Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Restaurant
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Roomservice
Gratis parkering
Kørestolsadgang
Bar/lounge
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Shuttle-service
Mødelokaler
Fitnesscenter
Røgfrit hotel
Lufthavnstransport
Renseri
Forretningscenter med internetadgang
Vaskeri
Concierge
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Suiter
Ikke-ryger værelser
Aircondition
Mikroovn
Tekøkken
Familieværelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Finurligt hotel
Beboelseskvarter
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
77Forholdsvis god til gående
Vurdering: 77 ud af 100
90restauranterinden for 0,5 km
12seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
777anmeldelser
214billeder
3Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 495
  • 160
  • 74
  • 35
  • 13
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Den hyggeligste personale, store placering, fik at bringe mine hunde, værelse inventar er meget cool, bruser er forbløffende og senge super komfortable. Vi bestilte også Roomservice fra restaurant og det blev leveret hurtigt og var lækre.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Min søn og jeg besøgte UW - Madison og ønskede at forblive temmelig tæt downtown og til campus. Af en eller anden grund blev vi opgraderet til en suite, og det var bare smukt med balkon, tekøkken, sovesofa til min søn, kingsize med for mig med dejlige karbad. Vi spiste aftensmad
Læs mere
Dette hotel føles nyt, hip og frisk. Receptionen kvinde var ikke særlig venlige. Hun fik sit arbejde udført, men hun syntes at have en holdning. Jeg havde et spørgsmål om parkering et par timer før officielle check-in og hun sagde det var slet ikke muligt. Jeg parkerede et andet
Læs mere
Store ophold, men har brug for mere lokal kunst. Jeg er ikke sikker på, hvorfor al kunstværket var intetsigende og generisk på et sted, der ikke er en stor hotelkæde. Jeg sætter pris på, at Hotel Red er en sponsor for den lokale kunst ved at sponsorere DABL, men at købe lokale ku
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra AllieS335, Marketing & Promotions Coordinator hos HotelRED
Svarede d. 10. okt. 2018
Hi Philip, Thank you for staying at HotelRED! We appreciate your feedback regarding the artwork at the hotel. While there isn't currently local artwork our guest rooms, the artwork above each guest room bed is a visual representation of some of the most popular local phrases and places. The artwork displayed in the Monroe Room is provided by a local arts incubator, Arts + Literature Laboratory. The iconic images of a popular Madison-based photographer, Zane Williams, can be seen throughout the hotel, as well. However, we will keep your comments in mind as we go through our upcoming expansion project.
Læs mere
Jeg ville elske dette hotel. Vi holdt i en 2 soveværelse suite, der ikke var billigt. Efter afregning i for natten indså vi vores balkon dørlås blev brudt, forlader mig bekymrede. Derudover stoppede badekaret dræning ikke så karbad var ubrugelig. I teorien var dette det perfekte
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra AllieS335, Marketing & Promotions Coordinator hos HotelRED
Svarede d. 3. okt. 2018
Thanks for taking the time to leave us your review. Our sincere apologies that we did not exceed your expectations. It is understandable that the broken door lock and unusable tub put a damper in your stay. Your concerns will be addressed with the team to ensure that this does not repeat itself for future visits.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandMøde- og festlokaler
Billede leveret af ledelsenHotelRED
Guest Room
Forrige
Hi - do you provide transportation to and from Epic training facilities?
What is there cancellation policy?
Our standard cancellation policy is 24 hours prior to the reservation arrival. Additionally, we do have a handful of special event dates that require a 50% deposit at the time the reservation is made and are accompanied by a 30 cancellation. If there are any other questions we can answer feel free to let us know.
0 stemmer
is there indoor and outdoor pool? if there is outdoor pool, what time of year does it open? will it be open Friday 5/22/15 or Saturday 5/23/15
Hello, Thanks for your question! We do not have a pool on property. However, we do have access to Lake Wingra and their boat rentals. At that time of year, they will have just opened for the season so we definitely recommend checking them out. Please let me know if you have any other questions. Looking forward to your stay!
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
110 $ - 259 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
USAWisconsinMadison
ANTAL VÆRELSER
48
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering