Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Oversigt
Old Town, TR21 0NN England Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Røgfrit hotel
Restaurant
Bar/lounge
Kæledyr tilladt
Kørestolsadgang
4-stjernet overnatningssted
Om
Hotelklasse
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Gratis parkering
Restaurant
Bar/lounge
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Kørestolsadgang
Røgfrit hotel
Pool
Ved stranden
Roomservice
Morgenmad inkluderet
Fitnesscenter
Værelsestype
Ikke-ryger værelser
Hotelklasse
Værelsestype
Ikke-ryger værelser
Antal værelser
3
Sted
Storbritannien > England > Isles of Scilly > St Marys
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 6 hoteller i nærheden
St. Mary's Hall Hotel
464 anmeldelser
0,89 km væk
Bell Rock Hotel
313 anmeldelser
0,93 km væk
Schooners Hotel
197 anmeldelser
1,19 km væk
Atlantic Inn
477 anmeldelser
1,27 km væk
Restauranter i nærhedenSe 36 restauranter i nærheden
The Galley Resturant
337 anmeldelser
1,15 km væk
On the Quay
93 anmeldelser
1,36 km væk
Spirit Bar and Restaurant at St Mary's Hall Hotel
100 anmeldelser
0,89 km væk
The Island Bakery
152 anmeldelser
0,93 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 32 seværdigheder i nærheden
Isles of Scilly Camera Obscura and Cabinet of Curiosities
57 anmeldelser
0,84 km væk
Isles of Scilly Tourist Information Centre
125 anmeldelser
1,08 km væk
Garrison Walls
62 anmeldelser
0,91 km væk
Silver Street Gallery
15 anmeldelser
1,14 km væk
Anmeldelser med mere
43anmeldelser
10billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 31
  • 6
  • 1
  • 4
  • 1
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Fantastisk pub. Fantastisk atmosfære, med Scillyøerne Folk Festival. Live synger hele natten. Vin var smuk og god pris og spisesalen var smukt. Personalet var venlige og vores børn blev gjort meget velkommen.
Læs mere
Fantastisk mad, men du har brug for at reservere et bord et par dage forud for den restaurant. Personalet var meget venlige og hjælpsomme ringer tilbage igen dejligt sted med en af de lokale strand og nogle kystnære vandreture. Godt udvalg af øl og ale
Læs mere
Vi havde et fantastisk 3 - dages ophold her med vores to hunde, hvor vi fejrede min partners fødselsdag. Ejerne Maggie og Paul kunne ikke have været kinder, og de og deres personale fik os til at føle os meget velkomne under hele vores ophold.
Værelset er rummeligt, med en stor p
Læs mere
Denne pub er en rigtig lokale pub; hvis du er venlig og så er det. Stedet er ikke ligefrem hyggeligt, men maden er rigtig god ekko lidt &. Vi havde den mest friske whitebait vi nogensinde har smagt. Også fremragende var et ukogt linguini opvaskemaskine, hjemmelavede burgere og ku
Læs mere
Vi stødte på denne dejlige udseende pub en aften mens jeg ledte efter et sted at spise. Der var masser af støj, der kommer indefra - som regel et tegn på en god. Men efter at have ventet i 10 minutter for at være endelig serveret, den gnavne ung mand fortalte mig, at der ville væ
Læs mere
Svar fra StrudelIOS, Owner hos Old Town Inn
Svarede d. 31. jul. 2016
We are sorry that you had a bad experience when you visited the Old Town Inn. It is difficult to please all the people all the time and if you had not booked a meal when we are busy, it is difficult to satisfy disappointed customers. Our toilets are cleaned every day and monitored we have never had sticky floors or dirty wash hand basins. Your comment on the Kitchen is invalid and we are inspected by the EVHO and given 5 stars. When Pubs are busy you expect a wait at the bar. Would you prefer that we tell lies on the wait time. Customers from all walks of life use our toilets and some are not as accurate as others. If there was no toilet paper, why not tell someone at the bar to remedy this. It is always best to make comment when you are in the pub and not a 100 miles away after the event.
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeSpisesalFamilie- og legeområder
ForrigeNæste
11
We are two single women intending to holiday on St Mary's for three nights 14-17th September. Do you have rooms free? What would the cost be please?
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering