Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Comfort Inn Amish Country

Billeder fra rejsende (28)
Værelse og suite (25)
Spisesal (9)
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Restaurant
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Fitnesscenter
Boblebad
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Golfbane
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Morgenmad tilgængelig
Røgfrit hotel
Selvbetjent vaskeri
Tennisbane
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Mikroovn
Værd at vide
HOTELSTIL
Mellemklasse
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
Kontakt
626 W Main St, New Holland, PA 17557-9211
Navn/adresse på det lokale sprog
Sådan kommer du derhen
Lancaster Lufthavn17 km
Harrisburg International Lufthavn56 km
Se alle hoteller i nærheden
153anmeldelser
64billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 66
  • 53
  • 22
  • 8
  • 4
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Min datter og jeg satte os ned og opdagede, at de deadbolt-lås på vores dør var i stykker. Jeg ringede til receptionen der sendte den manager lige op. Han kiggede på det, og bekræftede " yup fra sin i stykker". Han fortalte mig, at ingen fra vedligeholdelse ville være så det
Læs mere
Svar fra gm_pa186, Front Office Manager hos Comfort Inn Amish Country
Svarede d. 7. jun. 2017
We are extremely sorry for your inconvenience, truly. We, at Comfort Inn, have an exceptional reputation for meeting our guests needs and doing our best as much as possible. We regret , however, that some things cannot be immediately fixed when outside the conveniences of your homes. Our job is to provide you a safe and happy environment, as we appreciate your business. We understand that certain staff was not available and assure you that all our locks and security cameras work at all time in all areas. The issue with the deadbolt, as an additional security measure, not working is something that has been worked on and again we are sorry for not being able to have a maintenance member available at that time of night. We respectfully ask you to understand the circumstances and the position we were in when we stated that the hotel was sold out and we were not able to relocate you. We are very glad that you chose to stay with us and would do our very best to welcome you again in the future. We are very thankful for the information about the deadbolt, as it helped us locate a need in our hotel and has since been fixed. But most of all, we are very happy that you did indeed have a safe stay and enjoyed as much of your time as you could. Our staff works extra hard for you and our guests and, as with any establishment, we need your feedback in order to help make our place a second home to you. Thank you and please excuse and forgive us for your inconvenience. We expect your next visit to be an even better one than before. Sincerely, Comfort Inn New Holland
Læs mere
Ankom sent om aftenen, gode medarbejdere på skrivebordet gav den nøjagtige priser jeg havde bedt om. Fantastisk velkomst efter en meget lang køretur God beliggenhed i byen Morgenmad var dejligt værelse var meget rent. Vi ville bestille det igen.
Læs mere
Svar fra gm_pa186, General Manager hos Comfort Inn Amish Country
Svarede d. 2. jun. 2017
Thank you for taking the time to complete the online survey. We're glad you enjoyed the hospitality and service you received at the hotel. We look forward to serving you in the future. Bonnie Locher General Manager
Læs mere
Det var vores første besøg på dette hotel, og vi er så glade for, at vi fandt det! Beliggenheden er fantastisk, tæt nok på alt, men ikke ligger på en høj motorvej. Det er omkring 10 minutter fra køkkenet Kedel landsby og i samme afstand fra den skyggefulde Maple. Vi ankom ca. en
Læs mere
Svar fra gm_pa186, General Manager hos Comfort Inn Amish Country
Svarede d. 2. jun. 2017
Thank you for taking the time to complete the online survey. We're glad you enjoyed your stay with us. We look forward to your next visit so we can shower you with more of our outstanding hospitality. Bonnie Locher General Manager
Læs mere
Tilbragte en nat i april efter deltog i et bryllup nede af vejen. Personalet i receptionen var meget venlige og i godt humør! Værelset var upåklageligt, godt vedligeholdt, og serveret vores behov perfekt! Morgenmaden var fin, vafler, yoghurt, æg, og kaffe.
Læs mere
Svar fra gm_pa186, General Manager hos Comfort Inn Amish Country
Svarede d. 2. jun. 2017
Thank you for taking the time to complete the online survey. Feedback from our guests is very important to us and your input helps with our continuing efforts to provide excellent service and a great stay. Thank you for your business and we look forward to seeing you in the future. Kindly regards, Bonnie Locher General Manager
Læs mere
Virkelig dejligt rent hotel i New Holland. Vi gik derhen, havde ikke problemer med på værelset eller personalet og tjekkede ud. . . Kort sagt, jeg vil helt sikkert vende tilbage dertil, og har ingen problemer at anbefale det. Selv Wi - fi var ret hurtigt. . . Så hvorfor gjorde
Læs mere
Svar fra gm_pa186, General Manager hos Comfort Inn Amish Country
Svarede d. 31. mar. 2017
Thank you for taking the time to complete the online survey. Feedback from our guest is very important to us and your input helps with our continuing efforts to provide excellent service and a great stay. Thank you for your business and we look forward to seeing you in the future. Bonnie Locher General Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalMøde- og festlokaler
Tiny bathroom
Nice size room
Pretty view but there are semi-active train tracks out back
ForrigeNæste
12345
Good afternoon, We do not have roll in showers. Bonnie
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
86 $ - 160 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
comfort inn amish country hotel new hollandcomfort inn new hollandnew holland comfort inn
PLACERING
USAPennsylvaniaNew Holland
ANTAL VÆRELSER
69
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering