Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Adrift in Golden Bay

Oversigt
FACILITETER
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Morgenmad inkluderet
Ved stranden
Røgfrit hotel
Handikapegnede værelser
Rengøring
5-stjernet overnatningssted
Om
Hotelklasse
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Gratis parkering
Ved stranden
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Køleskab på værelset
Mikroovn
Røgfrit hotel
Selvbetjent vaskeri
Pool
Roomservice
Restaurant
Bar/lounge
Fitnesscenter
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Værelsestype
Ikke-ryger værelser, Handikapegnede værelser
Hotelklasse
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Værelsestype
Ikke-ryger værelser, Handikapegnede værelser
Antal værelser
6
Prisklasse
212 $-755 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
Adrift In Golden Bay Hotel Takaka
,
Adrift In Golden Bay Nelson
Sted
New Zealand > South Island > Nelson-Tasman Region > Golden Bay > Takaka
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 4 hoteller i nærheden
The Station House Motel
121 anmeldelser
6,74 km væk
Twin Waters Lodge
30 anmeldelser
12,85 km væk
Anatoki Lodge Motel
61 anmeldelser
16,02 km væk
Mohua Motels
206 anmeldelser
16,6 km væk
Restauranter i nærhedenSe 23 restauranter i nærheden
Mussel Inn
486 anmeldelser
2,5 km væk
The Courthouse Cafe
234 anmeldelser
6,76 km væk
The Wholemeal Café
328 anmeldelser
16,19 km væk
Ratanui Lodge Restaurant
113 anmeldelser
18,83 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 23 seværdigheder i nærheden
Farewell Spit Eco Tours
240 anmeldelser
6,83 km væk
Anatoki Salmon
328 anmeldelser
17,06 km væk
Aroha Health Spa and Sanctuary
15 anmeldelser
18,7 km væk
Pupu Hydro Walkway
115 anmeldelser
13,67 km væk
Anmeldelser med mere
196anmeldelser
128billeder
2Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 187
  • 7
  • 2
  • 0
  • 0
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Havde et fantastisk ophold her, hytterne er fremragende, veludstyrede og behageligt. Den spa-bad var helt afslappet. Fremragende BBQ.

Morgenmaden var lækker kurv, og vi havde en fantastisk tid madlavning & spisning sammen med de andre par vi boede sammen med

Værterne var meget
Læs mere
Svar fra Gordon H, Owner hos Adrift in Golden Bay
Svarede d. 23. jan. 2018
You're most welcome! We're glad that you enjoyed all our facilities and that you had a great stay here with your friends!
Læs mere
Havde en dejlig aften på ror med min partner. Det er roligt og afslappende. Området er godt passet. Og stranden er kun få skridt væk. (Vi boede på bryllupsrejse suite) Jeg er enig med et par af de seneste anmeldelser, det var alt for dyr. til hvad vi havde forventet. ($ 495 pr. n
Læs mere
Svar fra Gordon H, Adrift Family hos Adrift in Golden Bay
Svarede d. 9. apr. 2017
Thanks for your positive comments and we're glad you found your night here at Adrift to be serene and relaxing, which is what we are striving for. We're genuinely sorry that what we provide is not what you were expecting as far as luxury. You are the second guest recently that seems to have been surprised that the breakfast that we provide is self-catering. We've been puzzling over where this expectation may have come from and then realized that on a 3rd party booking website their software had picked up on the positive comments that guests had left about the breakfast hamper and was generating the promotional statement “Superb Breakfast Included”. This could be very misleading as it implies a served breakfast, so we've removed the breakfast inclusion from their website as we want to exceed expectations rather than disappoint. We are a family owned and operated accommodation business which we designed and built 15 years ago. From the start, we intended Adrift to be an up-market, self-contained accommodation and have resisted the temptation to pack in more units - each cottage has about 900 square metres of landscaped lawns and gardens to maintain privacy and the unique ambiance. On a valuable beachfront property, this dictates a relatively high price to be sustainable. Yes, we too have always enjoyed the sunrise from the comfort of our bed, so designed all the accommodations with this same feature. Emily, John, Bess and Gordon.
Læs mere
Tre af os boede her i marts 2017 for to nætter. Det er et godt - beliggende ejendom på Golden Bay beach, med smuk landskabspleje af den grund. Det fremstår og prissat som en luksus resort, med udsigt over stranden. Desværre ikke havde nogen vores hytte. For at være retfærdig, når
Læs mere
Svar fra Gordon H, Owner hos Adrift in Golden Bay
Svarede d. 9. apr. 2017
Thank you Shyam for your feedback and for your positive comments on the things that you appreciated about our property and accommodation. We’re very sorry we did not meet your expectations; I'm guessing that you were expecting a more formal resort, which we are not. I see that you booked via a 3rd party website and unfortunately, like most 3rd party websites it has a lot less information than our own website, where we endeavour to paint an accurate picture of what we are offering. The cottage you chose is a Beachview Cottage which has a limited view of the water – the view from the cottage is shown on the website you booked on. We are aware that a sofa bed is not as comfortable as what we would like for our guests and therefore have topper pads available for these. I'd suggested to your friend when you checked in to ask for one or 2 of these if it would make her more comfortable but she said that she'd be happy even just sleeping on the sofa. We hope that you enjoyed your trip to New Zealand.
Læs mere
Jeg har for nylig tilbragte en nat på ror med mig partner til at få en speciel aften væk. Jeg forventede noget virkelig fantastisk og var efterladt helt skuffede. Stedet er virkelig smukt, med godt passet have og hytter er høj kvalitet selvom lidt umoderne. Stranden er dejlig, me
Læs mere
Svar fra Gordon H, Owner hos Adrift in Golden Bay
Svarede d. 27. mar. 2017
Thanks for the feedback – I'm very sorry to hear that your stay was not what you had anticipated. We advertise the cottages as self-catering with breakfast provisions supplied, so I am not too sure where the expectation came from that the English Breakfast Hamper would be cooked for you. The feedback that we usually receive from our guests is that they very much appreciate the privacy and relaxation afforded by being able to have breakfast at whatever time of the morning they choose without our intrusion. We also offer the choice of a Continental Breakfast Hamper if guests prefer not to cook. We have a full-time staff of 4, plus 3 part-time staff operating our 6 accommodation units and grounds so that we are able to provide a Qualmark rated 5 Star experience. At least 1 person is always available at reception from 9am to 6pm. By comparison, in a normal holiday home there are no staff on-site and in New Zealand you are usually expected to clean the house before you leave: this is obviously a cheaper option. Yes, our Beachfront Cottages are NZ$500+/ night for stays of less than 1 week during peak season (end of December until mid - March), but we offer a variable discount outside this time (up to 40% in low season) and a discount for return guests who book directly with us. I agree that staying for one night is not great value as you have such a short time to take advantage of what we offer, so we do try to encourage longer stays.
Læs mere
Vi boede i den 1-værelses lejlighed som er knyttet til ejerne. Smuk udsigt over haven til stranden mindre end et minut væk. Men vi er enige i haven med ejerne og man kan høre ejerne ikke ved siden af så det er privat helt eksklusivt. Vælg en hytte hvis det er det, du har brug for
Læs mere
Svar fra Gordon H, Owner hos Adrift in Golden Bay
Svarede d. 25. mar. 2017
Thanks for taking the time to post a review and for your comments on the things you appreciated most about Adrift and Golden Bay, I am sure they will be helpful for other travellers. Hope you can visit again, maybe the fashions in Takaka will have evolved!
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesal
Our beachfront villa
King size bed
Billede leveret af ledelsenAdrift in Golden Bay
View of the sea from The Studio deck
Billede leveret af ledelsenAdrift in Golden Bay
Sea view from the Honeymoon Cottage living area
Cottage 3
Forrige
Hello! I hoped to find out if kids (I have one 13 year old) are allowed at the property. Thanks!
Hi, Our child policy allows children over 12 years only, so your 13 year old is fine. All of our cottages have one bedroom, but with the addition of a sofa-bed in the lounge, can accommodate up to 3 people. Thanks for your question!
0 stemmer
Vis alle svar
How do I get there from Christchurch?
Hi Rezruf, thanks for your question. You can fly into Nelson airport, then drive from there (1 hour 45 min drive), or you can drive directly from Christchurch. The most direct route is north to Amberly and through the Lewis Pass to Murchison. Head towards Nelson and watch for the turnoff to Motueka where you can join Highway 60 to Golden Bay. You should allow 7 hours driving time. An alternative route is to travel up the east coast to Kaikora and on to Blenheim. From here you head west to Nelson, Motueka and over the Takaka Hill to Golden Bay.
1 stemme
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering