Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Blue Ridge Hotel and Conference Center

Billeder fra rejsende (184)
Værelse og suite (81)
Spisesal (6)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Pool
Gratis parkering
Fitnesscenter
Roomservice
Restaurant
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Bar/lounge
Boblebad
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Indendørs pool
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Lufthavnstransport
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Opvarmet pool
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Shuttle-service
Udendørs pool
Vaskeri
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Familieværelser
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Sikkert
Forretningsrejsende
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
38Bil anbefales
Vurdering: 38 ud af 100
673restauranterinden for 10 km
86seværdighederinden for 10 km
899anmeldelser
202billeder
7Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 301
  • 269
  • 152
  • 93
  • 84
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Vi bor altid på Starwood ejendomme når vi rejser med vores hund, og dette var en let stop fra motorvejen mens vi var på vej fra Texas til Boston. Den pris var fantastisk, og det værelse, vi fik var på den første etage, og havde en dør, for at fortælle vores hund udenfor før
Læs mere
Svar fra Jonathan S, Front Office Manager hos Blue Ridge Hotel and Conference Center
Svarede d. 9. okt. 2017
Mem03m, WOW! I love when we get a review like this that shows how far our staff will go to make sure that we make a distinct difference in every guest stay that comes to our hotel. Thank you for taking the time to share your experience you had at our hotel on TripAdvisor. I am thrilled to see that you had an extraordinary stay with us! We hope the next time your travels bring you to the Roanoke area that you will enjoy another stay with us! Jonathan Sweet Guest Services Manager Sheraton Roanoke Hotel & Conference Center (P): 540-561-7924 (F): 540-561-7910
Læs mere
Jeg var til stede fra den ene dag til et forretningsmøde. Jeg ville ønske, at besøge havde været længere. Det naturskønne område er dårligere end smukke og af hotellet er fremragende. Værelserne er meget komfortable og rummelige. Indkvarteringen er god. Der er et stort fitness
Læs mere
Svar fra Jonathan S, Front Office Manager hos Blue Ridge Hotel and Conference Center
Svarede d. 9. okt. 2017
Ed, WOW! I love when we get a review like this that shows how far our staff will go to make sure that we make a distinct difference in every guest stay that comes to our hotel. Thank you for taking the time to share your experience you had at our hotel on TripAdvisor. I am thrilled to see that you had an extraordinary stay with us! We hope the next time your travels bring you to the Roanoke area that you will enjoy another stay with us! Jonathan Sweet Guest Services Manager Sheraton Roanoke Hotel & Conference Center (P): 540-561-7924 (F): 540-561-7910
Læs mere
Forfærdeligt værelse! ! ! Jeg forsøger ikke at være for kritisk når du besøger hoteller, men vores værelse var et stort rod! Pude havde blod på det og urin på pudebetræk eller en slags plet. Etager havde pletter overalt. Bruseren havde mug, køleskabsdøren var ved at falde af,
Læs mere
Svar fra Natalie M, Guest Services Supervisor hos Blue Ridge Hotel and Conference Center
Svarede d. 27. jun. 2017
Dear luvs2dive, I am sorry you experienced so many disappointments with your guest room during your recent stay with us. Thank you for your candid feedback. It will be shared within our management teams and every effort will be taken to ensure your experience will not be repeated. Sincerely, Natalie M Guest Services Supervisor Sheraton Roanoke Hotel and Conference Center
Læs mere
Vi var i Roanoke for en erfaren Softball turnering. De fyre ofte ser for det billigste sted at lægge deres hoveder. Vi gennemsigtigt overrasket over at se, at de tilbyder lige priserne for turneringen deltagere, og var Sheraton inkl. morgenmad. Dette er en ældre ejendom, der er
Læs mere
Svar fra Jonathan S, Front Office Manager hos Blue Ridge Hotel and Conference Center
Svarede d. 9. okt. 2017
Carolenorthcarolina, WOW! I love when we get a review like this that shows how far our staff will go to make sure that we make a distinct difference in every guest stay that comes to our hotel. Thank you for taking the time to share your experience you had at our hotel on TripAdvisor. I am thrilled to see that you had an extraordinary stay with us! We hope the next time your travels bring you to the Roanoke area that you will enjoy another stay with us! Jonathan Sweet Guest Services Manager Sheraton Roanoke Hotel & Conference Center (P): 540-561-7924 (F): 540-561-7910
Læs mere
Samlet set værelset var meget dejligt, sengelinned ovennævnte - gennemsnitlig og gode faciliteter generelt. Rent. Men, tog en stjerne væk i et par ting. Den stol på værelset ser ud som om den havde været primære uddannelsesprogram en meget stor vrede kat. Det må have været efter
Læs mere
Svar fra Jonathan S, Front Office Manager hos Blue Ridge Hotel and Conference Center
Svarede d. 9. okt. 2017
Czexan, Thank you for leaving us a review on TripAdvisor regarding your stay with us at the Sheraton Roanoke Hotel & Conference Center. I am sorry that the expectations that we strive for during each guest stay was not met, and we will definitely use your review to make sure that our staff becomes better at details and cleanliness so that every guest stay with us can be an incredible and outstanding stay. We hope the next time your travels bring you to the Roanoke area that you will give us another chance so we can turn this review into "5" stars! Jonathan Sweet Guest Services Manager Sheraton Roanoke Hotel & Conference Center (P): 540-561-7924 (F): 540-561-7910
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandMøde- og festlokaler
Billede leveret af ledelsenBlue Ridge Hotel and Conference Center
ForrigeNæste
12345617
I asked for my stained sheet to be changed TWICE. It was never changed for me. How many times should I have to ask?
Hello. I'm sorry you experienced some frustration with your request. Obviously you should not have had to request new linens more than once. I do apologize it was not taken care of for you the first time. I will pass this incident on to our management teams. We will make every effort to ensure this does not happen in the future. Every request should be handled in a timely matter, the first time.
0 stemmer
Vis alle svar
how close are you to the interstate?
3 minutes
0 stemmer
Vis alle svar
Hi, thank you for your question. Yes, our indoor pool is heated. We hope you enjoy your stay with us.
0 stemmer
Vis alle svar
Do all the rooms have hair dryers?
Good afternoon, Yes all of the our guest rooms have hairdyers. Thank you for your question.
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
12
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
89 $ - 226 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
sheraton roanoke hotel roanoke
PLACERING
USAVirginiaRoanoke
ANTAL VÆRELSER
320
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering