Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Microtel Inn & Suites by Wyndham Newport News Airport

Besøg hotellets website
Billeder fra rejsende (33)
Værelse og suite (30)
Møde- og festlokaler (1)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Flersproget personale
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Kørestolsadgang
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Ikke-ryger værelser
Mikroovn
Værd at vide
HOTELSTIL
Billigt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
43Bil anbefales
Vurdering: 43 ud af 100
15restauranterinden for 0,5 km
0seværdighederinden for 0,5 km
Kontakt
501 Operations Dr, Newport News, VA 23602-6990
Navn/adresse på det lokale sprog
Sådan kommer du derhen
Newport News-Williamsburg Lufthavn3 km
Norfolk International Lufthavn36 km
Se alle hoteller i nærheden
Anmeldelser med mere
513anmeldelser
49billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 85
  • 124
  • 128
  • 82
  • 94
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Overordnede renlighed var et problem for os. I et separat rum med aircondition enhed, der dryppede Min søster boede så dårligt, at der var 5 centimeter stillestående vand på gulvet. Dette skyldes en af mine søstre for at få et astmaanfald, og kløende øjne med en forfærdelig
Læs mere
Svar fra Patrick P, Front Office Manager hos Microtel Inn & Suites by Wyndham Newport News Airport
Svarede d. 7. jul. 2017
Hello, Thank you for taking out time from your busy schedule and giving us your comments. I am really disappointed to hear your concern, because we have 95 % all new air conditioner's and non of them have a water leak issue. If you could have made us aware while you were still staying with us. we could have inspected the room and made sure you or your sisters did not have to go through all this. We never rent a room to a guest with 2 inches of standing water on the floor. we make sure that we meet the expectation of each and every guests of ours. Like any other business our business also runs on guest satisfaction. In hopes that you will give us another chance to exceed your expectations, I would like to extend my services to you and if you contact me prior to your arrival. I will be happy to personally see to your accommodations. Kind Regards, Keith
Læs mere
Min ældste søn og jeg havde brug for et sted at sove, mens du rejser gennem byen. Men jeg plejer at gøre ikke at lyde snobbet ikke på billigere hoteller, men jeg hurtigt tjekket anmeldelserne på TripAdvisor, så vi besluttede at gå til den. Værelset var lille, men rent. Bruseren
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Microtel Inn & Suites by Wyndham
Den overordnede renlighed i hele bygningen var dårlig. Badeværelset havde ting omkring vasken, sengetøjet havde cigaretmærker (ikke ryger værelse) , værelset lugtede så ulækre vi var nødt til at åbne vinduerne og der var støv og edderkoppespind. Personalet var venligt da vi kom
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Microtel Inn & Suites by Wyndham
Svar fra Patrick P, Front Office Manager hos Microtel Inn & Suites by Wyndham Newport News Airport
Svarede d. 7. jul. 2017
Hi, Thank you for taking out time from your busy schedule and giving us your feedback. I was very disappointed to read your experience during your stay with us. An apology will regrettably not alter the outcome of your experience on this occasion. If you had been able to tell us when you were still at the hotel, I or my team could have put all efforts to make sure you were completely satisfied before you left the hotel. I would like to welcome you back at our hotel. If you can let me know before your arrival, I will personally take care of your accommodation. Thank you, Keith
Læs mere
Var der for bare en overnatning. Rent og komfortabelt. Stort badeværelse og tæt på forretninger og restauranter.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Microtel Inn & Suites by Wyndham
Kom til byen til et bryllup & kiggede på billederne på Microtel hjemmeside og var tilfreds med den måde værelset så indtil check-in. Sengetøjet var ulækkert og så ud som om de ikke var blevet ændret rengøring Støvsugte ikke på bestemte steder i lang historie kort vil jeg ikke bo
Læs mere
Svar fra Patrick P, Manager hos Microtel Inn & Suites by Wyndham Newport News Airport
Svarede d. 7. jun. 2017
Hi Jessica, Thank you for taking out time from your busy schedule and giving us your feedback. Please accept my sincere apologies for the inconvenience you had to experience with us. However, each room is inspected after the housekeeping is done, before we rent it to another guest. we take great pride in our cleanliness. Unfortunately, you experienced a time, when we did not meet your standards. If you had brought this issue to our attention, while you were still staying with us, we could have addressed your concerns and provided the best service. We would have made sure that you were completely satisfied with your stay. It is our goal to keep every guest completely satisfied. It will give me immense pleasure to retain you back as a satisfied customer and serve you again in the future. Thank you Keith
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteMøde- og festlokaler
Goop on counter
Staples in desk
Bathroom
Pic of room standing by window
Pic of room from front door
ForrigeNæste
123456
Check out time
11am
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
49 $ - 72 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
microtel inn newport news hotel newport newsmicrotel hotel newport newsmicrotel newport newsnewport news microtel
PLACERING
USAVirginiaNewport News
ANTAL VÆRELSER
89
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering