Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Zetta San Francisco

Besøg hotellets website
Booking.com
244 $
Se tilbud
Hotels.com
471 $
224 $
Se tilbud
SPAR 247 $
Agoda.com
244 $
Se tilbud
Expedia.com224 $
Orbitz.com224 $
Cancelon471 $
Priserne oplyses af vores partnere, og de afspejler den gennemsnitlige værelsespris inkl. skatter og faste gebyrer, som vores partnere har kendskab til, og som skal betales på bookingtidspunktet. Andre skatter og hotelgebyrer, der ikke er faste, eller som ikke skal betales på bookingtidspunktet, skal muligvis betales på ejendommen under besøget. Du kan finde yderligere oplysninger hos vores partnere.
Billeder fra rejsende (384)
360
Panoramabilleder (7)
Video
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
GrønneForløbere Platin-niveau
Stedets faciliteter
Roomservice
Restaurant
Bar/lounge
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Fitnesscenter
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Renseri
Røgfrit hotel
Vaskeri
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Ikke-ryger værelser
Suiter
Værd at vide
HOTELSTIL
Moderne
Finurligt hotel
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
100Fremragende til gående
Vurdering: 100 ud af 100
335restauranterinden for 0,5 km
61seværdighederinden for 0,5 km
1.134anmeldelse
654billeder
31Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 638
  • 314
  • 119
  • 32
  • 31
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Min mand og jeg havde 3 nætter på dette fantastiske sted. Hotellet er i særklasse. Det er så fantastisk smukt. Der er masser af kunst og udsmykning over alt på hotellet. Værelset vi havde var pænt og stilet og med go plads til vores kufferter. Og dejlig skabsplads. Der var
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Værelset kiggede på en visning af andre værelser, så blinds måtte være lukket hele tiden. Føltes mere som et fængsel end et hotelværelse. Vægge var papir tynde og meget støjende. Kunne høre hvert ord i andre værelser. Så støjende var der ingen sovende. Toilet ville ikke skylle.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra Mark B, General Manager hos Hotel Zetta San Francisco
Svarede d. 14. okt. 2018
Dear V3556Dldebbie, Thank you for staying with us on your recent visit to San Francisco and thank you for your review. Please accept my sincere apologies for your poor experience. Different room categories have different views and I will make sure we update your profile not to have in the room you stayed in. I will also follow up with engineering and housekeeping teams on the respective issues as these should not have happened. V3556Dldebbie, again, please accept my sincere apologies for your experience. The next time your travels bring your to San Francisco I hope you will reach out to me and I will ensure that you have a seamless stay. Sincerely, Mark Beevor General Manager
Læs mere
Godt hotel for et par dage (forretningsrejse) Rene rum og overordnede hyggelige hotel med venligt personale God beliggenhed i San Francisco nedbyen god stemning og med et flot indretning gode restauranter tæt ved
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra Mark B, General Manager hos Hotel Zetta San Francisco
Svarede d. 13. okt. 2018
Dear guidodrees, Thank you so much for choosing to stay with us and thank you for your review. I am so pleased you enjoyed your stay from the comfort of your room to the vibe of hotel. It sounds like you were able to make the most of our central location as well and I hope you had fun exploring this great city. guidodrees, thank you again for staying with us and I very much hope that I will be able to welcome you back in the near future. Sincerely, Mark Beevor General Manager
Læs mere
Vi reserverede et værelse med 2 dronning senge. Registreret og fortalte vi fik en opgradering til et værelse med en dronning og kingsize-seng. Efter shopping og kommer tilbage til værelse opdagede vi, vi var blevet løjet til og blev "opgraderet" til et værelse med en konge
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra Mark B, General Manager hos Hotel Zetta San Francisco
Svarede d. 9. okt. 2018
Dear lindaseivert, I know my Front Office Manager has reached out to you already but I want to apologize about what happened. We did not handle things as smoothly as we should have and I am very sorry that this had such an impact on your stay. Please be assured that this is being addressed with the team so we move forward in a stronger manner. llindaseivert, again please accept my sincere apologies. The next time you plan to come to San Francisco please do let me know and I will ensure that we regain your trust in us. Sincerely, Mark Beevor General Manager
Læs mere
Tilbragte to nætter her som en del af vores bryllupsrejse omkring Californien, og det var det perfekte sted at bo i buzzy San Francisco. Så snart personalet fandt ud af, at vi var på vores bryllupsrejse, opgraderes de os til en af ​​de bedste suiter på hotellet, og det var helt
Læs mere
Svar fra Mark B, General Manager hos Hotel Zetta San Francisco
Svarede d. 6. okt. 2018
Dear london_traveller6789, Many congratulations and I hope you had a fantastic honeymoon. Thank you so much for choosing to stay with us and allowing us to be a part of your special occasion. I am so pleased that you enjoyed your stay and thank you for your wonderful comments about the team. I am very lucky to work with such passionate individuals who truly enjoy looking after our guests. I hope you enjoyed your time exploring San Francisco and that we will be able to welcome you back soon. Sincerely, Mark Beevor General Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalFamilie- og legeområderMøde- og festlokaler
Billede leveret af ledelsenHotel Zetta San Francisco
Artwork
ForrigeNæste
12345654
Hi Werner, Breakfast is served in our restaurant, Cavalier. It is a la carte with a brunch available on the weekends. I highly recommend it. Valet parking is available over night at the hotel or at 5th and Mission Parking Garage located at the end of our block. The max daily rate there is $40 but you pay each time you go in and out. If you have any other questions please let us know. Mark.
0 stemmer
Hi, could you advise if there are any resort fees to pay extra on arrival/departure please?
Local taxes
0 stemmer
Vis alle svar
Hi Alise, My view was of the back alley. I was on business so wasn't bothered but would be if I was on holidays. The rooms are noisy. I was on the 5th floor toward the back. Not a lot of street noise but the walls are thin. I listened to some tech guy talk about investor meeting the next day, then he fought with his wife/partner/friend. So, yes it can be noisy. The hotel is great though.
1 stemme
Vis alle svar
Are there some charge/fee for delivery package?
There in June. Had several packages delivered at no additional holding fee
1 stemme
Vis alle svar
Is there a public parking garage Near by? Something like the Sutter/Stockton garage
Yes it is on Mission street just around the Conner
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNæste
1234567
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
211 $ - 962 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
milano hotel san franciscohotel milano san franciscomilano san francisco
TIDLIGERE KENDT SOM
Hotel Milano
PLACERING
USACalifornienSan FranciscoDowntown San FranciscoSoMa
ANTAL VÆRELSER
116
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering