Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Takazawa

3-5-2 Akasaka, Minato 107-0052, Tokyo Prefecture
+81 3-3505-5052
Website
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende84 %
  • Rigtig god9 %
  • Gennemsnitlig6 %
  • Dårlig1 %
  • Frygtelig0 %
Lukket nu
Åbningstider
KØKKENER
Japansk, Moderne, Fusion
PRIS
$$$$
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning
PLACERING
3-5-2 Akasaka, Minato 107-0052, Tokyo Prefecture
Alle oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (124)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-10 af 31 anmeldelser

Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 16. maj 2018 fra mobile enheder

Dette er den ene restaurant, jeg ønskede at besøge på denne tur, og jeg er så heldig at have sikret en reservation. I aftenens tjeneste var der kun seks dæk, så fra det øjeblik du kommer op ad trappen til den intime restaurant, er det...virkelig beslægtet med Chef Takazawa madlavning til dig personligt i hans hjem. Han bistås af hans kokke og hans kone perfekt og lidenskabeligt deltager i diners forsiden af ​​huset. De laver et fantastisk hold, som viser færdighederne i madlavning perfekt. Vi blev serveret en multi-retters vinsmagning menu hvor næsten hvert kursus stod ud på sin egen måde. Uden at gå igennem hvert kursus var der nogle kugler og kammuslinger "spaghetti", mini-ål på brioche, mælkekødt lam og kok Takazawa tager en forruller i mine top ti retter nogensinde blevet spist. En særlig ikke på vinen, som i dette måltid var parret perfekt. Fra den perfekte service ved ankomsten, vidunderlig mad og drikke til kokken personligt takke dig uden for i slutningen kunne jeg ikke virkelig fejl det. Jeg håber jeg besøger igen næste gang jeg er i Tokyo.Mere

Dato for besøg: maj 2018
Anmeldt 1. maj 2018

Dette sted er meget lille med kun et par tabeller giver en hyggelig atmosfære. De var på de bedste 50 restauranter i Asien guide sidste år, men jeg bemærkede de faldt ud af det. Har været i mange øverste restauranter, har jeg en anelse om...hvorfor. Selvom vi værdsat mad, var der et par ting, der burde have været bedre, når du betaler 1000 USD til menuen og en god vin til to personer. Maden mangler konsekvent en smule salt og krydderier. Jeg gætter på, at det er ideen at få det naturlige præg, men det ville være pænere med flere krydderier. Vinkortet er godt, men der er ingen medium prissat vine, kun dyre dem over 120 dollars. Stadig, hvis du ikke har noget imod den stramme regning, er det et besøg værd, da de fleste af retterne er virkelig kreative.Mere

Dato for besøg: april 2018
Anmeldt 16. november 2017

Konceptet med at have bare 4 tabeller er meget interessant. Det skaber en privat indstilling. Kokken takazawa koger mange ting på hans hævede køkkenø foran gæsterne, der minder om en verdensklasse dj-spinding foran publikum. Jeg starter med det dårlige. . . Ventilatoren sukker ikke op...lugten nok. Så inden for en time i måltiden er hele spisepladsen fuld af røg og andre lugte. Røg fra brændende trækul, røg fra maskinen bruges til at skabe røg, røg fra de grene, han brænder og generel røg fra teppanyaki. Jeg adresserer dette, fordi hvis du kommer til restauranten, skal du sende alle dine tøj til tøjvask lige efter, og damer skal genoprette deres hår. Begge der kostede en formue i Tokyo for turister. Flere af de dårlige. . . Kun en håndfuld skyld ting, mindst dyrt, der stadig kører 300 dollars for flasken! Helt skør. Flere af de dårlige, mange af retterne har smagsoplevelser, der bare ikke kombinerer godt. Trøfler brug er unødvendig (selvom i sæson i Europa). Hans kundekreds er international og ikke lokal betydning, de har adgang til trøffel overalt ellers uden for Japan, vil ikke have deres menu penge på vej mod sådan en dyr ingrediens, som ikke engang er lokal. Brødet med svinekødspaten skal tages helt ud af menuen. Det er spild af maveplads til noget, der smager så gennemsnitligt. . . Gazpacho bør også tages fra menuen. Det er også meget gennemsnitligt, og alle der lever uden for japan har haft mulighed for at spise gazpacho hundredvis af gange før. Hans er ikke bedre. Nogle af de gode. . . Hokkaido mozzarella med olivenolie, det er meget simpelt, men hokkaido mozzarella er meget speciel og olivenolie også. 2 terroir ingredienser, som er en glæde at prøve. "Middagen i skoven" meget fantastisk belagt med mange forskellige simple japanske ingredienser. Det eneste, jeg ville ændre, er udvælgelsen af ​​wagyu cut. Han valgte en sej og for fed skæring. Han bør overveje sanuki (olivenfodret wagyu) og bruge mørbradspartiet. Den sorte kaviaris med trøffel (her er et sted hvor trøffelparret var perfekt). Det er simpelthen fantastisk. Så simpelt, men så specielt. Præsentationen af ​​alle retter er smuk. Sandt kunstværk. Moderne kaiseki stil. Det føles som at være ved en moderne kikunoi i kyoto. Alt i alt tror jeg kokken er stadig ung og vil forbedre meget i de kommende årtier. Jeg vil gerne prøve ham igen om 10 år. Samlet en god oplevelse, men i betragtning af prisen forventes kun det bedste, og det var ikke det bedste.Mere

Dato for besøg: november 2017
Anmeldt 16. juli 2017

Kokken Takazawa og hans vidunderlige kone modtager dig i dette lille, men smukke rum, hvor alt fokus er på den kulinariske oplevelse. Og wow - hvad en oplevelse - jeg har prøvet nogle, og dette er øverst. Perfektion i detaljer og nye eksperimenterende smag og...teksturer og sublim kombinationer. Rige og smukke ingredienser. Og en sommelier, der vil tage dig igennem den meget omfattende vinliste med lethed (de holder to af hver flaske på lokalet og har en kælder andre steder for resten han fortalte mig). Dyrt for sikker - men oplevelsen er unik. Manglen på 3 michelin stjerner her er strålende - det er lige deroppe med de bedste i verden.Mere

Dato for besøg: juli 2017
Anmeldt 2. juni 2017 fra mobile enheder

Kokken Takazawa har gennem årene konsekvent retter, der fortsætter med at overraske og med en bemærkelsesværdig kreativitet han bringer dig til hans stil af kulinariske godt præsenteres i hans kurser. Det fokus på detaljer viser i hvert kursus. Jeg havde en dejlig tid her og...det eneste jeg kan sige er, at man kan få et bord her og nyde det.Mere

Dato for besøg: juni 2017
Anmeldt 17. april 2017 fra mobile enheder

Hvis du overvejer at reservation, så tøv ikke, det er pengene værd. Måske én gang i livet, men jeg vil vende tilbage!

Dato for besøg: april 2017
Anmeldt 9. august 2016

Jeg har læst om denne restaurant inden for at kunne komme til Tokyo, og, efter at have læst om så mange mennesker, der ikke havde været i stand til at få en reservation, jeg blev glædeligt overrasket, da jeg var i stand til at land...en. Jeg blev endnu mere glædeligt overrasket over hvor hurtigt svar på mine e-mails! Restauranten er meget lille (jeg tror, at der kun var ca. fire borde med forskellige størrelser). Og belysningen ret lave. Vi blev budt velkommen af en kok's kone, som slog sig ned her i og fik os til at føle sig hjemme. Der opstod en strøm af kreative sammensætninger! Vi tog afsted til den 7 retters menu, og var meget imponeret. Det er mad kunst i sin bedste sammen med min mest bemærkelsesværdige var i retter, som var arrangeret som en landsby med en vulkan, og en anden der lignede morgenmad af champions: cornflakes og mælk! Bare for at se kunsten alene Og jeg vil give 5 stjerner men det var alt sammen leveret med fantastisk smag. Pas på, det er dog ganske pris, men hvis du har råd til det, er det en oplevelse at huske! Bemærk venligst: mit besøg var, før 28 år 2015, men for en eller anden underlig grund til, tripadvisor begrænser det rette valg af datoer.Mere

Dato for besøg: september 2015
Anmeldt 5. juni 2016

En af de bedste, hvis ikke den bedste madoplevelse vi har haft i Japan. En komplet modsat fra vores middag på Narisawa aftenen før, var en af de værste måltider, vi nogensinde har haft ..... Hver ret var en fest for sanserne. Fra den præsentation...ned til smag, alt var så unik, og det var noget, vi har ikke har set eller smagt før. En uforglemmelig oplevelse.Mere

Dato for besøg: december 2015
Anmeldt 7. maj 2016 fra mobile enheder

Lige rundt om hjørnet fra den største restaurant kok Takazawa og hans kone Akiko lede vores møde med, hvad der sandsynligvis er den bedste bar i Tokyo. Maden er meget mere simpelt i restaurant det er kvaliteten af råvarer og til fantasien og dygtighed, som...de er blevet stillet, er helt lige over den mere formelle spisestue. Under et besøg i en kombu sæsonbetonede prisen fantastisk havudsigt søpindsvinsalat gelé, Tempura bløde Roe og de bedste østers jeg nogensinde har spist. Croquettes til foie gras var utrolig uimodståelige og duck bolognaise var salvelsesfulde i yderste. Japansk oste og et hovedsageligt urt baseret is tallerken gjorde en stor finale til måltidet. En komplet vinkort er til rådighed, men en smagning af tre japanske fleksibel efterfulgt af skyld glas matchede mad. Takazawa' restaurant er en af de bedste i verden, men det kommer der en tæt på anden bar med mere afslappet atmosfære og en mindre (afhængigt af din drikke vaner) prøvelse for pengepungen. Hver en øre værd!Mere

Dato for besøg: maj 2016
Anmeldt 7. april 2016

Takazawa var en af de bedste smagsoplevelser af mit liv, på grund af maden. Vi fik vores reservation godt i forvejen efter at have forsøgt i over et år. Den lille, men smukt indrettet restaurant havde kun tre borde til en total på 6 stamkunder...(à la carte. Alt føltes så personlige og unikke. Maden helt klart blæste os væk, specielt den ratatouille, forårsrulle, levende fisk skudt, osv. Men højdepunktet af oplevelsen var Akiko-san og Yoshi-san. Jeg følte vi var spisning med dem på deres hjem, så varme og venlige. Vi var den sidste tabel til at gå og Yoshi-san løb udenfor i regnvejr for at sætte os i en taxa. Kan du forestille dig noget andet kok på hans plan gør det samme?Mere

Dato for besøg: april 2016
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 122 hoteller i Minato
Hotel Felice Akasaka
45 anmeldelser
0,08 km væk
Centurion Hotel Residential Akasaka
171 anmeldelser
0,08 km væk
The Centurion Hotel Classic Akasaka
41 anmeldelser
0,14 km væk
Hotel Chatelet Inn Akasaka
1 anmeldelse
0,16 km væk
Restauranter i nærheden
Oyster bar Pescaderia Akasaka ten
25 anmeldelser
0 km væk
Teinun
37 anmeldelser
0,02 km væk
Uzumaki Annex
9 anmeldelser
0,02 km væk
Seværdigheder i nærheden
Tokyo Little House
6 anmeldelser
0,03 km væk
Olive Spa Pantheon Akasaka
1 anmeldelse
0,06 km væk
Pasela Resorts Akasaka
3 anmeldelser
0,09 km væk
Customer Cafe Akasaka
0,09 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Takazawa.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Oversigt over vurderinger
  • Mad
    Service
  • God pris
    Stemning
Køkken
Japansk, Moderne, Fusion
Måltider
Aftensmad
Restaurantegenskaber
Reservationer, Siddepladser, Tjenerstab, Serverer alkohol
Egnet til
Romantisk
Åbningstider
søndag
18.00 - 21.00
mandag
18.00 - 21.00
tirsdag
18.00 - 21.00
onsdag
18.00 - 21.00
torsdag
18.00 - 21.00
fredag
18.00 - 21.00
lørdag
18.00 - 21.00
Beliggenhed og kontaktoplysninger
  • Adresse: 3-5-2 Akasaka, Minato 107-0052, Tokyo Prefecture
  • Placering: Asien  >  Japan  >  Kanto (område)  >  Tokyo Prefecture  >  Tokyo  >  Minato>  > Akasaka/Roppongi
  • Kvarter: Akasaka/Roppongi
  • Telefonnummer: +81 3-3505-5052
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering