Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Primm Valley Resort & Casino

Billeder fra rejsende (241)
Værelse og suite (107)
Pool og strand (11)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Pool
Restaurant
Gratis parkering
Spa
Boblebad
Casino og spil
Forretningscenter med internetadgang
Konferencefaciliteter
Kørestolsadgang
Mødelokaler
Røgfrit hotel
Selskabslokale
Udendørs pool
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Stille
Billigt
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
81God til gående
Vurdering: 81 ud af 100
33restauranterinden for 0,5 km
7seværdighederinden for 0,5 km
Anmeldelser med mere
783anmeldelser
246billeder
15Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 151
  • 188
  • 170
  • 121
  • 153
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
+4
Var der for en Bingo turnering og boede på værelse 4531 . Ved check-in gik glat der var næppe nogen på hotellet spil eller ej. Værelset var rent, men umoderne. Kommoden blev ridset og spejlet og badeværelset var udnyttes. Af hoveddøren på værelset virkede ikke lukkes hele vejen
Læs mere
Lige fra starten Mike på valet fik os til at føle os velkomne og så Michael og administrere Justin gik langt ud over deres opgaver. Vi grinede så meget ved check-in, de fyre er fantastisk! Vi boede på værelse 2349 på 2 / 14 / 17 Det roulette forhandler var fantastisk og gjorde
Læs mere
Svar fra Primm_Valley, Manager hos Primm Valley Resort & Casino
Svarede d. 16. feb. 2017
Dear novakain - So great to hear about your positive experience with our team! Thanks for stopping by and letting us know about your trip. I will be sure to mention this to our team - as well as forward your comments to the franchisee regarding the waitress in the Original Pancake House. I know they will be disappointed and I apologize on their behalf. They pride themselves on providing great food and service - so I am sure they will take corrective action. Again - thanks for staying with us - and we hope to see you again soon!
Læs mere
Selv om det er 45 km syd for Las Vegas, det er et godt sted at starte din Vegas oplevelse, når du krydser California state linje. Det er der tre kasinoer her, i den kæde, som tilbyder relativt pæne værelser, en række af gode steder at spise, pools, aktiviteter, og meget mere.
Læs mere
Svar fra Primm_Valley, General Manager hos Primm Valley Resort & Casino
Svarede d. 14. feb. 2017
Thank you so much for the great review. I don't think I could have captured what Primm is about better than what you have written. We are not a Las Vegas Strip property - we want you to feel like family here. We are more about great value than glitz and glam. So very appreciative that you are one of our regulars - and we can't wait to see you here again. Sincerely, Kenji Hall - Assistant General Manager
Læs mere
5 Stjerner for Justine etage manager, Bruce (Lee lol) , Lynne gulvet manager, Toni cocktail tjener, Kathy, forhandleren. Vi havde den bedste weekend tak til alle disse vidunderlige mennesker. De er alle gav os den kongelige behandling, helt alvorligt! Kirsten er så fantastisk
Læs mere
Svar fra Primm_Valley, General Manager hos Primm Valley Resort & Casino
Svarede d. 14. feb. 2017
WOW! Thank you so much Kristina for the great review and for calling out our awesome team members! I really am proud of our team - especially when they can create such a genuine customer experience! We are large family out here - so it is really great when someone compliments one of our team! Thanks again for staying with us - and we look forward to having you back here in the future! Sincerely, Kenji Hall - Assistant General Manager
Læs mere
Det er det værste sted nogensinde, er ikke sikker på det er endnu sikkert for sine stamkunder. Min mand gik der med en slot turnering og blev voldsomt bidt af væggelus. Det er sket 5 dage siden, og han er stadig lider under. De opkræver et gebyr for og som du får noget.
Læs mere
Svar fra Primm_Valley, General Manager hos Primm Valley Resort & Casino
Svarede d. 7. feb. 2017
Dear Kosher, Thank you for taking the time to review your trip. I sincerely apologize for your husbands experience at Primm Valley. If you would be so kind as to email me at jchavez@affinitygaming.com, I would like to address your concerns. We truly appreciate your patronage and thank you for the feedback. I read every comment from these review as we are constantly trying to improve our product for guest such as yourself. Thank you again. I look forward to hearing back from you. Sincerely, Juli Chavez Customer Service Manager
Læs mere
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesalMøde- og festlokalerFamilie- og legeområder
a view into the courtyard/pool area
This is the wall next to the toilet. There was an obvious mold problem that they tried to paint
Paint on ceiling was peeling and falling down
This is when you first walk in the room. It was obviously not vacuumed
Corners of room not vacuumed in a while
ForrigeNæste
12345622
Do you have a gym? Can I get a picture or two?
I cannot answer this question.
0 stemmer
Does it allow pets
yes they do, not just service pets
0 stemmer
Vis alle svar
How is it for New Years Eve at Buffalo Bills...
Sorry, I have never been there on New Year's Eve.
-1 stemmer
what is the cancellation policy for the hotels?
Last time I made a reservation for a Primm hotel it was 48 hours prior to arrival to avoid one night stay hitting your credit card. They will go over the cancellation policy on the phone with you when you book.
0 stemmer
Vis alle svar
Pet friendly
Buffalo Bill's is the only pet friendly Hotel in Primm.
0 stemmer
ForrigeNæste
123
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
48 $ - 136 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
primm valley hotel primmprimm valley resort and casino
PLACERING
USANevadaPrimm
ANTAL VÆRELSER
624
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering