Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Extended Stay America - Frederick - Westview Dr.

Billeder fra rejsende (9)
Værelse og suite (25)
Spisesal (1)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Kørestolsadgang
Røgfrit hotel
Selvbetjent vaskeri
Vaskeri
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Ikke-ryger værelser
Mikroovn
Suiter
Tekøkken
Værd at vide
HOTELSTIL
God udsigt
Charmerende
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Pakketilbud
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
52Forholdsvis god til gående
Vurdering: 52 ud af 100
12restauranterinden for 0,5 km
0seværdighederinden for 0,5 km
Kontakt
5240 Westview Dr, Frederick, MD 21703-8327
Navn/adresse på det lokale sprog
Sådan kommer du derhen
Wash. County Regional Lufthavn46 km
Dulles International Lufthavn48 km
Se alle hoteller i nærheden
Anmeldelser med mere
161anmeldelser
33billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 68
  • 35
  • 23
  • 15
  • 20
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Jeg har boet på mange hoteller og det er uden tvivl det værste hotel jeg nogensinde har boet på. Min kæreste og jeg boede her i en nat efter at jeg deltog i et bryllup, og det værelse, vi havde bedt om det fremgik, at det var forbudt - rygning. Vi kom til den elevator, der
Læs mere
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Frederick - Westview Dr.
Svarede d. 2. jul. 2017
I apologize for the disappointing stay you had with us. We are sorry for the smoke issues you encountered while you were here. We have asked our housekeeping staff to make sure this room receives a deep clean to remove the smell. We appreciate you bringing this to our attention so we can address it right away. I hope you will give us another chance to deliver the type of experience you should always expect from our hotel. Sincerely, General Manager
Læs mere
Det er et godt hotel til prisen. Fordele: Cheper i forhold til andre, dejligt hotel, køkken inde i værelset med køleskab og mikrobølgeovn, gratis wifi i indtastning, meddelelser, e-mails, TV med et udvalg af kanaler. Morgenmad er ikke overdådig, men omfatter kun muffins, te,
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Extended Stay
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Frederick - Westview Dr.
Svarede d. 2. jul. 2017
We are delighted you chose to stay at Extended Stay America - Frederick - Westview Dr. It’s our pleasure knowing you loved our reasonable rates and kitchenette. We would like to inform you that to ensure cleanliness of and as per our brand standards, towels are available at the front desk rather than leaving them in the room. We will also make a note of your feedback as we plan any changes to our complimentary grab-and-go breakfast. In regard to our internet service, your concerns have been shared with our maintenance team so that corrective actions can be taken. I hope you and your family will return so we can make it up to you. Sincerely, General Manager
Læs mere
Gode faciliteter, god kundeservice, venligt og hjælpsomt personale; Tekøkken er et plus, især når man bor i flere nætter. Sengen kan være bedre (comfort klog) , men overordnede renlighed, kundeservice, bestemmelser, osv. Jeg er tilfreds.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Extended Stay
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Frederick - Westview Dr.
Svarede d. 27. jun. 2017
All of us here at Extended Stay America - Frederick - Westview Dr. are thrilled to know you loved your stay with us. Thank you for sharing your amazing comments about our exceptional service, and we appreciate you mentioning how convenient is was to have a kitchen in your suite. It was a pleasure having you as our guest, and we hope to see you again soon. Sincerely, General Manager 
Læs mere
Dette er en forædlet Motel, det navn er kaldt et forlænget ophold, men de gør ikke noget for at støtte det. Du er nødt til at helt bogstaveligt tag dine egne håndklæder til forsiden for at få nye. Ingen stuepigeservice men så snart en uge, og du er nødt til at tage dit skrald
Læs mere
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Frederick - Westview Dr.
Svarede d. 21. jun. 2017
Thank you for your stay with us and for providing your feedback. We apologize our hotel and amenities were not to your expectations. Our hotel is designed for guests staying a week or more at a time, who prefer a home-like living experience. So we certainly understand why you may have found our amenities a bit different than traditional hotels. We hope you will consider a future stay as we would welcome the opportunity to regain your trust.    Sincerely, General Manager
Læs mere
Servicen var fantastisk og renheden sted at tage hen. Jeg har ikke noget problem med dette sted fordi der var tættere på at jeg kunne gå hen for at spise i Westviews plaza eller shopping. Jeg var virkelig nyde seværdighederne nogle interessante lokale butikker. Jeg var vild med
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Extended Stay
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Frederick - Westview Dr.
Svarede d. 18. jun. 2017
Thanks for reviewing your stay at Extended Stay America - Frederick - Westview Dr. We are thrilled to note that you enjoyed our service and location. Thank you for being our guest, and we look forward to welcoming you back again. Sincerely, General Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
Queen room is a little cramped
Curtained closet with iron and board
Large bathroom
Sparse decor
Drab furnishings
ForrigeNæste
12345
Are there smoking rooms? Is there a fee to bring one cat?
Third floor is all smoking, and there is an ash tray at the exists. we brought our dog, form what I understood it was $25 per day. If you are staying 30day it's 150 for the first month, after 30 days, it's $25 a month.
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
84 $ - 100 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
frederick extended stay
PLACERING
USAMarylandFrederick
ANTAL VÆRELSER
101
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering