Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Mark Spencer Hotel

Billeder fra rejsende (358)
360
Panoramabilleder (11)
Spisesal (11)
Udmærkelsescertifikat
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Fitnesscenter
Concierge
Flersproget personale
Forretningscenter med internetadgang
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Renseri
Røgfrit hotel
Selvbetjent vaskeri
Vaskeri
Wi-fi på offentlige områder
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Mikroovn
Suiter
Tekøkken
Værd at vide
HOTELSTIL
Charmerende
Centralt beliggende
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
100Fremragende til gående
Vurdering: 100 ud af 100
361restauranterinden for 0,5 km
69seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
2.262anmeldelser
677billeder
19Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 1.382
  • 634
  • 153
  • 60
  • 33
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Hotelværelset var meget rart, meget rent og meget dyrt. De fremme morgenmad inkluderet men dens noget mindre end en kontinental morgenmad og der var beskidte retter overalt. Vi forventer ikke en Denny i lobbyen, men det var ret patetisk. Receptionen personale var meget god på
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra JesseK869, Guest Relations Manager hos Mark Spencer Hotel
Svarede d. 3. okt. 2018
Thank you for sharing. We're sorry to learn that you were displeased with your experience at The Mark Spencer and want to offer our apologies for missing the opportunity to assist you with luggage and for any lack of cleanliness during our breakfast hours. We take pride in providing our guests with impeccable service and a clean atmosphere at all times so I'm very sorry that this was not your experience. We provide our guests with a variety of options at our complimentary European style continental breakfast such as fresh pastry items delivered daily from a local bakery, fresh hard boiled eggs, cured meats, steel cut oatmeal with condiments, fresh fruits, dry cereals and granola, yogurts, espresso, and coffee. We make every attempt to provide healthy yet sufficient options at our breakfast but we do understand that it is not always to every travelers preference. All of our accommodations are equipped with plush pillow top mattresses and we typically see a great amount of positive feedback from our guests regarding their sleep but again, we understand that it is not always to everyone's preference. Please accept our apologies for failing to meet your expectations. We certainly hope that you'll consider giving the Mark Spencer another chance to host you during your future travels and provide you with a much better stay. Safe travels! Best Regards, Jesse K.
Læs mere
Vi havde et behageligt, velindrettet værelse på første sal. Den positive var ikke nødvendigt at vente på elevatoren, og det var stille trods at være på gadeplan på en travl gade. Men vi havde brug for at holde skyggen nede for privatlivets fred. Anstændigt kontinental morgenmad
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra JesseK869, Guest Relations Manager hos Mark Spencer Hotel
Svarede d. 2. okt. 2018
Thanks for sharing! We're all so pleased to hear that you enjoyed your time with us and that your room and our central location were to your liking. Thank you again for your feedback and for choosing The Mark Spencer! We hope to have the opportunity to host you again soon. Best Regards, Jesse K.
Læs mere
Dette sted er over prissat. De måler på grund af placeringen og leverer ikke i kvalitet og faciliteter. Morgenmad og kaffe er billige og brutto. Du får bedre ting på et kæden hotel. Jeg ville ikke blive der igen.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra JesseK869, Guest Relations Manager hos Mark Spencer Hotel
Svarede d. 2. okt. 2018
Thank you for sharing. We are disappointed to learn that you were displeased with your stay and that our complimentary European style continental breakfast, coffee, and other amenities were not to your liking. We offer all of our guests a complimentary wine reception including two pours, a variety of cheeses and crackers, and complimentary cookies and tea as well during our evening reception. In addition, our coffee comes from a coffee shop here in Portland which is a local favorite and receives quite a bit of positive feedback, but we understand that it is not to everyone's liking. Our breakfast includes a variety of bread items delivered fresh every morning from a local bakery, fresh hard boiled eggs, cured meats, steel cut oats with condiments, dry cereals, yogurts, and fresh fruit items. Our complimentary breakfast is a European style breakfast and is certainly a different and healthier option than your typical chain hotel breakfast, but again we understand that this is not always to every travelers preference. We are sorry to learn that you will not be returning during your future travels as we'd love the opportunity to host you again. Thanks again for your feedback, safe travels! Best Regards, Jesse K.
Læs mere
Vores tur startede en dag sent, og jeg havde forudbetalt for værelset på et tredjeparts websted. Kate i receptionen var fantastisk, giver det okay at refundere natten vi ikke kunne forblive, når de ikke behøvede at gøre det. Alle andre ansatte var upbeat og hjælpsomme. Vores
Læs mere
Svar fra JesseK869, Guest Relations Manager hos Mark Spencer Hotel
Svarede d. 2. okt. 2018
Thanks for sharing! It's such a pleasure to hear that everything was to your liking and that our staff was able to take such good care of the inconvenience you experienced with your booking. We aim to provide our guests with as much convenience as possible with exceptional customer service so it is refreshing to hear that this was extended to you. Thank you for your feedback and for choosing The Mark Spencer. We hope to welcome you back for another great stay soon! Best Regards, Jesse K.
Læs mere
Vi holdt i en konge værelse med køkken. Udefra ser dette hotel ud som om det måske er lidt gammelt på indersiden. Mens lobbyområdet måske kunne bruge en lille forfriskning, lad dig ikke narre - alt andet er stort derinde. Vores værelse lignede det var for nylig blevet renoveret,
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Svar fra JesseK869, Guest Relations Manager hos Mark Spencer Hotel
Svarede d. 2. okt. 2018
Thanks for sharing! We're all so pleased to learn that you had such a great stay with us and that you were able to enjoy our central west end location and one of our newly renovated accommodations. We appreciate you taking the time to provide your wonderful feedback and hope to have the opportunity to serve you again soon. Best Regards, Jesse K.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalMøde- og festlokaler
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorMark Spencer Hotel
The Standard Queen at the Mark Spencer Hotel
Professionelt billede udarbejdet eksklusivt til TripAdvisorMark Spencer Hotel
The Master Suite at the Mark Spencer Hotel
ForrigeNæste
12345685
What parking options are available for overnight? thomas
Thomas, Our hotel offers self-parking in either our surface lot or underground parking garage for the economical rate of just $25 per night. Best, Jesse K.
0 stemmer
Vis alle svar
Can you bring your pets?
Absolutely! We love welcoming our guests and their furry companions. There is a small, nightly pet fee of $25 included for travelers who bring their animals. In addition, guests who bring their pets receive literature on our pet friendly city, waste bags, dog treats, and a collapsible travel pet bowl. I hope this is helpful. Best Regards, Jesse K.
0 stemmer
If driving a car, how far from the airport? thanks
20-25 minutes. It all depends on traffic
1 stemme
Vis alle svar
Is parking available and at what cost?
Yes, we do offer self parking in our surface lot and parking garage for $25 per night. I hope this is helpful. Best, Jesse K.
1 stemme
Vis alle svar
We are happy to set up a tour of Portland for you. Most tour operators will pick you up at the hotel. 3rd-party reservation websites usually refer to our deluxe queen or deluxe king as a "standard room." Feel free to call the hotel directly if you have further questions.
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNæste
1234
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
124 $ - 305 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
the mark spencer hotel portlandmark spencer portland
PLACERING
USAOregonPortlandDowntown
ANTAL VÆRELSER
101
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering