Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sonesta Philadelphia Downtown

Besøg hotellets website
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Pool
Roomservice
Restaurant
Forretningscenter med internetadgang
Fitnesscenter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Kørestolsadgang
Bar/lounge
Wi-fi på offentlige områder
Renseri
Mødelokaler
Vaskeri
Concierge
Selskabslokale
Flersproget personale
Konferencefaciliteter
Røgfrit hotel
Udendørs pool
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Suiter
Ikke-ryger værelser
Aircondition
Køleskab på værelset
Værd at vide
HOTELSTIL
Moderne
Sikkert
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
100Fremragende til gående
Vurdering: 100 ud af 100
1193restauranterinden for 0,5 km
205seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
1.773anmeldelse
757billeder
52Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 973
  • 503
  • 166
  • 81
  • 52
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Sonesta ligger centralt i Philly i gåafstand til shopping og seværdigheder. Det er nemt at komme dertil i bil og parkeringsservice. Regn dog med høj p-afgift.

Hotellet er pænt og rent med bar, restaurant, fitness og pool.

Personalet er meget imødekommende og gav god service. Vi
Læs mere
Svar fra Bob C, General Manager hos Sonesta Philadelphia Downtown
Svarede d. 11. jun. 2018
Hello Valued Guest, Thanks for the review and the kind words you mentioned about our hotel. We do appreciate your comments about the Staff and will ensure to share with them. Additionally, you comments regarding our hotel is also greatly appreciated. We pride ourselves on maintaining a spotlessly clean and well maintained hotel. Regards
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Optaget weekend i Philadelphia og jeg forstår satser gå op, men vi fik at vide, vi fik en deluxe konge værelse og for hvad vi betalte, det var ikke et "deluxe" værelse. Hjørne, små mens andre konge værelser vi så var mere rummelige.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Sonesta
Svar fra BobC2944, General Manager hos Sonesta Philadelphia Downtown
Svarede for 5 dage siden
Dear Valued Guest, Thank you for your review. We are disappointed to hear you didn't receive the room you were expecting and understand your disappointment. We truly apologize for this and hope that you will give us an other opportunity to prove this incident was more the exception than the rule. We hope to hear from you soon and look forward to your next stay at the Sonesta Philadelphia!
Læs mere
Vi valgte dette hotel på grund af anmeldelser og faktum der var meget få værelser tilgængelige på grund af hæren - Navy spil. Hotellet var rart og rent, personalet var venligt og vores værelse var klar tidligt. Jeg var bekymret, fordi vi fik det sidste værelse til rådighed, og de
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Sonesta
Svar fra BobC2944, General Manager hos Sonesta Philadelphia Downtown
Svarede for 5 dage siden
Dear Valued Guest, Thanks for your review. We are so overwhelmed with the positive comments you mentioned and pleased to read about your experience. We appreciate your comments about the staff you mentioned and you can rest assured that we will recognize Fran for her hospitality. Thanks again and we look forward to your next stay at the Sonesta Philadelphia!
Læs mere
Jeg opholdt sig i Sonesta for en nat på 11/30 for at deltage i en lokal fundraiser. Værelset var utroligt ren, rummelige og velindrettede. Personale ved check-in og generelt var venlige, høflige og effektive. Hotellet ligger i hjertet af downtown, lige nord for Rittenhouse Square
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Sonesta
Svar fra BobC2944, General Manager hos Sonesta Philadelphia Downtown
Svarede for 5 dage siden
Dear Valued Guest, Thanks for your review and trying the Sonesta Philadelphia! We understand your loyalties and pleased to hear that you would stay with us again. We pride ourselves on maintaining a spotlessly clean and well maintained hotel with great hospitality. Based on your positive comments, it looks like we delivered on our promise. We thank you once again and hope to see you soon at the Sonesta Philadelphia!
Læs mere
Hotellet var praktisk til byhus og Rittenhouse Square områder. Det var rent og komfortabelt. Personalet var venligt og professionelt. Værelset havde masser af ekstra afsætningsmuligheder, som ikke ofte er tilgængelige på hotelværelser.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Sonesta
Svar fra BobC2944, General Manager hos Sonesta Philadelphia Downtown
Svarede for 5 dage siden
Dear Valued Guest, Thank you for your review. It's great to read all the positive comments you mentioned about the hotel and we're pleased to meet your expectations. We thank you again and look forward to your next stay at the Sonesta Philadelphia!
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesalMøde- og festlokaler
Bring your own water!
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorSonesta Philadelphia Downtown
The Presidential Suite at the Sonesta Philadelphia Downtown
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorSonesta Philadelphia Downtown
The Junior King Suite at the Sonesta Philadelphia Downtown
Forrige
Is it an easy walk from the train station to the hotel ? Will be coming from airport. Thank you!
I remember passing the train station but do not recall the distance but the walk is not difficult. It is all downtown city traffic with lots of taxis and Uber around. The hotel concierge should be able to provide a better answer.
1 stemme
Vis alle svar
Is it an easy walk from the train station to the hotel ? Will be coming from airport. Thank you!
I’m not sure as I drove to Philadelphia from NYC. Uber or Lyft may be a quicker option.
1 stemme
Vis alle svar
What do I have to do to get the food and beverage manager to respond to my multiple requests for an itemized recipt for room service??? Why is this so difficult? I talked to front desk and front desk managers and no one seems to be able to get anybody to respond to my SIMPLE request! If this is the way you guys handle the little things you can bet I will never come back nor recommend this hotel to anyone!
Hello, We can easily provide receipts through our Accounting Office. Please send me a message I will be more than happy to forward on. In regards to parking, there are more options than Valet parking in the surrounding area. The Valet parking is connected to the hotel but please visit our website for other options that are less expensive. Thanks Bob Cosgrove General Manager
0 stemmer
Vis alle svar
Hello. I’m local and wanted to book a room on my birthday weekend. I wanted to know what the time parameters are for pool usage Friday night check in versus Saturday check in. My main impetus is to get a full day of pool usage. Thank you!
Hello, The pool hours are from 8AM to 10PM each day. We are scheduled to close the pool for the season anytime after Labor Day. Please check with reservations to ensure the pool is still open based on your arrival date. Regards, Bob Cosgrove
0 stemmer
Vis alle svar
I read somewhere they charge $100 per night for incidentals, are these charges refundable? I cannot find this anywhere in their website.
They will put a hold on the card that you check in with I believe. I have stayed many times and have never had that as a charge at the time of check out. I also normally let them know when I check out if I have had any of the waters in the room to just add that charge at time of check out and not have to worry about any following charges.
1 stemme
Vis alle svar
Forrige
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
130 $ - 427 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
crowne plaza philadelphiaphiladelphia crowne plaza
PLACERING
USAPennsylvaniaPhiladelphiaCity Center West
ANTAL VÆRELSER
439
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering