Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kort
Satellit
Kortopdateringer er sat på pause. Zoom ind for at se opdaterede oplysninger.
Nulstil zoom
Opdaterer kortet...
07/05/2017 08/05/2017
    Der er ingen stifter i din visning. Prøv at flytte kortet eller ændre dine filtre.
    • {providername} {price}
    {providername} {price}
      {listitems}
    {sold_out_text}
    Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
    From {rate_price} {rate_periodicity}

    Llanthony Priory Hotel

    Llanthony, Llanthony, Brecon Beacons National Park NP7 7NN, Wales
    Gem
    7 maj 
    8 maj 
    1 værelse, 2 voksne, 0 børn
    Rejsende (84)
    Værelse og suite (10)
    Spisesal (3)
    The Old Rectory Country Hotel and Golf Club
    443 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Llangattock
     
    The Bear Hotel
    693 anmeldelser
    Nr. 2 af 17 B&B’er/kroer i Crickhowell
     
    Peterstone Court Hotel
    871 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Llanhamlach
     
    The Angel
    834 anmeldelser
    Nr. 1 af 2 hoteller i Abergavenny
     
    Oversigt

    • Fremragende59 %
    • Rigtig god27 %
    • Gennemsnitligt6 %
    • Utilfreds3 %
    • Frygteligt3 %
    20. marts 2017
    “Llanthony Priory”
    30. januar 2017
    “Mesmerising, takes relaxed to another level.”
    Gratis parkering
    Restaurant
    Bar/lounge
    Alle hoteloplysninger
    {"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"moduleList":["handlers"],"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"}},"scriptFlags":null,"containerClass":null}
    The Old Rectory Country Hotel and Golf Club
    443 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Llangattock
     
    The Bear Hotel
    693 anmeldelser
    Nr. 2 af 17 B&B’er/kroer i Crickhowell
     
    Peterstone Court Hotel
    871 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Llanhamlach
     
    The Angel
    834 anmeldelser
    Nr. 1 af 2 hoteller i Abergavenny
     
    Skriv en anmeldelse
    Anmeldelser (81)
    Medlemsvurdering
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    Sprog

    1-5 af 81 anmeldelser

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 20 marts 2017 fra mobile enheder

    Beautiful rooms, challenging staircases, wonderful venue. Lack of phone signal, Internet access and television a bonus. Good food and local beer. A great break. Excellent base for pleasant walks on Offah's Dyke with excellent views when weather clement.

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 30 januar 2017

    Booked into Llanthony Hotel over the phone. The owner was so relaxed he just asked my name. When we arrived we were given a choice of rooms and were allowed to wander about at our leisure while choosing. All the rooms ooze charm and they...Mere

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 15 november 2016

    Set in a fantastic location, an ideal place for a walking weekend. Hearty supper and good beer, wine list was a pleasant surprise too. Wonderfully atmospheric, albeit not modern or ensuite, rooms- we had a narrow spiral staircase to get to room 4 with its...Mere

    Denne anmeldelse er maskinoversat fra engelsk Hvad er det?
    Vis maskinoversættelser?
    Anmeldt 31 oktober 2016 fra mobile enheder

    I can not recommend this hotel highly enough. It is unique with the grounds and surrounding countryside utterly stunning. We went in autumn and were blown away by the scenery. The hotel is full of character, the pub in the old cellar is full of...Mere

    Anmeldt 8 september 2016
    Google Oversæt

    The hotel is in a beautiful, remote location, great for walkers, but also well worth the drive up the valley....Mere

    1  Tak, chrisdallis0n
    The Old Rectory Country Hotel and Golf Club
    443 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Llangattock
     
    The Bear Hotel
    693 anmeldelser
    Nr. 2 af 17 B&B’er/kroer i Crickhowell
     
    Peterstone Court Hotel
    871 anmeldelser
    Nr. 1 af 1 hoteller i Llanhamlach
     
    The Angel
    834 anmeldelser
    Nr. 1 af 2 hoteller i Abergavenny
     
    Om
    Faciliteter
    • Mest populære faciliteter
    • Gratis parkering
    • Restaurant
    • Bar/lounge
    • Hotelfaciliteter
    • Gratis parkering
    • Aktiviteter
    • Restaurant
    • Bar/lounge
    Oplysninger
    • Værelsestype
    • Ikke-ryger værelser
    • Antal værelser
    • 7
    • Sted
    • Storbritannien >
    • Wales >
    • Brecon Beacons National Park >
    • Llanthony
    Billeder
    Rejsende (84)
    Værelse og suite (10)
    Spisesal (3)
    Hotel og udendørsarealer (76)
    I nærheden
    Restauranter i nærheden
    Carpenters Arms
    77 anmeldelser
    5,92 km væk
    The Bridge Inn - Michaelchurch Escley
    429 anmeldelser
    6,89 km væk
    The Old Pandy Inn
    143 anmeldelser
    7,02 km væk
    White Haywood Restaurant
    43 anmeldelser
    7,8 km væk
    Seværdigheder i nærheden
    Mountain Mayhem
    182 anmeldelser
    4,66 km væk
    Longtown Castle
    18 anmeldelser
    9,92 km væk
    Ty Gwyn Cider
    12 anmeldelser
    10,33 km væk
    M T Cashell Family Butchers
    38 anmeldelser
    11,85 km væk
    Spørgsmål og svarStil et spørgsmål
    Kym S
    Hello, would this hotel be suitable for a family with 3 children under 3?
    12 marts 2017|
    Svar Vis alle 2 svar
    Svar fra Victoria N | Ejendomsrepræsentant |
    Good afternoon, Unfortunately due to the age and nature of the building, we aren't able to accommodate children under the age of ten. The majority of our rooms are accessed by a stone spiral staircase and we don't have any... Mere
    0
    stemmer
    Google Oversæt
    Patricia S
    Thank you for your response to our questions. We are very interested in staying there for one night onSeptember 10 but we still have two questions that we need to ask: 1)In reading further through your hotel website, it appears that a reservation cannot be cancelled and refunded (only credited to another visit in the year). We will be traveling through Wales from the USA and, if a problem were to occur, would not be able to use a credit at another time. Is there any other possibility/flexibility that you can help us with to help us feel more comfortable, given the uncertainties of travel and life in general? 2)Could you please clarify the situation on toilets and showers for those renting a room? Thank you for your help. Trying to make this work, Don and Patti Sylvester
    14 juni 2016|
    Hvad er dit svar?
    Retningslinjer for indlæg
    Send
    Patricia S
    Could you please tell us if you have a double room available for Sept. 10 (one night). Could you please tell us the total price (including tax) for one night, if you have a room available, and your cancellation policy.
    14 juni 2016|
    Svar
    Svar fra Victoria N | Ejendomsrepræsentant |
    Good morning, a double room for a Saturday night would be £97.50 and this includes a cooked breakfast. We do have a room available. For more information about our hotel, please visit our website by searching Llanthony Priory... Mere
    0
    stemmer
    Google Oversæt
    Værelsestip
    "Check to see if there's and en-suite"
    Læs anmeldelse
    "Up the spiral staircases to rooms in the ancient tower, or get a room with a view of the ruins."
    Læs anmeldelse
    "All rooms quaint but expect steep stairs"
    Læs anmeldelse
    "Rooms do not have en-suite. Room 5 is probably the closest to a toilet and shower room"
    Læs anmeldelse