Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Homewood Suites by Hilton Rochester / Henrietta

Oversigt
Besøg hotellets website
2095 Hylan Dr, Henrietta, NY 14623-4219 Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Morgenmad inkluderet
Aircondition
Pool
Røgfrit hotel
Suiter
3-stjernet overnatningssted
Yderligere oplysninger
Besøg hotellets website
Tilbud fra Homewood Suites by Hilton Rochester / Henrietta
Særtilbud:Pakketilbud
Hoteltilbud
Om
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Pool
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Fitnesscenter
Morgenmad inkluderet
Aircondition
Forretningscenter med internetadgang
Indendørs pool
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Køleskab på værelset
Kørestolsadgang
Mikroovn
Mødelokaler
Opvarmet pool
Renseri
Røgfrit hotel
Selvbetjent vaskeri
Vaskeri
Restaurant
Hotelstil
Familie
,
Forretning
Værelsestype
Tekøkken, Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelstil
Familie
,
Forretning
Værelsestype
Tekøkken, Suiter, Ikke-ryger værelser, Familieværelser
Antal værelser
90
Prisklasse
111 $-172 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
Homewood Suites By Hilton Rochester / Henrietta Hotel Rochester
,
Hilton Rochester
,
Homewood Rochester
,
Homewood Suites Rochester Henrietta
,
Rochester Homewood Suites
Sted
USA > New York > Finger Lakes > Henrietta
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe 16 hoteller i nærheden
Comfort Suites Rochester
175 anmeldelser
0,11 km væk
Econo Lodge
66 anmeldelser
1,26 km væk
Hampton Inn & Suites Rochester / Henrietta
837 anmeldelser
1,72 km væk
Holiday Inn Hotel & Suites Rochester - Marketplace
599 anmeldelser
1,93 km væk
Restauranter i nærhedenSe 46 restauranter i nærheden
McKenzie's Irish Pub
12 anmeldelser
1,33 km væk
The Melting Pot
112 anmeldelser
1,27 km væk
Cracker Barrel
138 anmeldelser
0,24 km væk
Tony Pepperoni
36 anmeldelser
1,44 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 8 seværdigheder i nærheden
Veterans Memorial Park
13 anmeldelser
0,91 km væk
Lasertron
10 anmeldelser
0,85 km væk
The Marketplace Mall
34 anmeldelser
1,51 km væk
Regal Cinemas Henrietta 18
17 anmeldelser
1,18 km væk
Anmeldelser med mere
550anmeldelser
127billeder
5Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 251
  • 161
  • 71
  • 40
  • 27
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Bedste værdi for alle lokale hoteller! Hver gang jeg siger på Homewood Suites finder jeg noget nyt til at elske. Værelserne er altid rene og værelset præferencer er altid indkvarteret. Homewood Suites ansatte altid overgå og sikre kundetilfredshed!
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Homewood Suites by Hilton
Svar fra Matt C, Manager hos Homewood Suites by Hilton Rochester / Henrietta
Svarede d. 6. jul. 2017
283lennyt, Thank you for taking a moment to share about your stay. We're very happy to hear we exceed your expectations and that you leave happy. We hope to welcome you back again soon! Thanks again! Matt Clark Assistant General Manager
Læs mere
Hotellet er relativt nye. Mit værelse var meget rent. Jeg løb dog ind i et par problemer. Værelset lugtede ligesom den forrige beboer havde været en ryger. Soveværelset skabsdøren og det kan derfor ikke var spor af fast. Morgenmaden og " aften sociale " var fine detaljer gratis.
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Homewood Suites by Hilton
Svar fra Matt C, Manager hos Homewood Suites by Hilton Rochester / Henrietta
Svarede d. 6. jul. 2017
Y1076NXjohns, Thank you for sharing your thoughts about your stay. We apologize if somebody had smoked in the room. Please don't hesitate to inform the desk. We'd be happy to try and address the issue or place you in a different room. We'd love to hear your suggestions to help better the dinner social, as we are always striving to give our guests out best! We hope to welcome you home again soon! Thanks again! Matt Clark Assistant General Manager matt.clark@pillarhotels.com
Læs mere
Jeg nød virkelig den suite, vi var i. Det var meget rent og rummeligt. Det var en fin detalje at husholdersken efterladt personlige noter om alle de skriveblok ved vores check-in. Jeg brugte computere i den lille virksomhed. De var i lobbyen, så det ikke tillader nogen personlige
Læs mere
Svar fra Matt C, Manager hos Homewood Suites by Hilton Rochester / Henrietta
Svarede d. 27. jun. 2017
mjdoodles, Thank you for sharing your thoughts about your stay. We're glad to hear you enjoyed yourself. We're sorry if you felt the food service was lacking. I'd love to have some feedback from you as to what you didn't like and what you would like to see. Thanks again for your comments. Matt Clark Assistant General Manager matthew.clark3@hilton.com
Læs mere
De ansatte, indretning af hotellet, værelserne er fantastisk. Tag ikke dertil forventer, at den sædvanlige happy hour på fredag - søndag. Denne Homewood Suites har ikke en den aften sociale. Og middags-menuen er begrænset til salater om torsdagen. Det regner. På disse dage. Jeg f
Læs mere
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Homewood Suites by Hilton
Svar fra Matt C, Manager hos Homewood Suites by Hilton Rochester / Henrietta
Svarede d. 27. jun. 2017
acnaib, Thank you for sharing your thoughts about your stay. We're happy to hear you enjoyed yourself. We did want to clarify that we do offer Dinner Social Monday through Thursday as all Homewood Suites do and we may be getting confused with Embassy Suites who offers a Managers reception on Friday, Saturday and Sunday. Further, the menu calendar varies everyday of the week depending on what Hilton has scheduled. It is never the same. We hope that clarifies any confusion there may be. We apologize if you felt short changed. Thanks again! Matt Clark Assistant General Manager
Læs mere
Jeg kom uden reservation under rejsen. Jeg var i stand til at få en king suite på en rimelig pris. Værelset var pænt og sengen blev meget komfortabel. Den morgenmad var en fin restaurant spredt. Jeg vil blive glad for at bo her igen mens passerer igennem.
Læs mere
Svar fra Matt C, Manager hos Homewood Suites by Hilton Rochester / Henrietta
Svarede d. 23. jun. 2017
redmore34, Thanks for sharing your thoughts about your stay. We're glad to hear you enjoyed our hotel. We hope to welcome you back again soon during your travels. Thanks again! Matt Clark Assistant General Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalPool og strandMøde- og festlokaler
Forrige
How do you respond to her comments? Is smoking allowed in your hotel? Do you keep up with cleanliness and normal maintenance?....did you address these concerns with this customer?
Colleen R, Unfortunately I have been dealing with the death of a family member and unable to post a reply as swiftly as I normally do. As for the matters at hand, smoking is not allowed at this property, we will ask anybody caught smoking to leave immediately without question as well as charge a $250+ smoking fee. We absolutely keep up with brand regulated cleanliness and maintenance. While our hotel is dated people often mistake old for dirty. We are happy to note that we are in the final planning stages for renovation. We look forward to these upgrades being complete before the end of the year. Bill L- There are actually several hotels that still allow smoking in the US. It is always best to contact a property directly to assure you are getting a 100% non-smoking property. Thanks for the questions! Matt Clark Assistant General Manager
0 stemmer
Vis alle svar
just booked the 2 room as suite. are the suites located in the tower or are they in the old section
yipo, If you are referring to a property you have visited before, you may want to verify your booking as we do not have a "tower" or "old section". Our property is a 3 floor L shaped property built entirely in March of 2000. Thank you for you question. We hope this helps. Matt Clark Assistant General Manager
1 stemme
Vis alle svar
Is this close to the New York Thruway?
Yes it is! We are approximately 5 minutes from the NYS Thruway off of Exit 46 then up 390N to Hylan Dr. Thanks for the question!
0 stemmer
Vis alle svar
Do you have an indoor pool open in the winter?
We do offer a year round indoor pool comfortably set at 85 degrees.
0 stemmer
Vis alle svar
Do you offer park and fly?
No we do not sorry about that.
0 stemmer
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering