Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Grandover Resort , Golf, Spa & Conference Center

Oversigt
Besøg hotellets website
E-mail til hotellet
One Thousand Club Road, Greensboro, NC 27407 Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Morgenmadsbuffet
Aircondition
Pool
Røgfrit hotel
Restaurant
4-stjernet overnatningssted
Yderligere oplysninger
Besøg hotellets website
Om
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Pool
Roomservice
Restaurant
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Gratis parkering
Fitnesscenter
Bar/lounge
Spa
Aircondition
Boblebad
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Golfbane
Indendørs pool
Konferencefaciliteter
Køleskab på værelset
Kørestolsadgang
Lufthavnstransport
Morgenmad tilgængelig
Mødelokaler
Opvarmet pool
Renseri
Røgfrit hotel
Sauna
Selskabslokale
Tennisbane
Udendørs pool
Ved stranden
Morgenmad inkluderet
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Hotelstil
Forretning
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser, Handikapegnede værelser
Hotelklasse
Priser og anerkendelser
Udmærkelsescertifikat
Udmærkelsescertifikat
Kontaktoplysninger
Hotelstil
Forretning
Værelsestype
Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser, Handikapegnede værelser
Antal værelser
244
Prisklasse
162 $-224 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
Grandover Greensboro
,
Grandover Resort Conference Center
Sted
USA > North Carolina > Greensboro
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 79 hoteller i nærheden
Red Carpet Inn Greensboro
26 anmeldelser
6,37 km væk
Drury Inn & Suites Greensboro
379 anmeldelser
6,38 km væk
Best Western Plus Greensboro/Coliseum Area
403 anmeldelser
6,4 km væk
Baymont by Wyndham Greensboro/Coliseum
777 anmeldelser
6,49 km væk
Restauranter i nærhedenSe 993 restauranter i nærheden
Zeko's Pizzeria &Grille
15 anmeldelser
2,67 km væk
Marisol
84 anmeldelser
2,75 km væk
I Love Pho
29 anmeldelser
4,17 km væk
DI Valletta Restaurant
88 anmeldelser
0,16 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 181 seværdigheder i nærheden
High Point City Lake Park
129 anmeldelser
6,03 km væk
Mendenhall Plantation
11 anmeldelser
6,1 km væk
World's Largest Highboy Dresser
26 anmeldelser
4,58 km væk
Castle McCulloch
39 anmeldelser
5,9 km væk
Anmeldelser med mere
1.173anmeldelse
252billeder
11Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 729
  • 240
  • 111
  • 49
  • 44
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Jeg er kommet her hvert år i de sidste konferencer i de sidste fem år, men aldrig skrev en anmeldelse. Det var et dejligt sted, hvis du er en vaskeægte golfspiller, men jeg er ikke. Jeg kan godt lide den traditionelle til at føle sig i lobbyen og den konference værelser er gode,
Læs mere
Svar fra Sheryl R, Manager hos Grandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Svarede d. 10. jul. 2017
Thank you for choosing to stay with us again. I am glad that our newly renovated rooms are to your liking. Thank you for your compliments on our paintings and the appreciation for our food and room service. I will definitely share this comments with our staff to let them know how much they are being appreciated. With regards to the lack of wireless connection at the gym, I am sorry that you were not able to connect your device at the time. We are looking into this issue and we hope to resolve it as quickly as possible. Also, I have spoken with our Executive housekeeper and we initiated a new cleaning process for our housekeeping staff to make sure nothing is overlooked when we are cleaning. Thank you and we hope to welcome you back again in the future.
Læs mere
Det er helt sikkert en ældre ejendom, og gulvtæppet, badeværelser, osv. vis. Også stødt på nogle uhøfligt personale i poolbaren område. Forventet mere. Tænk på det som et stort hotel med store ejendom, ikke en " resort". Vi vil vende tilbage til at spille golf men med lavere for
Læs mere
Svar fra Sheryl R, Manager hos Grandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Svarede d. 10. jul. 2017
Thank you for taking the time to provide us your feedback on your recent stay. I am sorry to hear about the treatment you have received from our staff at the pool bar area. I have spoken with the Director of Food and Beverage and this matter has been resolved internally. We want to ensure you this will not happen again in the future. I also would like to let you know that we are in the process of renovating our property starting with the guestrooms including furniture and fixtures. Please give us another chance as we will not disappoint you. We hope to see you again. Take care
Læs mere
Jeg planlægger en rejse til min mands fødselsdag! Vi brugte spa-faciliteter for et par massage og spiste morgenmad på Di Valletta restaurant. Maden var lækker! Vi har også oplevet fremragende kundeservice under hele vores ophold. Vi nød virkelig vores ophold, og vi ser frem til a
Læs mere
Svar fra Sheryl R, Manager hos Grandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Svarede d. 10. jul. 2017
Tonya, thank you for your feedback and belated happy birthday to your husband! I am glad to hear that you had a great getaway and that all your expectations were met. Thank you for your compliments on our food and staff. We are honored to have had the opportunity to serve you.
Læs mere
Vidunderlig indkvartering. Nyrenoverede værelser. Eksklusiv atmosfære. Room service er helt i top. God værdi for pengene. Vi besøgte en familiesammenkomst og bestilte roomservice to gange. Vi har ikke brugt den spa- men de har en dejlig spa, pool, spillerum, og nogle fantastiske
Læs mere
Svar fra Sheryl R, Manager hos Grandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Svarede d. 10. jul. 2017
We really appreciate that you took the time to share details about your recent visit with us at Grandover. We are glad to hear that you enjoyed your stay and the amenities that our hotel offers. I will be sure to share your review with our staff as a way to encourage them to continue to strive for excellence in customer service. We look forward to your next visit.
Læs mere
Vi ankom til dette feriested i 2 nætter, og ganske vist som jeg lige denne vi er kun i dag 1 . Så langt, det har været en hård vej for at sige det mildt. Det er et meget hårdt ramt - eller - gå glip af noget. På den ene side de fleste af de mennesker der arbejder her er meget, me
Læs mere
Svar fra Sheryl R, Manager hos Grandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Svarede d. 10. jul. 2017
Eric, thank you for your feedback and for choosing to stay with us. However, I am sorry to hear that we did not provide you with the best possible experience. Our commitment is to have staff that prioritizes the needs of our guests and unfortunately in your case we did not deliver what was expected from us. We have addressed the issue internally and have rolled out training to ensure this does not happen again. We realize you have options and would like to have a second chance to show you our commitment to creating a Grand experience. We hope to see you again.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandFamilie- og legeområderMøde- og festlokaler
Billede leveret af ledelsenGrandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Billede leveret af ledelsenGrandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Billede leveret af ledelsenGrandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Billede leveret af ledelsenGrandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Billede leveret af ledelsenGrandover Resort , Golf, Spa & Conference Center
Forrige
Hello I stayed at this resort for my birthday and loved the bed. Please may I know what type of mattress you have? The name brand and style please.
Thank you for your inquiry Lausna K! Please check you inbox. I have sent you the information your requested. Thank you
0 stemmer
Vis alle svar
What is the champagne used in romantic getaway package?
Hello! Thank you for your inquiry. The champagne is called Castellblanc Cava. Please let me know if you have any other inquiries. Have a wonderful rest of the day.
1 stemme
Vis alle svar
Is your hotel pet friendly?
Good Afternoon, WestWeim! Grandover Resort welcomes four-legged guests at our pet friendly accommodation. The pet fee is $50.00. Please give us a call at 336-294-1800 if you have any other inquiries. Thank you
0 stemmer
Vis alle svar
Are there any yoga classes offered at the spa, or is it strictly for beauty/massage services?
Same as above - I saw no classes
0 stemmer
Vis alle svar
Is There a way to reach you by phone ? The Numbers on your website are not working !
Forrige
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering