaways havde mini country flag, hvilket indikerer vores nationalitet, som var sådan en nice personlig touch! På et teknisk niveau er maden kompleks, men ikke i præsentation, snarere under forberedelse med enkle og sæsonbestemte ingredienser. Vi elskede suppen med vinter melon og svinekød maven, der varmer din sjæl, samt ris med svinekød skulder - så simpelt og velsmagende! Menuen er lidt mindre end Den's 2-stjernede kolleger i Japan, men det betyder ikke, at du forlader, at du føler dig mindre opfyldt. Ud over mad og miljø var den utrolige gæstfrihed, som Chef Zaiyu Hasegawa og hans personale leverede. På et tidspunkt gjorde kokens elskede hund, Puchi, et udseende, og han var den mest bedårende ting! Da tjenesten døde ned, var kokken vugget Puchi i sit skød, og det var så hjerteligt at se sin kærlighed til sin hund. Vi var de sidste gæster til at forlade, og efter at vi spillede med Puchi tog vi nogle billeder med kokken, kokken selv og hele personalet (forsiden og bagsiden af huset), gik glædeligt os ud af restauranten og ind i vores taxa og vinkede farvel som vi trak væk - det var sådan en rørende sende off! Jeg havde læst alle anmeldelser om hvor svært det var at ringe til restauranten og foretage en reservation, og jeg stødte sikkert på mig selv (jeg kaldte 3 - 4 forskellige lejligheder, 1. 5 måneder før vores tur). Til sidst fik jeg igennem og forbundet med Noriko, som bekræftede vores reservation, og var sådan en glæde i person! At foretage en reservation var ikke ligefrem let, men det var så absolut det værd, og vi kan ikke vente med at vende tilbage!Mere

Dato for besøg: november 2018
Anmeldt d. 20. august 2018

Ser frem til besøget som jeg havde læst, at Den er sjov og maden er fantastisk. Jeg nød virkelig begge aspekter, tjenesten er opmærksomme og virkelig sjov og engagerende. Jeg sad på linjen mod køkkenet så engagerende med køkkenet var let, men som tjenesten sænket...kokken kom ud og snakke med alle tabellerne samt. Fødevarer klog, min menu for natten besøgte jeg (10. august) var: Forret: Monaka (japansk traditionel konfekture slik) sandwichet med foie gras marineret i hvid miso, japansk prune syltetøj (sumomo) og syltet radise. Andet kursus: Tokoroter Jellynudle lavet af tomat, serveret med passionfrugter, basilikumfrø og dashi eddike gelé DENtucky Fried Chicken: Fryst kylling fyldt med klæbrig ris og grillet matsutake champignon sashimi: Katsuo (Bonito) fra Shizuoka serveret med japansk sennep (karashi) Grillet skål: Ferskvandsål (unagi) grillet med børs af sojasovs, serveret med grillede paprika og revet krydret daikon have salat: Signatursalat med 20 forskellige slags grøntsager tilberedt i forskellige madlavningsmetoder såsom stegt, syltet, grillet, rå. . . etc Suppe: Suppe med svinekød og japanske pickles - vores hjemmelavede syltede kål og Kyoto pickles "suguki" Ris: Hørfiskbiffris med 16 typer korn, serveret med japanske pickles (myouga, agurk, ægplanter) og miso suppe Dessert: Fersken marineret i mynte, rum gelé og yoghurt sorbet. Det var en virkelig interessant menu, al stor kvalitet og fremragende smag, men også meget anderledes for en god spisestue virksomhed - mindre forsigtig og mere ubekymret. Jeg nød virkelig alle kurserne, især den garDEN, som er en af ​​de bedste salat / grøntsager retter jeg nogensinde har haft. Drikkevarer klogt, der er ingen vinliste, du bliver tilbudt valg fra skyld og vin pr. Kursus, og jeg nød nogle meget interessante valg. Min samlede regning var langt mindre, end jeg har betalt i andre øverste restauranter i Japan. Jeg vil anbefale et besøg og husk den sjove faktor.Mere

Dato for besøg: august 2018
Anmeldt d. 25. juni 2018

Vi læser meget om Chef Zayiu Hasegawa før vi kommer. Vi ønskede at opleve de kreative kurser, der blev rost af mange. Og vi blev ikke skuffede. Vi nød fuldt ud natten med fremragende mad og service. Kokken Hasegawa og hans team (og selvfølgelig Puchi...Jr) var så venlige og personlige. Vi havde så meget sjov! Og tillykke med Team Den for at vinde den øverste placering i World's Best 50 Restaurant ære. Godt klaret! Vi vil besøge igen!Mere

Dato for besøg: juni 2018
Anmeldt d. 25. juni 2018 fra mobile enheder

Min første gang i Japan startede med en dejlig spiseoplevelse på Den.  2 michelin-stjernede restaurant, meget enkel madpræsentation, men på en kreativ måde med fantastisk smag og kvalitet af ingredienser. for eksempel elskede jeg den dårlige stegte kylling præsenteret i kfc papirboksen (!!) med japansk...ris indeni. atmosfære ikke for elegant som du ville forvente i en restaurant på dette niveau, det var en afslappet atmosfære med alle ansatte meget venlige fra det øjeblik vi gik i. . complitely i overensstemmelse med personligheden af ​​kokken Hasegawa.Mere

Dato for besøg: juni 2018
Se flere anmeldelser
Bedste i nærheden
De bedste hoteller i nærhedenSe alle
Nippon Seinenkan Hotel
166 anmeldelser
0,28 km væk
Hotel Allamanda Aoyama
51 anmeldelser
0,5 km væk
Tokyu Stay Aoyama Premier
247 anmeldelser
0,61 km væk
Mitsui Garden Hotel Jingugaien Tokyo Premier
25 anmeldelser
0,83 km væk
De bedste restauranter i nærhedenSe alle
Florilege
73 anmeldelser
0,12 km væk
ORGANIC TABLE BY LAPAZ
18 anmeldelser
0,11 km væk
Aminima
11 anmeldelser
0,09 km væk
De bedste seværdigheder i nærhedenSe alle
Japan Olympic Museum
19 anmeldelser
0,3 km væk
The Watarium Museum of Contemporary Art
72 anmeldelser
0,28 km væk
Aoyama Kumano Shrine
16 anmeldelser
0,15 km væk
Maction Planet
286 anmeldelser
0,33 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Den.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering