Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

DoubleTree Resort by Hilton Myrtle Beach Oceanfront

Billeder fra rejsende (1312)
360
Panoramabilleder (3)
Video
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
GrønneForløbere Sølv-niveau
Stedets faciliteter
Pool
Restaurant
Fitnesscenter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Bar/lounge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Indendørs pool
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Opvarmet pool
Renseri
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Selvbetjent vaskeri
Udendørs pool
Vaskeri
Wi-fi på offentlige områder
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Mikroovn
Suiter
Værd at vide
HOTELSTIL
Bugtudsigt
Grønt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
52Forholdsvis god til gående
Vurdering: 52 ud af 100
11restauranterinden for 1 km
5seværdighederinden for 1 km
Anmeldelser med mere
3.190anmeldelser
1.553billede
57Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 1.372
  • 846
  • 447
  • 270
  • 255
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Eneste klagepunkt er ikke er klart og pet politik vores værelse lå ender, så vi fik ikke rengøring indtil næsten 4 - 5:00. Udover det, fantastisk hotel med en dejlig bar og solid resturant. Alle er flinke.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med DoubleTree by Hilton
Svarede d. 17. jul. 2017
Thank you for staying with us! I am glad you & your pet enjoyed your time with us! Thank you for the feedback on our pet policy, we are working on clarifying this for our future guests! Thank you for the constructive feedback & pleasants comments on the staff!
Læs mere
Dette hotel reklamerer med at det er det som et nyt hotel. Det er den ikke. Det er et meget billigt ufærdigt renovering af et gammelt hotel, langt under standarden er som på en typisk Double Tree Resort. Faciliteter var i forskellige stadier af forfald eller nonexistence
Læs mere
Svarede d. 17. jul. 2017
Thank you for staying with us and taking the time to write a review. I am so sorry you found the resort disappointing. We are working to update our signs here on property directing everyone to our updated amenities, we no longer have an arcade just a few games in the registration area. As you said we are working to improve our Putt Putt course, currently they are updating the last nine holes and should wrap up shortly, I am so sorry it interrupted your stay here with us!
Læs mere
Vi boede her en indfald. Var super nervøs for blandede anmeldelser, jeg vil sige, at jeg blev positivt overrasket. Hotellet er ældre, og renoveres. Stranden er vidunderlig og store. Super plus! ! Lufthavnen er lige på den anden side af gaden. Kunne være pro eller con. For os. .
Læs mere
Svarede d. 10. jul. 2017
Thank you for taking the time to leave such detailed feedback! I am so glad you did not let negative reviews deter you, and ultimately ended up enjoying your stay! As you mentioned we are in the process of multiple upgrades here on property, hopefully we will see you again soon once we have completed everything!
Læs mere
Hvert værelse har en mening. Meget rent, og folk var fantastisk. Dette sted er et godt bevarede hemmelighed med stranden og pools lige ved hoveddøren. Gå til morgenmad og har den omeletter! ! ! Kokken (Symond) er den bedste med at lave en omelet og har en fantastisk attitude.
Læs mere
Svarede d. 10. jul. 2017
Thank you for taking the time to leave this review. It is so wonderful to hear you enjoyed your stay with us; the breakfastr is an excellent way to start your day in the sun! I hope we see you again soon!
Læs mere
Vi boede mens jeg deltog i en konference. Feriestedet var let at finde. Vi havde en værelse med havudsigt som var et plus! I min nedetid, lagde ved poolen, havde eftermiddagscocktails og bare slappede af. Det syntes som om feriestedet tilbød børnevenlige aktiviteter hele dagen.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med DoubleTree by Hilton
Svarede d. 3. jul. 2017
I am so glad to hear you enjoyed your conference, its always a plus when you have an Ocean view on business! I hope we see you again soon for a more relaxing trip!
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesalFamilie- og legeområderMøde- og festlokaler
Billede leveret af ledelsenDoubleTree Resort by Hilton Myrtle Beach Oceanfront
Guest room
Billede leveret af ledelsenDoubleTree Resort by Hilton Myrtle Beach Oceanfront
Guest room
Billede leveret af ledelsenDoubleTree Resort by Hilton Myrtle Beach Oceanfront
Guest room
Billede leveret af ledelsenDoubleTree Resort by Hilton Myrtle Beach Oceanfront
Guest room
Billede leveret af ledelsenDoubleTree Resort by Hilton Myrtle Beach Oceanfront
Guest room
ForrigeNæste
12345687
Is there any way to get rid of the roaches in our room?
Stomp on them.
0 stemmer
Vis alle svar
Are there outdoor grills for guests to use?
I don’t believe so.
0 stemmer
Vis alle svar
Is there any place to fish locally?
Yes. We saw people fishing off the beach. We also observed fishing off the Pier at the State Park, just up the road.
1 stemme
Vis alle svar
How far is the resort from the ocean? Also, with the airport being so close, are planes flying overhead all day long?
Hotel sits right on the beach with all rooms enjoying a ocean view. Planes do fly overhead, however, you do forget about the noise, not that I can recall, where it was all day...
1 stemme
Vis alle svar
How much is resort fee? Is there a charge for parking?
We are here now and Diamond Members now have the pay the entire resort fee of 17.99. For that price the parking is free.
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
12345612
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
81 $ - 521 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
springmaid beach resort and conference centerspringmaid beach hotel myrtle beachspringmaid hotelspringmaid resortspringmaid beach myrtlebeach springmaid
TIDLIGERE KENDT SOM
Springmaid Oceanfront Resort Myrtle Beach
PLACERING
USASouth CarolinaCoastal South CarolinaMyrtle Beach
ANTAL VÆRELSER
453
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering