Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Trump International Beach Resort

Besøg hotellets website
Billeder fra rejsende (1574)
360
Panoramabilleder (19)
Video
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Pool
Restaurant
Fitnesscenter
Roomservice
Spa
Gratis internet
Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted)
Boblebad
Børnepasning
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Opvarmet pool
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Tennisbane
Udendørs pool
Vaskeri
Wi-fi mod betaling
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Mikroovn
Minibar
Suiter
Tekøkken
Vis flere
Værd at vide
HOTELSTIL
Bugtudsigt
Havudsigt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Pakketilbud
Hotelpakker
Placering
Fuld visning
77Forholdsvis god til gående
Vurdering: 77 ud af 100
64restauranterinden for 0,5 km
3seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
2.437anmeldelser
2.188billeder
61Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 1.059
  • 720
  • 332
  • 185
  • 141
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Jeg er lige kommet hjem der fra, og var slet ikke tilfreds. Jeg plejer at bo på Trump nå jeg er på ferie. Men det her hotel lever slet ikke op til deres normale høje standart. Alt var under ombygning res,pool, og spa. Måske var vi uheldige. Og så skal man også lige være
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
+4
Vi havde en fantastisk tid på Trump International Beach Resort for en familieferie. De to pools og tre boblebade var fantastiske. Poolen har udsigt over stranden vandfald og liggestole. Stranden var også fantastisk. Fantastisk hotel, håber at vende tilbage igen!
Læs mere
Svar fra TrumpMiamiResort, General Manager hos Trump International Beach Resort
Svarede d. 5. jul. 2017
Dear Desiree Z, Thank you for choosing our resort for your family vacation and for taking the time to share your lovely comments of our Forbes four star property. We were very happy to know that you enjoyed the beach service provided, the pools with waterfalls overlooking the beach, and the Jacuzzi’s. It certainly is our goal to consistently provide sincere, unique, and memorable experiences. Thank you from all of us at Trump International Beach Resort. We look forward to welcoming you back. Until then, we remain at your service! Warm regards, Linda Geyer General Manager
Læs mere
Vi boede en nat på vores vej til Bimini. Vi forsøgte at tjekke ind kl. 10. Intet tilgængeligt. Blev opbevaret vores bagage og gik derefter til at bar på stranden for mad og drikkevarer. De ville ikke servere for os til kl. 11.00 . Mad og drikkevarer. Der var ingen anden
Læs mere
Svar fra TrumpMiamiResort, General Manager hos Trump International Beach Resort
Svarede d. 27. jun. 2017
Dear Kokobeachvirginia, Thank you for sharing your review of your Trump International experience. We were disappointed to learn from your review that you did not enjoy your recent stay with us. Clearly we have missed our mission and did not meet your expectations. Again, thank you for your feedback and we hope that we can have another opportunity to regain your confidence in the future. Until then, we remain at your service. Warm regards, Linda Geyer General Manager
Læs mere
Hej. Det var vores første gang på et Trump International. Vi var imponerede over den hotel og service. Vi fik et værelse med udsigt ud mod havet. Alle fra rengøringen, guideservice til parkeringsservice var fantastisk. De priser på alt hvad er på den dyre ende, men du forventer,
Læs mere
Svar fra TrumpMiamiResort, General Manager hos Trump International Beach Resort
Svarede d. 9. jun. 2017
Dear Bobby U, Thank you for sharing your review of your Trump International experience. We are truly excited to learn that you were impressed with our resort and that our accommodations and resort amenities offered you the comfort and pleasure you were looking for. It certainly is our goal to consistently provide sincere, unique, and memorable experiences. Thank you also for highlighting the excellent service you received from our team. Rest assured we will share your kind comments with them. Again, thank you from all of us at Trump International Beach Resort. We certainly hope to see you back soon. Until then, we remain at your service! Warm regards, Linda Geyer General Manager
Læs mere
Tilbragte 4 nætter på Trump International, og havde en god tid. Tog med vores 16 & 13-årige børn. Tilbragte de fleste dage sightseeing forskellige steder, men da vi boede på hotellet, var det rart. Dejlig strand, dejlige pools. Venligt personale.
Læs mere
Svar fra TrumpMiamiResort, General Manager hos Trump International Beach Resort
Svarede d. 1. jun. 2017
Dear Wellsiecanada, Thank you for your short and sweet comments about your recent stay with us. We are truly excited to learn that Trump International Beach Resort was everything you were looking for and that you and your family enjoyed the resort amenities, the pool and beach areas, as well as our friendly team members. It certainly is our goal to consistently provide sincere, unique, and memorable experiences. Again, thank you for sharing with us and we look forward to welcoming you and your family back soon. Until then, we remain at your service! Warm regards, Linda Geyer General Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesalMøde- og festlokalerFamilie- og legeområder
Billede leveret af ledelsenTrump International Beach Resort
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorTrump International Beach Resort
The One Bedroom Suite at the Trump International Beach Resort
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorTrump International Beach Resort
The One Bedroom Suite at the Trump International Beach Resort
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorTrump International Beach Resort
The One Bedroom Suite at the Trump International Beach Resort
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorTrump International Beach Resort
The One Bedroom Suite at the Trump International Beach Resort
ForrigeNæste
123456129
A taxa do resort free é por pessoa ou por quarto? Obrigada!
The resort fee is per room per night. Thank you
1 stemme
Vis alle svar
Olá? Todos os quartos tem microondas? O hotel está mto velho?
Yes. All of the guestrooms do have Microwaves and refrigerators. Thank you
0 stemmer
Vis alle svar
Hello! How much the breakfast?
Hello! How much the breakfast?
Hello! The buffet $24 and Continental $16 👍🏻
1 stemme
Há cobrança para receber encomendas pela Amazon? Qual a política?
Good afternoon, We do charge $5.00 for each package up to the first 10 packages including packages from Amazon. From 11-20 packages we charge $15.00 per package and 21-30 packages we charge $25.00 each. We allow a maximum of 30 packages within 10 days of arrival. Kind Regards
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNæste
12345613
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
320 $ - 520 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
trump international beach hotel sunny isles beachtrump sonesta beach resorttrump international sonesta beach resorthotel trump international beachsonesta miami
PLACERING
USAFloridaSunny Isles Beach
ANTAL VÆRELSER
355
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering