Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Rodeway Inn

Gem
Videresend
1510 Interstate 35 N, Bellmead, TX 76705
Opdatering fra hotellet: Dette overnatningssted har angivet, at de har truffet sikkerhedsforanstaltninger mod COVID-19.Læs mere
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
eDreams
Snaptravel
Travelocity
Vis 13 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Billeder fra rejsende (11)
Værelse og suite (20)
Pool og strand (2)
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Rejs sikkert under COVID-19-krisen
En bemærkning fra Rodeway Inn
Opdateret 02/06/20

Om

Nr.5 af 6hoteller i Bellmead
Renlighed
Service

Rodeway Inn er et perfekt valg for rejsende, der besøger Bellmead. Det tilbyder mange nyttige faciliteter, der er designet til at give dig det bedst mulige ophold.

Her er afslappende værelser med aircondition og køleskab, og du kan holde dig forbundet i løbet af dit ophold, fordi Waco Knights Inn tilbyder gæsterne gratis wi-fi.

Motellet har roomservice. Derudover har Rodeway Inn pool og morgenmad, hvilket giver dig et pusterum i din travle dag. Gæster i bil har adgang til gratis parkering.

Mens du er i Bellmead, kan du prøve nogle af de restauranter, der ligger en kort gåtur fra Rodeway Inn, som for eksempel El Mexicano Grill #8 (0,1 km), Fridays seafood and more (0,7 km) og Baris Express (1,4 km).

Nyd dit ophold i Bellmead!

Læs mere
Fuld visning
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Wi-fi
Pool
Gratis morgenmad
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Concierge
Hotel, hvor rygning ikke er tilladt
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Roomservice
Mikroovn
Køleskab
Værelsestyper
Værelser, hvor rygning ikke er tilladt
Familieværelser
Mulighed for rygerværelser
Værd at vide
HOTELKLASSE
HOTELSTIL
Billigt

Placering

Fuld visning
39Bil anbefales
Vurdering: 39 ud af 100
25restauranterinden for 1 km
0seværdighederinden for 1 km
Sammenlign flere populære hoteller
4anmeldelser0spørgsmål og svar0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
Valgte filtre
  • Filtrér
Twyla R skrev en anmeldelse d. aug. 2020
2 bidrag1 nyttig stemme
Came when we were evacuated for Hurricane Laura and was quoted a price of $50.00 per night. Got here and was charged $74.00. The room is INFESTED with cockroaches!!!! We have already killed 6 and another one has ran behind the dresser and can’t get to it all in the first 3 hours of being here. Front office person would not do anything about it and can’t even sleep now because bugs are crawling all over!! There is no concierge, no free breakfast, and the pool is revolting!! They make it sound nice but trust me don’t waste your money staying here!!
Læs mere
Dato for ophold: august 2020Rejsetype: Rejste med familie
1 nyttig stemme
Nyttig
Videresend
Svar fra Savan Patel, Owner hos Rodeway Inn
Svarede d. 31. aug. 2020
Hello, From our entire team of Rodeway Inn, we would like to apologize for not meeting your expectations. We would also look into the issues you have brought to our notice. Room being infested with roaches is not acceptable, and we have already called exterminator to treat the room. Again, we are extremely sorry for the inconvenience you had.
Læs mere
Polly H skrev en anmeldelse d. nov. 2019
Hereford, United States33 bidrag2 nyttige stemmer
Lots of room for 4 girls to stay the weekend. We enjoyed our nice, comfortable beds. The front desk was very accommodating to our needs. The shower always had hot water water. The room was clean and the housekeeping service kept our room tidy for us.
Læs mere
Dato for ophold: marts 2019
Nyttig
Videresend
Svar fra Savan Patel, Owner hos Rodeway Inn
Svarede d. 31. aug. 2020
Hello, Thank you for the review. We are glad you enjoyed your stay at our hotel. We would also like to thank you for appreciating our team members.
Læs mere
Jon skrev en anmeldelse d. jun. 2019
Winnsboro, Texas8 bidrag
Great room! Very clean new furniture, friendly staff, and very cheap. You can’t ever tell when it comes to cheap if it’s gonna be clean but this place is a good one. Would recommend to anyone looking for a good price. Great experience
Læs mere
Dato for ophold: juni 2019Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Nyttig
Videresend
Svar fra Savan P, General Manager hos Rodeway Inn
Svarede d. 15. jun. 2019
Hello, Thank you for taking time and sharing your experience with everyone. We are glad you enjoyed your stay at our hotel and liked our rooms with new furniture. We would also like to thank you for appreciating our team members for them being friendly and helpful. We and our staff would hope to see you all again whenever you get chance to be in Waco area again. Thank you Rodeway Inn Waco Team
Læs mere
John S skrev en anmeldelse d. maj 2019
1 bidrag
I was in Waco during the Silo Marathon. My Stay at Rodeway Inn on I-35 was awesome. The rooms are with New furniture and new beds. It was very Clean and comfortable. Will definitely stay here again whenever we are in Waco.
Læs mere
Dato for ophold: april 2019
Renlighed
Service
Søvnkvalitet
Rejsetype: Rejste med venner
Nyttig
Videresend
Skriv din anmeldelse
Hvordan var din hoteloplevelse?
Skriv en anmeldelse
Del dit bedste rejsebillede
Lad folk se din hoteloplevelse igennem dine øjne.
Tilføj et billede
Få hurtige svar
Stil dine vigtigste spørgsmål til andre rejsende og hotelpersonalet.
Stil et spørgsmål
PRISKLASSE
50 $ - 91 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
knights inn waco, waco knights inn
TIDLIGERE KENDT SOM
Knights Inn Waco
PLACERING
USATexasBellmead
ANTAL VÆRELSER
52
Er dette din Tripadvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Ofte stillede spørgsmål om Rodeway Inn
Hvilke faciliteter er der på Rodeway Inn?
Blandt de mere populære faciliteter er gratis wi-fi, morgenmad og pool.
Hvilke muligheder for mad og drikke er der på Rodeway Inn?
Gæsterne kan få morgenmad under deres ophold.
Er det muligt at parkere på Rodeway Inn?
Ja, der er gratis parkering til rådighed for gæsterne.
Hvilke restauranter er der i nærheden af Rodeway Inn?
Blandt de bekvemt beliggende restauranter er Cracker Barrel Country Store Restaurant, Cracker Barrel og Fridays seafood and more.
Er der mulighed for at dyrke motion på Rodeway Inn?
Ja, gæsterne har adgang til pool under deres ophold.
Er kæledyr tilladt på Rodeway Inn?
Ja, kæledyr er som regel tilladt, men det er altid bedst at ringe i forvejen for at bekræfte.
Er der nogen historiske steder i nærheden af Rodeway Inn?
Mange rejsende kan godt lide at besøge The Cottonland Castle (8,6 km).
Er Rodeway Inn handikapegnet?
Ja, der er faciliteter til gæster med handikap. For specifikke forespørgsler anbefaler vi, at du ringer for at bekræfte.