Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Beefsteak Kawamura, Ginza

Gjort krav på

Vurderinger og anmeldelser

Nr. 32 af 8.374 Restauranter i Chuo
UdmærkelsescertifikatVinder i 2016 - 2018
VURDERINGER
Mad
Service
God pris
Stemning

Oplysninger

KØKKENER
Japansk, Steakhouse
Måltider
Frokost, Aftensmad
FORDELE
Reservationer, Privat spisested, Siddepladser, Tjenerstab, Handikapvenlig, Serverer alkohol

Placering og kontaktoplysninger

Anmeldelser (141)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Medlemsvurdering
37
7
2
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogDansk
Flere sprog
37
7
2
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreDansk
Opdaterer listen...
1-10 af 47 anmeldelser
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Anmeldt for 1 uge siden fra mobile enheder

Vores hotel concierge anbefalede Bifuteki Kawamura da vi sagde, vi ønskede at afslutte vores tur med en top-notch Teppanyaki middag af Kobe oksekød. Det viste sig at være det samme sted et andet hotel sendte os for to år siden, som jeg havde mistet navnet...på. Det var vores første oplevelse med Kobe oksekød, og en af de ting, vi mest så frem til at gøre igen. Vi blev ikke skuffede! Det er stadig det bedste, en verden bortset fra bøf, som vi kender det i USA eller andre steder. Priserne er selvfølgelig også ude af denne verden! Absolut en speciel lejlighed splurge. Vi sad ved tælleren og havde et af måltidssætene. Vores kok startede ved at forberede en unik amuse - bouche, et par små skiver af oksekød med grøntsager i en bouillon, alt sammen bundet i det lignede en cellofanbundt, men han lagde det direkte på grillen for at varme op til kog og tjente derefter det i en skål efter afbindning af bundtet. Det blev efterfulgt af en bøf forretter, oxtail suppe, grøn salat og derefter bøf med grillede grøntsager. Så ris og til dessert, nogle dejlige friske frugter. Dele er små nok til ikke at overvælde bøf, som er ekstremt rig. Vi bestilte de 140 g portioner, men virkelig 100 g er nok - jeg var fyldt! Vi blev glædeligt overrasket da vi blev tilbudt et gratis glas vin eller andre drikkevarer høflighed af vores hotel, der lavede reservationen for os - dette er en regelmæssig begivenhed tilsyneladende fordi det blev meddelt os via et fortrykt tegn tegneren viste os (de fleste af personalet har begrænsede engelske færdigheder, bortset fra vores kok). Og da vi betalte vores (store) regning ved tælleren og anmodede om en taxa, krævede han ikke bare en - han gik os nedenunder på tværs af gaden og ned ad blokken (i regnen!) Til en taxistand, hvor han fortalte chaufføren hvilket hotel at returnere os til. Utrolig service til at matche et utroligt måltid!Mere

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt for 2 uger siden

Vores Bifteck Kawamura Ginza oplevelse (som en familie på fem, med tre unge børn i alderen 15 - 10) var fantastisk. Virkelig en speciel, dekadent begivenhed og en, som vi alle klassificerede som en af vores Top 5 oplevelser i hele Japan. Måltidet var sensationelle,...kokken var vidunderlige / sjove / interaktive, og den samlede erfaring var uvirkeligt. . . virkelig sjovt. Ikke at nævne, at kvaliteten af kobe oksekød var ud af denne verden fantastisk. . . nogle af de bedste kød vi nogensinde har hengivet i. Når det er sagt, være forberedt på den uhyrligt store pris, og estimer, at alt i (måltid, drikkevarer, afgifter osv.) Vil køre dig mindst $ 200 pr. Person (og sandsynligvis mere hvis du er virkelig sulten og dekadent). At spise kobe er bemærkelsesværdigt. . . Det er ligesom at spise oksekødsmageret smør. . . en utrolig oplevelse. Vores kok talte perfekt engelsk, var forbavsende interaktive med vores børn, lærte dem, hvordan man flip veges og skære kød og sætte på et fantastisk show! Vi lærte fra vores vidunderlige kok (der koger bord side på grillen for dig) alt om kobe, forskellige kategorier af kød, dens historie osv. Vi nød et privat værelse med fem pladser omkring en grill og vores egen kok til aftenen som var awesome, som var det hele personale, der taget hensyn til os. Vi har haft 100 g kobe, som var mere end nok - dette er så rig, jeg er ikke sikker på, at du kunne spise meget mere. Fantastisk måltid, vidunderlig oplevelse, 5-stjernet sjov og $$$$$$$ pris.Mere

Dato for besøg: marts 2019
Anmeldt for 2 uger siden

Vores familie af 4 ankom, for hvad vi havde forventet baseret på mange krydsrefererede anmeldelser, at være en kulinarisk højdepunkt i Tokyo. Ved omgående 7:30 ankom vi og der var ingen greeter. Vi ventede som tjener og kokke malet. En ældre herre kom til at...møde os på posten og bad os om vores jakker på en irriteret måde. Ikke en god start. Vi sad på det kommunale grillområde, og der var en kok, der serverede to andre parter. Ingen tog vores drikkeordre. Vi forstår stadig ikke, hvad problemet var. . . Søndag aften, short-staffed, vred kokke? ? Kokken serverede en løg, gulerod og broccoli til vores nabo diners og sætte den smukke marmoreret Kobe oksekød på et stativ for at køle eller forsinke, så han kan tage vores ordre. Vi bad om en drink menu først, han blev irriteret. Han kom tilbage med en skuffe med drinks og sagde, at sapporoølen var varm. Alligevel stirrede vores stakkels samarbejdspartnere på deres skrøbelige grøntsager og ubemærket bøf - - sidder stadig på en stor spatel, der dør en langsom død. Vi blev mortified og sagde vi forlod. Vi bad om vores frakker og forlod. Dette ødelagde vores nat som det var nu efter 8 og Ginza er stille på søndag aftener. Vi var så stolte over, at vi ikke accepterede en frygtelig spiseoplevelse og advarer andre om at læse dette forud for investering. Vi gik et andet sted den følgende nat og havde en fantastisk bøf oplevelse.Mere

Dato for besøg: april 2019
Anmeldt d. 22. februar 2019 fra mobile enheder

Tog det prisvindende oksekødsbane, så husk det samlede regning kommer tæt på omkring 120-130 JPY. Vi havde et privat værelse, som er rart, fordi vi var med børn (4 og 1 år). Kobe-oksekød smelter tydeligvis i munden og kræver næsten ingen indsats i tygning. Alt...var fantastisk, men bare følte ikke, at det er værdi for pengene.Mere

Dato for besøg: februar 2019
Anmeldt d. 11. november 2018 fra mobile enheder

Gik til frokost i ugen med min kone og datter. Kone er japansk, så hun havde stor samtale med vores kok på teppanyaki grillen, men de taler også engelsk. De vil forklare alt om kødet, hvis du er interesseret - vi havde tre 100 g...mørbrad af forskellige kvaliteter. På trods af at jeg var identisk kunne jeg smag en forskel, men de var alle fantastiske. Restaurant / menu kan synes lidt simpelt og meget, meget dyrt, men hvis du er en bøf elsker jeg helt klart anbefale det til en oplevelse i en levetid.Mere

Dato for besøg: september 2018
Anmeldt d. 10. august 2018 fra mobile enheder

Fremragende oplevelse ikke at gå glip af. Bedste kød nogensinde prøvet! Jeg spiste Kobe kød i min første tur til Japan for 18 år siden, og jeg ønskede at dele det med min familie. Kødet var så godt, som jeg huskede. Som en delikatesse foreslår...jeg at koncentrere mig om et godt stykke i teppanyaki og ingen ris. Kobe-kød er kødets kendetegn, og dets kvalitet er strengt kontrolleret og fastlagt af Kobe-bøfens markedsføring og distribution Assotiation, som fastsætter standarder og krav, der skal medtages som kobe-oksekød. Kun den bedste stamtavle fra den øverste Tajima gyu kvæg gør Kobe oksekød. For at være Kobe-oksekød skal kvæg fødes, opdrættes, slagtes og forarbejdes i Hyogo præfektur specifikt og er i alderen mellem 28 og 60 måneder af pølse eller ukvalificeret ko. Hvert japansk kvæg er klassificeret af den japanske kødforening under tilsyn af den japanske regering. Kødkvalitet er givet ved overholdelse af 5 kvalitetsfaktorer (marmorering, kødfarve, fedtfarve, lysstyrke og tekstur. I japansk klassificeringssystem falder slagtekroppe i en af ​​15 forskellige klassekategorier med A 5, der er højest og C 1 er den laveste. Vi valgte n 11, dette er A 5 og det var så utroligt godt!! Gå ikke glip af det! Kokken var fantastisk og en rigtig vismand, god talker. Prisen er et andet spørgsmål, men oplevelsen er unik.Mere

Dato for besøg: juli 2018
Anmeldt d. 30. juni 2018 fra mobile enheder

Jeg var i Tokyo for at møde en ven, jeg ikke havde set i mange år. Hun havde fået Beefsteak Kawamura som en anbefaling, og det var helt sikkert en god. Vi valgte vinsmagning menuen med grade 12 kobe oksekød men hoppet over abalone, som...vi alligevel havde kokken vise os - helt et syn. Tjenesten blev forventet upåklagelig som var selve maden. Samlet set var dette mit bedste nogensinde Kobe-oksekød.Mere

Dato for besøg: april 2018
Anmeldt d. 30. april 2018

Kawamura er notvendendy eller dekorativ; det er bare en teppanyaki fælles gemt væk i 8. etage i en sidegade ved Ginza. De tjener kun Tajima oksekød den ældste en reneste besætning af sorte kvæg fra Kobe. Der er en række grader af ekspertise af bøffer,...der afspejles behørigt på de stejle priser. Kvægets singularitet, smag og ømhed er alt hvad der betyder noget. Du skal blot sætte det bedste Kobe-oksekød jeg nogensinde har smagt. Advarsel: vær forberedt på at betale en masse penge.Mere

Dato for besøg: april 2018
Anmeldt d. 5. juni 2017 fra mobile enheder

Meget specielt sted for en meget speciel oplevelse. Vi bad receptionisten for at få den bedste havneby Kobe Steakhouse i Tokyo, og drengen fik de leverer. Første du vælger Grade havneby Kobe og den mængde i gram, så mentalt absorbere den pris. Den vinkort er...omfattende med en bred vifte af muligheder. Jeg havde været havneby Kobe og wagyu et par gange i et par lande, selvom det ville være et første gang for min voksne sønner. Du kan kun sammenligne havneby Kobe havneby Kobe, og selv om ret dyr, Kawamura kronet nogen Jeg havde og min drenge kunne kun beskriver den som euforiske. Hver bane var udsøgt lavet og præsenteret. Det var en speciel begivenhed og vil blive talt om i flere år.Mere

Dato for besøg: juni 2017
Anmeldt d. 1. juni 2017

Denne restaurant kom kan anbefales, og det var ikke skuffede! Fremragende mad og en stor oplevelse. Husk at reservere i god tid!

Dato for besøg: maj 2017
Se flere anmeldelser
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 113 hoteller i nærheden
Hyatt Centric Ginza Tokyo
249 anmeldelser
0,1 km væk
Ginza Bellevue Hotel
64 anmeldelser
0,12 km væk
THE GATE HOTEL TOKYO by HULIC
42 anmeldelser
0,17 km væk
Remm Hibiya
557 anmeldelser
0,3 km væk
Restauranter i nærhedenSe 9.925 restauranter i nærheden
Metoa Cafe & Kitchen
27 anmeldelser
0,04 km væk
Kaiten Sushi Nemuro Hanamaru Ginza
110 anmeldelser
0,02 km væk
Bar High Five
51 anmeldelser
0,02 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 1.018 seværdigheder i nærheden
Lotte Duty Free Tokyo Ginza
29 anmeldelser
0,07 km væk
Ginza Willow Festival
17 anmeldelser
0,03 km væk
Tokyu Plaza Ginza
163 anmeldelser
0,06 km væk
The Tokyo Chamber of Commerce and Industry Origin Place Monument
13 anmeldelser
0,08 km væk
Spørgsmål og svar
Få hurtige svar fra personale og tidligere besøgende på Beefsteak Kawamura, Ginza.
Bemærk! Dit spørgsmål vil blive offentliggjort på siden Spørgsmål og svar.
Send
Retningslinjer for indlæg
Er dette din registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.
Gør krav på din gratis registrering