Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Billeder fra rejsende (3)
Værelse og suite (12)
Spisesal (5)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Golfbane
Kørestolsadgang
Morgenmad tilgængelig
Røgfrit hotel
Wi-fi på offentlige områder
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Mikroovn
Suiter
Tilgængelige rygerværelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Billigt
Forretningsrejsende
HOTELKLASSE
49anmeldelser
27billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 20
  • 18
  • 4
  • 1
  • 6
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Vi kørte 700 km og bestilte online gennem booking. com. Vi checkede ind og fik det at vide, at vi ikke kunne parkere vores Penske lastbil på ejendommen, men kunne bruge en tilstødende snavs en uoplyst meget eller park piloten station på den anden side af gaden kunne få slæbt
Læs mere
Svar fra weconolodge, General Manager hos Econo Lodge
Svarede d. 9. mar. 2017
Dear Sir, We regret that the parking situation did not meet to your standards. As you mentioned, you were given two alternative parking options during check-in, both of which you accepted at that time. The Pilot option would not have allowed a tow and neither the front desk staff nor the manager on duty stated that it might be towed. The Pilot Travel Center is a well-lit truck parking and the hotel has a good working relationship and understanding with them. It would not have been given as an parking option if we thought a guest's vehicle might be towed from their lot. Additionally, the website you booked through, as well as our corporate website at choicehotels.com, does state that parking for large trucks is not available on premises. The reason you gave the hotel for allowing you a refund for the night's stay was for the parking situation not being acceptable to your standards. That reason was denied due to the above mentioned facts. Thank you, Alex Yar General Manager
Læs mere
Meget Uvenlig service desk. Ville ikke ære tur rådgivere annoncerede pris for et uforbeholdent ophold i modsætning til alle andre hoteller på jorden. Dårlig forretning. Et par ting til dette sted har Wendy's på den anden side er stærkt lastbil rejste landskab kendt som 1 - 30 .
Læs mere
Svar fra weconolodge, General Manager hos Econo Lodge
Svarede d. 2. feb. 2017
Hello Ms. L, Thank you for taking the time to review our hotel. We are located on Interstate 20 and not on Interstate 30 and there is currently no construction on the interstate near us in Weatherford, TX. I can confirm that there is, as you have mentioned, heavy construction on Interstate-30. However, we are about 18 miles away from Interstate-30. Perhaps you are intending to review a different hotel? If this review was intended for our hotel then we apologize if the price you paid was not what you expected. The prices on TripAdvisor are the same price that is listed on our website at EconoLodge.com. Anyone can compare the prices at any time. However, sometimes the prices do change occassionally or the price difference may have been for a different room type. To lock in a price and availability of a room it is always best to guarantee it through a reservation. When you reserve your room ahead of time you are guaranteeing both the price and availability of your room. Based on the little information we have from your review we cannot confirm your stay with us or the price you may have paid for your room at our establishment. Thank you again for your time, Alex Y. General Manager
Læs mere
Vi boede der en nat på dette Econo Lodge mens han kører for at besøge familie. Det er en enkel, meget enkelt hotel, men har, hvad der er nødvendigt for at få en god nats søvn. Vi betalte $ 50 for en nat med vores AAA rabat, som vi synes er en rigtig meget for pengene. Vores
Læs mere
Min kone og jeg boede et par nætter i Jul 2016. God pris og rent. Meget venlig og hjælpsom receptionsmedarbejdere. Beskeden men alle de faciliteter. Syntes at være et sikkert sted. Anbefaler for en god nats ophold.
Læs mere
Vi ankom efter kl. 20.00 , og det var en travl parkeringsplads. Receptionisten var høflige og venlige. Værelset var rent og badeværelserne var rene. Jeg havde forventet en meget anderledes oplevelse på grund af den meget lave pris penge værd .$$ per nat. Jeg blev glædeligt
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
Billede leveret af ledelsenEcono Lodge
Guest room with king bed
Billede leveret af ledelsenEcono Lodge
Suite with king bed
Billede leveret af ledelsenEcono Lodge
Guest room with two beds
Billede leveret af ledelsenEcono Lodge
King suite with sitting area
ForrigeNæste
123
Is the Wifi strong enough to stream a movie on my laptop?
yes, no problem
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
62 $ - 67 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
USATexasWeatherford
ANTAL VÆRELSER
32
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering