Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

H10 Tindaya

Besøg hotellets website
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Restaurant
Pool
Fitnesscenter
Gratis parkering
Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted)
Kørestolsadgang
Bar/lounge
Spa
Morgenmad inkluderet
Lufthavnstransport
Wi-fi på offentlige områder
Renseri
Mødelokaler
Tennisbane
Vaskeri
Concierge
Selskabslokale
Flersproget personale
Konferencefaciliteter
Børnepasning
Opvarmet pool
Udendørs pool
Morgenmad tilgængelig
Sauna
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Suiter
Ikke-ryger værelser
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Køleskab på værelset
Minibar
Værd at vide
HOTELSTIL
God udsigt
Familieferiested
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Pakketilbud
Placering
Fuld visning
58Forholdsvis god til gående
Vurdering: 58 ud af 100
39restauranterinden for 0,5 km
7seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
4.319anmeldelser
4.357billeder
575Spørgsmål og svar
1værelsestip
Medlemsvurdering
  • 2.337
  • 1.423
  • 370
  • 109
  • 82
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Efter næsten 2 uger her, nyder vi stadig at være her, med dejlig strand lige neden for enden af trapperne ved de 2 pools. Rigtig dejlig fysisk og psykisk afslappende atmosfære, med meget rene værelser og omgivelser. På top 3 listen af samtlige hoteller vi har været på. Kan anbefa
Læs mere
Svar fra H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas hos H10 Tindaya
Svarede d. 20. mar. 2016
Dear Phil-greg-K, thank you very much for having take a minute for describe your experience here at H10 Tindaya. We are really glad to know that your stay has been totaly satisfactory and it will be a pleasure for us to see you in the future. Kindest Regards, Marianna Vagni Guest Service
Læs mere
Jeg boede på dette hotel over jul & nytår med min mand og søn (8). Alt var perfekt, og vi vil vende tilbage igen næste år!

Vi ankom sent om aftenen, for sent til middag, men nogle aften snack blev tilberedt i baren og vi var virkelig glade for det.

Moderne & stilfuld område, d
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas hos H10 Tindaya
Svarede d. 10. jan. 2016
Dear Guest, Thank you for your great review about H10 Tindaya. We feel really proud when receive comments as yours. We are delighted you enjoyed your stay with us and thank you for the feedback!It is really lovely to know you had an amazing stay owing to our location, our entertainment, our restaurants and our staff. We look forward to welcoming you back next year! Kindest regards from H10 Tindays’s Team! Marianna Vagni Guest Relations
Læs mere
Fint hotel god pool og resturant.
Gode aktivitets muligheder for børn og voksne.God mad og drikke, værelserne er rummlige og rene dog ikke altid god altan.
God service fra de ansatte.fittnes rummet er godt indrettet med gode maskiner og spa badet er kun adgang for voksne.
Godt ho
Læs mere
Svar fra H10_Tindaya, Guest Relations Manager hos H10 Tindaya
Svarede d. 4. jun. 2015
Dear Guest, thank you very much for your review on Tripadvisor and to reccomend to travellers our hotel H10 Tindaya. It is always a pleasure to know that our clients felt comfortable with our facilities. We will be glad to host you again during your next holidays. Best Regards, Marianna Vagni Guest Relations
Læs mere
+1
Vi var afsted en uge, og det var en lækker uge hvis man var ude efter ren afslapning.

Fuerte ventura er forholdsvis "uopdaget" i forhold til de andre Kanariske øer,derfor er der ikke så mange seværdigheder.

Vi var i Oasis Natur park som var superhyggelig,man skal dog være klar
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Returneres onsdag fra en uges ophold. Du ankommer til et meget rent udseende hotel, indtjekning er glat og personalet er venligt. Vi reserverede en junior suite, 6 th gulv med en massiv balkon og liggestole dejlige værelse til at begynde med. Miniklubben personalet var fantastisk
Læs mere
Svar fra H10_Tindaya, Director de Relaciones Públicas hos H10 Tindaya
Svarede d. 29. okt. 2018
Dear Trudy H, thank you for your review. We are pleased to read that overall you had a nice stay and that your baby enjoyed so much the miniclub and our pools. On the other side, we regret to read about your disappointment regarding few points you mentioned. The first one is the animation team. As you could tested with our miniclub staff, our animators are speaking english and they are promoted their activities in different languages. We are sorry if you could not join them. Secondly, we are deeply sad to know that you have not been satisfy with the dinner in our a la carte Restaurant. It is a big shame that you did not informed us during you stay, as we could have offer you another chance to have a better experience there and leave the hotel with another memory. The last point is about the issued of the room. Every room is checked by our staff before the arrival of our clients and if some issues are detected during stay we always try to solve as fast as possible as the guests can continue to enjoy their holidays without loosing time. To sum up, we would like to inform you that our client's feedbacks are very important for us and that we consider all your constructive critics which will help us to improve and offer the best quality to our guests and we will promise you that if you will be back you will not repent! We hope to have the opprtunity to welcoming you soon! A warm regards from the whole H10 Tindaya Team. Kindest Regards, H10 Tindaya Guests Services Team
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendePool og strandVærelse og suiteSpisesalFamilie- og legeområderMøde- og festlokaler
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorH10 Tindaya
The Superior Double Sea View Room at the H10 Tindaya Hotel
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorH10 Tindaya
The Superior Junior Sea View Suite at the H10 Tindaya Hotel
Billede leveret af ledelsenH10 Tindaya
Habitación Junior Suite (renovada)
Vista generale dell'hotel
Vista dalla zona piscine
Forrige
Salve che compagnia aerea ha veratour per destinazione fuerteventura partendo da Verona? Grazie mille a tutti
Buona sera.Volevamo prenotare il vostro hotel per le vacanze esatte 2019.Pero volevamo prenotare diretta sul sito.Dopo aver prenotato (non Veratour ) avremo possibilità di accedere nelle aree Veratour e mini club Veratour visto che abbiamo un bambino piccolo.Grazie in anticipo
Buonasera. Esiste un’animazione internazionale. Ma non sono sicuro che prenotando direttamente sul sito abbiate la possibilità di usufruire dei servizio di Veratur, in particolare modo del mini club per i bimbi. Potete informarvi telefonando direttamente in struttura o al limite in una agenzia. Lo spettacolo al teatro anche se organizzato da Verstur, che vi consiglio di partecipare con il sublime Simone e il suo Staf, postere usufruire e a perto a tutti . Penso che sia improbabile altro particolsti servizi visto che sono offerti per i propri clienti prenotati con Verstur.
0 stemmer
Vis alle svar
Buona sera.Volevamo prenotare il vostro hotel per le vacanze esatte 2019.Pero volevamo prenotare diretta sul sito.Dopo aver prenotato (non Veratour ) avremo possibilità di accedere nelle aree Veratour e mini club Veratour visto che abbiamo un bambino piccolo.Grazie in anticipo
Direi di no, in quanto il pacchetto Veratour costa di più che prenotare direttamente in albergo. I servizi che offrono in più hanno logicamente un costo e quindi vengono riservati ai loro clienti. Quanto già risposto da un altro viaggiatore è sacrosanto: i clienti del solo Hotel solitamente hanno un braccialetto giallo, mentre quelli Veratour ce l'hanno azzurrognolo. Spero di avere risolto i tuoi dubbi.
0 stemmer
Vis alle svar
Salve se vado a fare un giro alla sera a Morro jable..ci sono mezzi pubblici per il rientro al tindaya? Taxi esclusi..grazie a tutti
Mi spiace ma avevo auto a noleggio ho visto comunque vari autobus pubblici transitare durante il giorno. I taxi sono economici
1 stemme
Vis alle svar
Salve so che il centro più vicino per fare un Po di shopping è Morro jable..volevo sapere quanto lontano è rispetto il tindaya e fino a che ora restano aperti i negozi alla sera..grazie a tutti
Ciao circa 10 km orari negozi 22.00 alcuni 23.00 bellissimo per una serata e dei soldi da spendere buona passeggiata .
1 stemme
Vis alle svar
Forrige
"Hvis man er en famile med små børn,er det en god ide at reservere et værelse i en af nederste værelser. under vores værelse var værelserne med direkte udgang til legepladsen og stranden lidt længere nede samt pool området."
PRISKLASSE
81 $ - 301 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
h10 tindaya resorthotel h10 tindaya
PLACERING
SpanienDe Kanariske ØerFuerteventuraJandia PeninsulaPajaraCosta Calma
ANTAL VÆRELSER
354
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering