Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Badehotel Harmonien

Gem
Videresend
Brogade 1, Ærøskøbing, Ærø 5970 Danmark
COVID-19-opdatering: Se de ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger, som denne ejendom har truffet.Læs mere
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
CheapTickets
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Billeder fra rejsende (56)
Værelse og suite (41)
Spisesal (10)
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
Besøg vores Rejs sikkert-side for at se, hvordan vi hjælper dig med at træffe mere velinformerede rejsebeslutninger under COVID-19.
Hvad du kan forvente under dit ophold
  • Alt sengetøj desinficeret gennem vask ved høj temperatur
  • Ansigtsmasker påbudt gæster på offentlige områder
  • Ansigtsmasker påbudt personale på offentlige områder
  • Hånddesinficeringsmiddel til rådighed for gæster og personale
  • Regelmæssig desinficering af områder med høj trafik
  • Personalet påbudt hyppig håndvask
Læs mere
Opdateret 28.02.21 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.
En bemærkning fra Badehotel Harmonien
Opdateret 28.02.21 Sikkerhedsforanstaltningerne angives af ejendommen selv, og deres nøjagtighed kontrolleres ikke af Tripadvisor.

Om

Nr.5 af 7hoteller i Ærøskøbing
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Das Badehotel hier verfügt über eine mehr als 150 jährige Geschichte. Diese Art der Saisonhotels gibt es häufiger an dänischen Küsten, meist als relativ schlichte Beherbergungsstätten mit einfachen Zimmern und Bad und Toilette auf dem Flur. Der Betrieb geht nur von z. B. Mai bis September. Es gibt Frühstück inbegriffen und ein ortstypisches Restaurant ist zumindest hier auch dabei.
Læs mere
Fuld visning
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Restaurant
Strand
Cykeludlejning
Bøger/dvd'er/cd'er til børn
Børne-tv
Konferencefaciliteter
Opladningsstander til elbiler
Parkering
Wi-fi
Mulighed for morgenmad
Morgenmadsbuffet
Børneretter
Spiseområde udendørs
Menuer til særlige kostkrav
Vin/champagne
Terrasse
Tennisbane i nærheden
Gåture
Høje stole til børn
Selskabslokale
Mødelokaler
Grillfaciliteter
Kuffertopbevaring
Hotel, hvor rygning ikke er tilladt
Udendørsmøbler
Picnicområde
Fælles badeværelse
Fælles-/tv-stue
Ligge-/strandstole
Parasoller
Hæveautomat på området
Indtjekning døgnet rundt
Selvbetjent vaskeri
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Mørklægningsgardiner
Badekåber
Rengøring
Mulighed for forbundne værelser
Garderobe-/tøjskab
Tøjstativ
Åbent brusebad
Badekar/brusebad
Vækningsservice/vækkeur
Gratis toiletartikler
Hårtørrer
Vis flere
Værelsestyper
Havudsigt
Udsigt til byen
Udsigt til vartegn
Værelser, hvor rygning ikke er tilladt
Familieværelser
Værd at vide
HOTELSTIL
God udsigt
Familiehotel
Sprog, der tales
Dansk, Engelsk, Spansk, Italiensk
57anmeldelser0spørgsmål og svar3værelsestip
Medlemsvurdering
  • 31
  • 13
  • 6
  • 6
  • 1
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Mere
Valgte filtre
  • Filtrér
  • Dansk
Jim l skrev en anmeldelse d. maj 2021
Vordingborg, Danmark83 bidrag52 nyttige stemmer
+1
Det emmer af badehotel, lyst og venlig. Ligesom personalet. I restauranten der hører til får man ægte velsmagende italienske retter. Fabelagtig udsigt, fra endeværelserne. Hyggelig have, alt sammen lige til vandet
Læs mere
Dato for ophold: maj 2021Rejsetype: Rejste som par
Nyttig
Videresend
Svar fra Monica D'Andrea, Proprietario hos Badehotel Harmonien
Svarede for 3 uger siden
Thank You for your time in reviewing Badehotel Harmonien and AmoreMare restaurant! We appreciate your words, they give us new energy and great rewards. Hoping to meet you here again, Have a lovely Summer!
Læs mere
Thomas A skrev en anmeldelse d. okt. 2020
Odense, Danmark50 bidrag26 nyttige stemmer
...intet mindre! Hvem havde troet at Danmarks bedste (stenovnsbagte) pizzaer serveres på et badehotel på Ærø? Men sådan er det! Bestil bord, og tag et smut forbi. Og nyd på vej ud at priserne er mere end rimelige. Det er jo Ærø og ikke fx Kbh...
Læs mere
Dato for ophold: oktober 2020Rejsetype: Rejste med familie
2 nyttige stemmer
Nyttig
Videresend
Svar fra Monica D'Andrea, Proprietario hos Badehotel Harmonien
Svarede d. 25. feb. 2021
So... welcome to Ærø! Everything is possible on our beautiful island: even the best pizza ever! Thank you for your enthusiastic review, THOMAS, looking forward to meet you again.
Læs mere
CDS skrev en anmeldelse d. aug. 2020
Frederiksberg, Danmark419 bidrag78 nyttige stemmer
Vi havde bestilt er værelse med udsigt osv. men fordi hotellet ikke havde styr på deres booking og vrøvl med hotel.com, blev det vores problem, og vi endte på et dårligt lille værelse med bad og wc på gangen. Vi kommer aldrig igen !
Læs mere
Dato for ophold: juli 2020Rejsetype: Rejste med familie
2 nyttige stemmer
Nyttig
Videresend
Svar fra Monica D'Andrea, Proprietario hos Badehotel Harmonien
Svarede d. 26. aug. 2020
Dear very disappointed guest, We have contacted You immediately when received your booking, and precisely one month before your supposed arrival date; see below the three texts sent through hotel.com guest’s page: Dear xxxxxx, Thank you for your interest in Badehotel Harmonien. Unfortunately there must be something wrong with hotelia.com system... because we do not accept one night reservations: minimum two nights. We apologize for the inconvenience Best regards Badehotel Harmonien Monica D’Andrea Nordin 22 Jun, 13:47 Dear guest, Unfortunately, there was an issue when making your reservation. Please call us at +45-425 00004 to retain your booking. Thank you! Monica D’Andrea Nordin 19 Jul, 11:46 Dear xxxxxx, We never received a feedback from you...please, be aware that your booking is not valid: you DO NOT have a room at Badehotel Harmonien. Please, send us a feedback Best regards Badehotel Harmonien Monica D’Andrea Nordin 19 Jul, 15:59 Read 19 Jul, 16:40 You decided not to contact us, and to show up at the reception on July the 20th anyway. We solved the problem in a fully booked house , and fully booked island, with a small standard double room at the top floor (roofs view), still cozy and comfortable but no sea view , you are right. It is sad that instead of appreciating the efforts to solve a problem we were not responsible of, you felt it as lack of organization: maybe you could have answered our three messages... Best regards Badehotel Harmonien
Læs mere
Sarah F skrev en anmeldelse d. jul. 2020
Svendborg, Danmark6 bidrag2 nyttige stemmer
Min veninde og jeg var begge meget imponerede over vores oplevelse på Badehotel Harmonien. Pizzaerne er utroligt lækre, og bliver lavet i et åbent køkken hvor man kan følge med. Det var tydeligt at smage at der var lagt fokus på gode råvarer. Betjeningen var også super god, og tjenerne var meget opmærksomme på os som gæster. Virkelig et besøg værd!
Læs mere
Dato for ophold: juli 2020Rejsetype: Rejste med venner
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra Monica D'Andrea, Proprietario hos Badehotel Harmonien
Svarede d. 28. jul. 2020
Thank you for your time in reviewing Badehotel Harmonien’s restaurant: AmoreMare. Our team is delighted to read that they succeeded in making your experience remarkable! Enjoy the rest of your Summer AmoreMare restaurant
Læs mere
Jesper hedegaard Schmidt skrev en anmeldelse d. jul. 2020
Vejle, Danmark14 bidrag
Autentisk italiensk oplevelse harmoneret med ægte badehotel indretning og udsigt. Umiddelbart en underlig kombination, men det virker og det er absolut et besøg værd. Pizzaerne bliver bagt i en ægte brændefyret pizzaovn og smager fantastisk. Vi kommer igen når vi er på Ærø igen.
Læs mere
Dato for ophold: juli 2020Rejsetype: Rejste med familie
Nyttig
Videresend
Svar fra Monica D'Andrea, Proprietario hos Badehotel Harmonien
Svarede d. 28. jul. 2020
Thank you for your time in reviewing Badehotel Harmonien’s restaurant: AmoreMare. Hoping to meet you again
Læs mere
Forrige
123456
PRISKLASSE
134 US$ - 288 US$ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
DanmarkFyn og ØerÆrøÆrøskøbing
ANTAL VÆRELSER
25
Er dette din Tripadvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Ofte stillede spørgsmål om Badehotel Harmonien
Hvilke populære seværdigheder er der i nærheden af Badehotel Harmonien?
Blandt de nærliggende seværdigheder er Aero Island (0,2 km), Nattevægteren i Ærøskøbing (0,3 km) og Flaske Peters Samling (0,08 km).
Hvilke faciliteter er der på Badehotel Harmonien?
Blandt de mere populære faciliteter er gratis wi-fi, restaurant og gratis parkering.
Hvilke værelsesfaciliteter er der på Badehotel Harmonien?
Blandt de mest populære værelsesfaciliteter er mørklægningsgardiner, udsigt til vartegn og walk-in-brusebad.
Hvilke muligheder for mad og drikke er der på Badehotel Harmonien?
Gæsterne kan få restaurant, morgenmad og grillfaciliteter under deres ophold.
Er det muligt at parkere på Badehotel Harmonien?
Ja, der er gratis parkering til rådighed for gæsterne.
Hvilke restauranter er der i nærheden af Badehotel Harmonien?
Blandt de bekvemt beliggende restauranter er Restaurant Mumm, På Torvet Café og Ærøskøbing Røgeri.
Tilbyder Badehotel Harmonien forretningstjenester?
Ja, der tilbydes mødelokaler, selskabslokale og konferencefaciliteter.
Hvilke sprog tales af personalet på Badehotel Harmonien?
Personalet taler flere sprog, bl.a. engelsk, spansk, italiensk og dansk.
Er der nogen historiske steder i nærheden af Badehotel Harmonien?
Mange rejsende kan godt lide at besøge Nattevægteren i Ærøskøbing (0,3 km), Ærøskøbing Torv (0,2 km) og Maren Minors Minde (7,7 km).
Er der god udsigt på Badehotel Harmonien?
Ja, gæsterne sætter ofte pris på stedets byudsigt.