Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Wunpalm Motel & Holiday Cabins

Billeder fra rejsende (13)
Værelse og suite (1)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Pool
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Kørestolsadgang
Røgfrit hotel
Udendørs pool
Vaskeri
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Mikroovn
Tekøkken
Værd at vide
HOTELSTIL
Klassisk
Hyggeligt
HOTELKLASSE
Anmeldelser med mere
58anmeldelser
13billeder
0Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 23
  • 24
  • 9
  • 1
  • 1
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Det er motel er ikke i centrum af 6950 Ringkøbing, men det er på en bus rute der tager dig til centrum og til at den shopping centre. Der er gratis parkering på vejen med spisesteder og butikker inden for gåafstand. Check-in var enkel, personalet var venligt og informativ.
Læs mere
Svar fra Wunpalmmanagement, Owner hos Wunpalm Motel & Holiday Cabins
Svarede d. 30. mar. 2017
Thank you so much for your review. We are proud of our little motel and really enjoy looking after people like you.Please come again
Læs mere
Min mand og jeg besøger Sunshine Coast jævnligt og vi kommer helt sikkert tilbage til ophold på Wunpalm Motel. Vores værelse var skinnende rent og rummeligt, og de ansatte, os til at føle os som om intet var et problem. Vi var i stand til at gå overalt - på tværs af vejen til
Læs mere
Svar fra Wunpalmmanagement, Owner hos Wunpalm Motel & Holiday Cabins
Svarede d. 27. feb. 2017
Thank You so much for your review and we do look forward to seeing you again
Læs mere
Var nødt til at gøre en hurtig tur til at den solrige kyst har boet på Wunpalm dejlige mennesker der driver det sted, meget hjælpsomme og meget rart at have med at gøre. De kunne ikke være mere hjælpsomme. Værelse, vi boede i, var nedenunder som anmodet om hvornår vi havde
Læs mere
Svar fra Wunpalmmanagement, Owner hos Wunpalm Motel & Holiday Cabins
Svarede d. 17. feb. 2017
Thank You so much for your wonderful review, we hope to see you back again soon
Læs mere
Jeg har boet i et værelse ovenpå rummeligt værelse, som var mørkt og dystert selv i midten af den eftermiddag jeg var nødt til at have den tændt bare for at se, hvad jeg lavede. Værelset var rent, sengen var ok, badeforhæng skulle skiftes, spejle ikke gjort ordentligt rent.
Læs mere
Svar fra Wunpalmmanagement, Owner hos Wunpalm Motel & Holiday Cabins
Svarede d. 21. jan. 2017
thank you for your review.I am sorry that you were not happy with the lighting of the room. Most people like the fact that the bedroom can be darkened , but once you open the blinds ,the room is quite light
Læs mere
Jeg vågnede op med min krop bortset fra mit ansigt dækket af 100 's insekt stikkene efter at sove i en seng i værelset 8 . Jeg havde f. eks. alvorlig reaktion at min lymfeknuder er smertefuldt og opsvulmet og jeg har ikke været i stand til at sove godt fra ubehageligheden af
Læs mere
Svar fra Wunpalmmanagement, Owner hos Wunpalm Motel & Holiday Cabins
Svarede d. 17. jan. 2017
I am so sorry that you feel this way,but as we discussed on the day, you told us that you had spent the day on Fraser Island and we suggested that you could have had sandfly bites. The room has been inspected and there is no sign of any bed bugs. Since your departure we have had other guests saying that it was best nights sleep ever in that room. You did not ask for a refund untlll about 4 days after . With your TV ,you were trying to get a Brisbane channel on the Sunshine Coast. We feel that it is very harsh of you to send such bad reviews (more than 1) when there is no proof. You did not want to discuss it with us on the morning of departure or show us your bites.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suite
Photo taking in room immediately after finding bites
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
88 $ - 238 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
PLACERING
AustralienQueenslandSunshine CoastMaroochydore
ANTAL VÆRELSER
10
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering