Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Dallas Market Center

Besøg hotellets website
Billeder fra rejsende (67)
360
Panoramabilleder (10)
Video
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Fitnesscenter
Pool
Roomservice
Gratis parkering
Restaurant
Bar/lounge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Lufthavnstransport
Mødelokaler
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Selvbetjent vaskeri
Shuttle-service
Udendørs pool
Vaskeri
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Ikke-ryger værelser
Suiter
Værd at vide
HOTELSTIL
Familiehotel
Mellemklasse
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Klik for at få flere oplysninger.
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
54Forholdsvis god til gående
Vurdering: 54 ud af 100
30restauranterinden for 1 km
6seværdighederinden for 1 km
Anmeldelser med mere
366anmeldelser
206billeder
8Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 96
  • 127
  • 90
  • 29
  • 24
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Dette sted er bekvemt placeret til alle myst haves. Parkering var gratis, og det er et plus for opholder sig i dette område. Bar område var stor. Fødevarer var gode og blandede drikkevarer var lige så gode. Hvad angår morgenmad har jeg ikke haft nogen anelse, men for $ 14 pr.
Læs mere
Svar fra IHGService, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Dallas Market Center
Svarede for 4 uger siden
Mommaluv778, I'm thankful of your nice words on our location, beds and food options. However, I'm disappointed to hear that you were not able to enjoy your stay because of the inadequate conditions of your room. Know that this isn't the standard Holiday Inn is famous for. I've noted your feedback and shared this with the hotel. They will make sure that actions are taken to improve the quality of their accommodations. We would like to make it up to you, so when you visit the area again, I hope you give us another try. Thanks for choosing to stay with us! Regards, Joel A Case Manager IHGService
Læs mere
Vi holdt her under en weekend besøg i Dallas. Hotellet er bekvemt placeret. Der er masser af fri parkering. Hele ejendommen er meget dateret. Slidte tæpper, vægpapir pealing, gamle møbler osv. Hele stedet skal renoveres. Badeværelset var temmelig slidt snavset. Ingen
Læs mere
Svar fra IHGService, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Dallas Market Center
Svarede d. 9. dec. 2018
Hi 49JW, Thank you for staying with us and for leaving a review. It is good to know that you found our location to be convenient. I am sorry for your disappointments with the room received and its cleanliness level. I also regret any inconvenience you had due to the elevators. Please know that this is not reflective of IHG's high standards. I have documented your comments. These will be discussed by our management team for proper evaluation and improvement. Again, thank you for your comments and for choosing us for your lodging needs. Sincerely, Ingrid V. Case Manager IHGService
Læs mere
Det er kun en kort afstand fra Love Field og let at finde. Der er rigelig parkering og værelset var tilstrækkeligt. Jeg havde morgenbuffet og det var bedre end gennemsnittet. Hotellet har brug for nogle opdatering men folkene var meget venlige. Ville bo der igen.
Læs mere
Gamle egenskab men i god beliggenhed og meget let at komme ind og ud. Vi havde konge værelse. Det var meget overfyldt. Du kunne ikke komme til den ene side, hvis sengen uden at flytte bordstolen. På den anden side kan du komme til sengen, men kan ikke åbne skuffer til natbord på
Læs mere
Svar fra IHGService, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Dallas Market Center
Svarede d. 28. nov. 2018
Hi Texas F! My name is Anthony and I thank you for your recent stay with us and reviewing our property. Glad to know you liked the fine location of our hotel. On the other hand, I'm sorry to learn you were not satisfied with the size of your room and the challenges you had with your bathroom's water temperature. Your feedback is very important to us as this continually helps us improve the facilities and guest services we offer to our guests. Thank you for staying and we hope you give us another chance to make your stay as best as it can be. Sincerely, Anthony M Case Manager IHGService
Læs mere
Jeg opholdt sig på dette hotel en nat. Det var lidt gammelt, med lidt slid, og arkene var ru med pilling. To dage senere, efter at jeg tjekkede ud, kom der rødt kløende mærker på min venstre arm og hånd, nogle på ryggen og munden. De var tydeligt nogle slags insektbid og ikke
Læs mere
Svar fra IHGService, Guest Relations Manager hos Holiday Inn Dallas Market Center
Svarede d. 26. okt. 2018
Hi, texasshark! Thank you for your stay and leaving us feedback. I am sorry for the issues you found in the room. I understand that you were not happy with how it was handled. I would like to get more information from you so, I sent you a private message. I hope you can also find the time to look through it. Until your next stop in the area, we would love to get another chance of hosting you better than the last. Many thanks, Anne A Case Manager IHGService
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strand
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHoliday Inn Dallas Market Center
The Standard King Room at the Holiday Inn Dallas Market Center
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorHoliday Inn Dallas Market Center
The King Suite at the Holiday Inn Dallas Market Center
Queen Queen Room
Bed bug bites I received
Bed bug bites
ForrigeNæste
12345618
Pets ? Small dogs ? Cost ?
Do you have a shuttle to Love field?
Yes they do have a shuttle. The front desk has information.
1 stemme
Vis alle svar
What shopping is nearby
I am not sure what all is nearby the hotel. We did a stay and park thing . we left our vehicle there and took the shuttle the next morning to the airport.
0 stemmer
We are a block and a half from the station, however if you call within the hours of 5am and 10pm we would be happy to pick you up at the station.
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
12
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
95 $ - 222 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
holiday inn dallas market hotel dallasdallas holiday inn
TIDLIGERE KENDT SOM
"Days Inn"
PLACERING
USATexasDallas
ANTAL VÆRELSER
200
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering