Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sushi Yoshitake

8-7-19 Ginza | 3F Suzuryu Building, Chuo 104-0061, Tokyo Prefecture
+81 3-6253-7331
Website
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
Oversigt
  • Fremragende86 %
  • Rigtig god8 %
  • Gennemsnitlig4 %
  • Dårlig1 %
  • Frygtelig1 %
Lukket i dag
Åbningstider
KØKKENER
Japansk, Fisk og skaldyr, Sushi, Asiatisk
PRIS
$$$$
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning
PLACERING
8-7-19 Ginza | 3F Suzuryu Building, Chuo 104-0061, Tokyo Prefecture
Alle oplysninger
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-10 af 38 anmeldelser

Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt 11. juni 2018

Vores vejledning er overrasket over, hvordan vi kunne få en reservation på kokken bordet. Nå, en meget stor "tak" til Peninsula Hotel for at gøre denne ekstraordinære kulinariske oplevelse muligt. Vi var der 15 minutter før vores udpegede tid. Vær til tiden ikke tidligere eller...senere. Der er ikke noget venterområde, så vi skal udforske det omkringliggende område indtil den fastsatte tid. Den aften, kun 7 gæster. Kokken Masahiro Yoshitake er ganske venlig. Han kan kun tale meget simpelt engelsk. Advarsel! Placer ikke din mobiltelefon på bordet og ingen video. Fotoet er okay. Ingen menu, bare Omakase, men vi var forsynet med simpel liste på engelsk af hvad forventer den nat. Det er altid nydt at kigge på kokken, der forbereder din mad og lever den til dig straks, han er færdig med at forberede den. Maden er utvivlsomt frisk og lækker. Jeg var for engrossed i maden til at tage mange billeder. At observere færdighederne i præparater, knivfærdighederne i skæring gør mesteren i at lave sushi middagen mere fornøjelig. Det bliver bedre, hvis jeg kunne forstå og taler japansk for at tale med kokken. En skal gøre, hvis du har mulighed for det. Book måneder frem. Stærkt anbefale det.Mere

Dato for besøg: juni 2018
Anmeldt 26. maj 2018

Vi spiste middag på Yoshitake på vores anden nat i Tokyo mens vi opholder sig på Prince Gallery. Det var sublimt. På trods af at kokken og hans team talte lidt engelsk, gjorde de stadig forsøg på at kommunikere, selv ved hjælp af Google translate....Alle var super venlige og endda et par af de andre japanske lånere (vi var den eneste Anglos) forlovet os lidt. Fødevarer var spektakulære. Nogle af de bedste sushi vi nogensinde har haft, herunder nogle, som jeg normalt foragter. Jeg spiste en rå østers for første gang i næsten 35 år - og elskede det. Jeg foragter normalt østers i enhver form. Jeg ville have mere, det var så godt. Selv uni var lækker, og jeg foragter normalt det. Alt var smukt fremlagt og spektakulært godt. Oi - shi, ja! Su - goi også! Vi anbefaler stærkt Yoshitake, hvis du kan få reservationen. Spørg ikke - - bare gå. Dette var en af ​​vores 4 mest mindeværdige måltider i Japan - - der siger noget, da vi havde i alt 21 Michelin stjerner i vores 2 uger! Vores andre faves inkluderet Narisawa i Tokyo, Kitcho i Kyoto, og mad / præsentation (men ikke tjenesten) i Hajime i Osaka.Mere

Dato for besøg: maj 2018
Anmeldt 25. april 2018 fra mobile enheder

Fortsat at vinde seks Michelin-stjerner, er mester sushichef hr. Yoshitake en legendarisk! Så mange forretter gør en så glad. Bedre at bestille gennem hotel concierge. Absolut bedste er Ginza, Tokyo, Japan og denne planet! ! ????? 6 ??????????????????????????????????????????? ?????????????

Dato for besøg: juni 2017
Anmeldt 3. marts 2018

Efter en ven fik os en reservation, som du skal gøre længe på forhånd, vi var i for en behandler. Hele erfaringen var intet mindre end fantastisk og alle detaljer var tænkt på. Tjenesten var fantastisk på alle fronter og Yoshitake er en ægte kulinarisk...guiden. Ikke billig men værd bekostningMere

Dato for besøg: november 2017
Anmeldt 28. januar 2018 fra mobile enheder

Hvis du vil have en super speciel sushi, gå ikke glip af yoshitake. Menuen er udsøgt, tjenesten er fantastisk og fødevarer kræver ikke en anmeldelse. Jeg ville gå tilbage tusind gange!

Dato for besøg: januar 2018
Anmeldt 4. november 2017

Denne restaurant ligger i en meget nondescript bygning i en af ​​backstreets off the main Ginza strip. Det var ikke svært at finde, men gøre din forskning inden hånden. Dette er en 7-personers restaurant, så tag mærke til, at der er en afbestillingsregler. Det var...ikke nemt at få en reservation til dette sted, da de kun åbner reservationer på det bestemte tidspunkt, og det bliver booket ud hurtigt. Jeg var heldig og fik min reservation via mit hotel concierge 2 måneder før min tur. Master Yoshitake - san var meget venlig. Jeg var den eneste ikke-japanske højttaler i det møde, og han tog tid til at forklare alt, hvad han tjente til mig på engelsk. Måltidet startede med nogle kogte appetitvækkere og sashimi. Jeg må sige, at de var utrolige. Fra havfisklever til bonito i en bonito bouillon til blæksprutte. Stå ud for mig var abalone i en abalone lever sauce. Det sprængte med smag og saucen var lækkert dekadent og cremet. Der var en hel del kurser (8) serveret før sushi-kurset begyndte. Og så blev der serveret i alt 14 stykker sushi. Det var en meget fyldende middag, og jeg var meget fuld i slutningen, som er usædvanlig for mig. Hvad angår sushi bruger Master Yoshitake en rød eddike i hans shari tilsyneladende, hvilket giver den en brunlig farve. Hans shari var mild og perfekt komplimenteret fisken. Hvert eneste stykke jeg havde var spektakulært, men mine favoritter var den let røget gultail, selvfølgelig chutoro og otoro, de 2 typer uni, kuruma-ebi og anago. Måltidet var bare fantastisk. Jeg tror dette vil være min gå til splurge restaurant i Tokyo nu (hvis jeg kan få en reservation, der er!). Bare fremragende.Mere

Dato for besøg: november 2017
Anmeldt 15. september 2017

Beliggende blandt bygningerne bag på Ginza, vi endelig pin - pegede den rigtige bygning og gjorde vores vej op i elevatoren. Vi åbnede skydedøren og blev mødt af maitre - d i vestlig slips, sort vest og bukser. Han bekræftede vores navne og bad os...om at vente lidt som vi var tidlige. Inden for et par minutter blev vi indvarslet. Kokken mødt os og hans team kiggede op fra deres arbejde og også mødt os varmt. Vi følte mest velkommen. Denne lille Michelin-stjerne restaurant har kun 7 pladser. Booking er afgørende. Vi gjorde dette via vores hotel om en måned i forvejen. Bestilling skal foretages i den kommende måned, helst i begyndelsen af ​​måneden før. Vores hotel gjorde reservationen for os i begyndelsen af ​​August at spise i september. Hidtil har vi bemærket, at Peninsula Tokyo og Palace Hotel har været i stand til at sikre bookinger på disse vanskelige at få restauranter. Jeg bestilte skyld og det blev anbefalet, at vi bevæger os fra den første karaffel øverst på menuen skyld til næste, som måltiden skrider frem. Vi har haft skylden meget og endte med at forbruge 3 carafes [180 ml hver] Måltidet er "omakase" [oversat til "som kokken behager"] med masser af forberedelse, der går ind i måltiden. En lille papirmenu på engelsk er lagt op på bordet for at vi kan følge måltidskurset. mest sashimi - stil med en slags akkompagnement. Eksempel - den friskgråede ål var ledsaget af edamamsuppe med kaviardukke. Denne masse kurser viste dybden af ​​talent ved Yoshitake. Meget af fiskens smag var godt parret med andre præparater fremstillet af kokke. Kokerne arbejdede meget godt sammen, og du kan fortælle, at de nød deres opgaver. Hovedchefen blev yderst assisteret af en yngre assistent, og han hjalp med at gratulere wasabien, hugge fisken, forberede fisken til at ryge og opvarmede tangen til den endelige temaki-håndroll, blandt andet. Der er et kok team i køkkenet, prepping eller madlavning mad. De alle integrerede godt som et hold, og det var rigtig dejligt at se en så godt olieret maskine. Sushi kurset startede efter holdet skåret den respektive fisk sort, badede det i sojasovs eller yderligere forberedelser. Når halvdelen af ​​sushi kurset var opstillet på en Parade Square måde dræbte kokkens ejer hænderne i koldt vand og begyndte at forberede sushi og levere det til sine lånere. Han var altid forsigtig med at levere de lækre morsler fra venstre mod højre og derefter fra højre mod venstre; med hver protektor eller familie givet en chance for at modtage deres sushi først. Hovedkokken var snakket og interagere godt med to japanske damer. Han talte også med det andet par og os tre. Han skød også forsigtigt min søn til at halte ham på bordet og halv mod hjørnet og fortalte ham, at han måtte sidde lige for at modtage sin sashimi. Da min kone og jeg startede en animeret samtale om rejernes skrælningsproces, lo han og spurgte os, hvad der skete. Vi havde en meget behagelig spise oplevelse. Vores middag booking var for 8. 30, og vi sluttede ikke til 10. Kl. 15.00. Vi hang omkring lidt mere, før vi sagde vores tak på japansk og afsted. Måltidet her var mere rimeligt end vores tidligere Michelin-stjerne Sushi måltid - med flere kurser og mere skyld. Dette er bestemt en stor sushi-udøver og værd at Michelin-stjernen. Ee nød helt sikkert os med sådan fantastisk mad og sådan varm virksomhed. Vi vender tilbage en anden dag!Mere

Dato for besøg: september 2017
Anmeldt 6. august 2017

Dette er en meget lille restaurant men opmærksomheden på detaljer og måden hele oplevelsen er leveret var en engangserfaring. Mens du får en meget personlig oplevelse på andre steder, tager SY det på et helt andet niveau. Hver mundfuld er dygtigt konstrueret. Det må bemærkes,...at hvis du er ude for en afslappet aften at dette ikke er stedet. Det handler om en intens fødevarefokuseret oplevelse.Mere

Dato for besøg: august 2017
Anmeldt 9. maj 2017

Havde Visa concierge hjælpe foretage reservationen og stadig en af de få restauranter hvor der er mulighed for en 3rd part for at foretage reservationer for dig. Nogle hoteller vil ikke hjælpe foretage reservationen mens nogle af de sushi restauranter kun finder hotel-reservationer. En måned...før man begiver sig ud i Japan, vores chancer for at komme ind i en god sushi restaurant virkede meget tynd, men Visa-kom gennem til 4 personer på 8 : 30:00 i det private rum. Maden var lokale. Smagen var fantastisk. Kokken selv, var glade og talte engelsk rigtig godt. Han fik os til grin og føle sig godt tilpas. Vi havde 3 kaffekanderne alle af skyld og det kom ud i alt 325 pr. person. Ville jeg gøre det igen? Ja. Var det det værd? Ja.Mere

Dato for besøg: maj 2017
Anmeldt 20. april 2017

Vi har virkelig nydt vores aften på Sushi Yoshitake. Der er kun syv disk plads og Kok Yoshitake troner. Der er næsten lige så mange medarbejdere, der holder drikkevarer fyldt og hjælpe med at tilberede de prøvesmagningsmenuen. Middagen tager cirka to timer for dig at...spise og nyde hver godbid. Personalet var meget venlige og talte engelsk. Vi følte os meget velkomne, næsten som om vi var i kokkens hjem. Dette er en meget dyr aften ude, men hvis du kan gå i gang vi anbefaler det. Vi har været på mange Michelin-stjerne restauranter overalt i verden og det var endnu en helt unik og meget speciel aften for at blive husket.Mere

Dato for besøg: marts 2017
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 106 hoteller i Chuo
Ginza International Hotel
82 anmeldelser
0,03 km væk
Ginza Grand Hotel
307 anmeldelser
0,09 km væk
HOTEL THE CELESTINE GINZA
62 anmeldelser
0,11 km væk
HOTEL UNIZO Ginza-nanachome
73 anmeldelser
0,2 km væk
Restauranter i nærheden
Karintotachibana
29 anmeldelser
0,01 km væk
Itamae Sushi Ginza Water Tower
26 anmeldelser
0,01 km væk
Ginza Tenasa
15 anmeldelser
0,01 km væk
Seværdigheder i nærheden
Komparu Yu
10 anmeldelser
0,04 km væk
Monument of Komparudori Brick Ruins
11 anmeldelser
0,03 km væk
Remains of Komparu Residence
11 anmeldelser
0,03 km væk
Furatto Ginza Nine
5 anmeldelser
0,03 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Sushi Yoshitake.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Retningslinjer for indlæg
Send
Forbedr denne registrering

Restaurantoplysninger

Oversigt over vurderinger
  • Mad
    Service
  • God pris
    Stemning
Måltider
Aftensmad
Restaurantegenskaber
Reservationer, Privat spisested, Tjenerstab, Serverer alkohol
Egnet til
Særlige lejligheder
Åbningstider
torsdag
18.00 - 21.00
fredag
18.00 - 21.00
lørdag
18.00 - 21.00
Beliggenhed og kontaktoplysninger
  • Adresse: 8-7-19 Ginza | 3F Suzuryu Building, Chuo 104-0061, Tokyo Prefecture
  • Placering: Asien  >  Japan  >  Kanto (område)  >  Tokyo Prefecture  >  Tokyo  >  Chuo>  > Ginza/Tokyo Nihonbashi
  • Kvarter: Ginza/Tokyo Nihonbashi
  • Telefonnummer: +81 3-6253-7331
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering