Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

NARISAWA

Gjort krav på

Vurderinger og anmeldelser

Nr. 5 af 10.979 Restauranter i Minato
UdmærkelsescertifikatVinder i 2015 - 2018
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

PRISKLASSE
107 $ - 179 $
KØKKENER
Fransk, Moderne
Særlige kostkrav
Glutenfri retter
Vis alle oplysninger
måltider, fordele

Placering og kontaktoplysninger

Anmeldelser (472)
Filtrer anmeldelser
135 resultater
Medlemsvurdering
104
22
3
3
3
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
104
22
3
3
3
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 135 anmeldelser
Anmeldt d. 13. juni 2017

Enestående gourmet oplevelse. Menu sammensat over temaet: "Forrest" og bestod af: Bread of the Forrest*Moss Satoyama Scenery and Essence of the Forrest, Baby Sweet Fish, Bamboo Leaf Broad Bean, Herb, Sweet Shrimp, Sakura Shrimp, Sea Snake, Winter Melon, Rosy Sea Bass, Clam, Mie Conger Pike,...Mere

Dato for besøg: juni 2017
2  Tak, 1Surveyor
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt d. 19. december 2018

Vi har været heldige at spise på en række Michelin restauranter globalt (Japan, New York, Italien, Østrig), og Narisawa er bestemt en af de mest mindeværdige. Tjenesten var høflig men stadig varm og venlig, alle ansatte talte fremragende engelsk, og vi blev behandlet på en...menu, der virkelig fremvist Chef Narisawa's opfindsomhed. Kok Narisawa beskrives som "innovativt Satoyama-køkken, og tager et godt stykke arbejde gennem en kulinarisk rejse - den første skål, Narisawa's underskrift" Satoyama Scenery "er en smuk fortolkning af en skov på en tallerken. Det mest lækre rosinbrød, jeg nogensinde har smagt, blev bagt lige foran os, bordssiden. Andre højdepunkter inkluderede den dobbelte røget spanske makrel infunderet med kirsebær blomstre røg, amberjack ceviche, og selvfølgelig kål grillet Kobe bøf. Desserter skuffe heller ikke - elskede smagen af dill olie med japansk melon! Halvvejs gennem aftensmad takkede kokken os personligt for at spise der og tog graciously et foto med os. Det var lidt vanskeligt at foretage reservationen (kun telefon på 1 gade i hver måned). Faktisk ringede jeg over 200 gange, før jeg endelig havde forbindelse til nogen, men det var vel det værd! Vi elskede absolut vores erfaring på Narisawa!Mere

Dato for besøg: november 2018
Anmeldt d. 19. december 2018 fra mobile enheder

Vi var behageligt hilst velkommen og vært af høflige og venlige personale, der imødekom trods at være 30 minutter sent. Hvert måltid havde sin egen historie og blev plettet op omhyggeligt. Smagsoplevelser var helt nye, og oplevelsen af at prøve nye typer af erhvervet kød...var yderst interessant. Kokken Narisawa kom ud og mødt os personligt og tjener var meget behageligt og høflig. Elskede oplevelsen.Mere

Dato for besøg: december 2018
Anmeldt d. 19. december 2018 fra mobile enheder

Narisawa ligger lidt imellem bygningerne. Følg biltegnet, som tager dig til restauranten. Vær venlig at reservere på forhånd, da der er ca. 10 tabeller for hele restauranten, de tager nu reservation over telefonen. Velkomstdrink serveres straks, hvis du ikke drikker alkohol, har de også grøn...te til substitution. . Vi havde vinter frokost kursus denne gang. Hvert kursus smagte godt med en historie bag den. Lad dem vide, om du er der for at fejre en særlig lejlighed, de vil forberede noget specielt til dig.Mere

Dato for besøg: december 2018
Anmeldt d. 29. oktober 2018 fra mobile enheder

Fantastisk rekreation baseret på Satoyama filosofien. Pladerne var bare smukke, tempoet, beskrivelserne, vin / sake parring, personalet. . . fantastiske! Mange tak til Narisawa-teamet og kokken Yoshihiro til den varme velkomst og en uforglemmelig oplevelse.

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 29. oktober 2018 fra mobile enheder

Dette er virkelig enestående Hvis du leder efter traditionel japansk, kom ikke her - det er bare sååå anderledes - tænk på det som Japan's Noma. Ingredienser er øverste hak og kokkens fantasi er utroligt. Frokosten tog os på en rejse gennem Japans skove -...syn, lugt og smag Tjenesten er ud over upåklagelig men også venlig på samme tid - intet indelukket Jeg anbefaler stærkt parrets skyld for elskere af skyld - meget forskellige ting, der generelt er svære at komme med En virkelig mindeværdig og WOW måltid Jeg fortalte kokken, at han er en rockestjerne! Godt fortjente anerkendelser rundt omkring!Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 24. oktober 2018

Maden fanger Japans essens, og det er en visuel glæde. Mit eneste forslag er, at du forsøger at sikre en tidligere reservation, da vi syntes at være 30 minutter bag de omgivende tabeller, så de kommende overraskelser var allerede afsløret. Vi havde matchende skyld, og...sommelier gav os en mesterklasse i hver eneste skyld, som vi virkelig værdsatte. Favoritter var Essence of the Forest og Kobe Beef. Desserter var lidt svagere end resten af ​​menuen. Var sjovt at se ind i køkkenet, indtil halvvejs gennem middag og gardinet gik ned. Tjeneren fortalte mig, at de var "hemmelige forretninger". En god aften, som jeg ville håbe på over $ 1300 AUD for 2.Mere

Dato for besøg: september 2018
Anmeldt d. 11. oktober 2018 fra mobile enheder

Restauranten fejrer Satoyama-kulturen, der fremmer en bæredygtig livsstil og miljø. De kalder det Ji Nen. Således har fødevaren denne næsten zen som kvalitet, hvor brød er syrnet og bagt ved bordet, og der er dette forsøg på at forbinde fødevaren med nogle elementer i naturen....Næsten som Blumenthals mad- og videnskabseksperimenter. Ca. 9 kurser af naturbaserede tilbud bestående af lokale ingredienser tog godt over 2 timer, men maden var god. Skal prøve når i Tokyo.Mere

Dato for besøg: oktober 2018
Anmeldt d. 1. juli 2017

De mest fænomenale madoplevelse nogensinde! Alt var enestående! Helt sikkert værd at alle i reklamerne. Nogensinde har ret var så ubesværet tilberedt og anrettet i de smukkeste måde. . Jeg følte det som om, at jeg var i midten af naturen - med mad, der...tilsyneladende ikke spiselige men oh my var der lækkert! Hele personalet var meget opmærksomme og vidende - manden selv kokken Yoshihiro Narisawa kom ud for at hilse på alle bord af bordet! Dette er en madoplevelse som intet andet, helt sikkert flyet turen!Mere

Dato for besøg: juni 2017
Anmeldt d. 30. juni 2017 fra mobile enheder

Fik frokost forbehold, som er en af de få restauranter i Tokyo, der gør du dem online fra udlandet. Det hele 2 . 5 Time oplevelse var fantastisk. Maden var frisk, købt lokalt, lækker, meget kreative og smukt anrettet. Da det var hendes eksamen tur,...meget betænksom De serverede min datter en kage! Køkkenchefen kom ud senere, og gav os mulighed for at tage et billede med ham. Et af de bedste måltider. Hvis du kan, så bare tag af sted!Mere

Dato for besøg: maj 2017
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 128 hoteller i nærheden
Hotel Allamanda Aoyama
38 anmeldelser
0,41 km væk
Hotel Asia Center of Japan
548 anmeldelser
0,54 km væk
Tokyu Stay Aoyama Premier
233 anmeldelser
0,6 km væk
Nippon Seinenkan Hotel
119 anmeldelser
0,67 km væk
Restauranter i nærhedenSe 13.172 restauranter i nærheden
Aoyamachojuan
11 anmeldelser
0,04 km væk
Spaghetti Mugi Koya
24 anmeldelser
0,11 km væk
Sushi Dokoro Kudo
9 anmeldelser
0,09 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 1.133 seværdigheder i nærheden
Honda Welcome Plaza Aoyama
118 anmeldelser
0,18 km væk
Jingu Gaien Ginkgo Tree-lined Street
138 anmeldelser
0,28 km væk
Meijijingu Gaien
680 anmeldelser
0,44 km væk
Japan Traditional Crafts Aoyama Square
41 anmeldelser
0,54 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på NARISAWA.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering