Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Disney's All-Star Sports Resort

Besøg hotellets website
Billeder fra rejsende (2588)
Værelse og suite (472)
Pool og strand (269)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Pool
Restaurant
Gratis internet
Bar/lounge
Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted)
Concierge
Flersproget personale
Kørestolsadgang
Lufthavnstransport
Morgenmad tilgængelig
Opvarmet pool
Røgfrit hotel
Selvbetjent vaskeri
Shuttle-service
Udendørs pool
Vaskeri
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Familieværelser
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Køleskab på værelset
Værd at vide
HOTELSTIL
Familieferiested
Billigt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Pakketilbud
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
57Forholdsvis god til gående
Vurdering: 57 ud af 100
1050restauranterinden for 10 km
310seværdighederinden for 10 km
Anmeldelser med mere
5.143anmeldelser
2.871billeder
240Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 1.626
  • 2.098
  • 923
  • 284
  • 216
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Værelset var godt, okay spise sted. Dejligt nemt og for let med Disney armbånd at betale i både parkerne og hvad der ellers høre under Disney. Med den løbe bane de skriver om! Er pinlig. Op langs en hovedvej og kort! De har ellers 3 hoteller (All Star) hvor de kunne lægge en
Læs mere
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Vi har typisk meget anstændige besøg her! Rejsearrangementet er overkommelig, praktisk og værd at hver øre. Desværre vurderer vi vores sidste besøg fattige. Denne ene var en skuffelse. Først skal du være klar til børn på dette feriested. . . . det har vi ikke noget imod, især
Læs mere
Svar fra WDW_Parks_Resorts, Disney Social Reviews hos Disney's All-Star Sports Resort
Svarede d. 3. okt. 2018
Thank you for sharing your experience at Disney’s All-Star Sports Resort. It’s always an honor for our Guests to return to the same Resort on multiple visits as there are so many wonderful Disney properties worth exploring. However, I’m sorry this visit did not leave the same impression on you as your previous visits. Specifically, I’m very sorry for the challenges you experienced on your last night, which resulted in lost sleep and unnecessary frustration. I would like to collect come additional information regarding your visit as we certainly never want our Guests to leave disappointed. Please check your TripAdvisor inbox for a message. Adam Disney Social Reviews
Læs mere
Jeg var lidt bekymret over nogle kommentarer, vi havde set før vores tur. . . men jeg burde ikke være bekymret. Vi valgte sporten gennem spiseplanen promo. Og vi valgte et foretrukket værelse. Alt om hotellet var fantastisk. Vores værelse var klar da vi ankom tidligt (havde
Læs mere
Svar fra WDW_Parks_Resorts, Disney Social Reviews hos Disney's All-Star Sports Resort
Svarede d. 3. okt. 2018
Thank you for sharing this wonderful review of Disney’s All-Star Sports Resort. From the seemingly endless food options at End Zone Food Court to the Surfboard Bay Pool overflowing with fun theming, this Resort is a true favorite of mine—I’m thrilled it was a slam dunk for you as well. Additionally, I’m glad you were able to take advantage of the Disney Dining Plan. In my opinion, that’s the best way to enhance any Disney adventure. I appreciate you mentioning that you checked to see if there were other events happening during the time of your visit that might take away from the relaxing atmosphere of the Resort. That’s a great tip! Overall, I’m overjoyed to know you so thoroughly enjoyed staying at Disney’s All-Star Sports Resort. We hope to welcome you back in the future! Adam Disney Social Reviews
Læs mere
Mig og min søn ønskede en rimelig pris tur til Disney dette hotel leveret dette, store venlige personale, store komplekse. Værelser dateret men var mere end tilstrækkelige til hvad du har brug for rart at have et køleskab på Værelset også. Senge comfy vi valgt at holde hus holde
Læs mere
Svar fra WDW_Parks_Resorts, Disney Social Reviews hos Disney's All-Star Sports Resort
Svarede d. 3. okt. 2018
One of the great things about the Service Your Way Option at our Resorts is that you truly get to choose how you want to vacation. I’m partial to the daily housekeeping services, much like yourself, but it’s not for everyone, so it’s nice to have the choice! I’m so glad you and your son found the value in this wonderful Value Resort. Did you know that some of our Value Resorts are actually undergoing refurbishments right now? Disney’s All-Star Movies Resort is currently renovating their rooms, adding in extra conveniences, updating everything, and are coming out fantastic. You should definitely check it out next time! See you then! Brittany Disney Social Reviews
Læs mere
Vi holdt i 9 dage i baseball sektion, en lille gåtur fra lobbyen, men tæt på pool / Tøjvask. Værelserne / senge er lidt forældede men tilstrækkelige. Jeg tror, ​​at de planlægger en opdatering, sammen med at tilføje dronning senge som er nødvendig. Vores værelse var ren, ingen
Læs mere
Svar fra WDW_Parks_Resorts, Disney Social Reviews hos Disney's All-Star Sports Resort
Svarede d. 3. okt. 2018
Thank you for sharing your review with us about your stay at Disney’s All-Star Sports Resort. This property, with its large sports inspired icons, is the perfect place for families get in the game. I am very happy the rooms were comfortable for you! Having a clean and comfortable room to relax in after a day in the Theme Parks is just what you need. Although you enjoyed your stay, I am concerned to hear about the disappointment with the Front Desk. I am sorry for the prolonged wait times and certainly hope it did not take away from your overall stay. Thank you for sharing your review with us! We hope to see you and your family again soon! Ryan Disney Social Review
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesalFamilie- og legeområderMøde- og festlokaler
Quarto Standart - Banheiro
Quarto Standart - Banheiro
Quarto Standart - Shampoo, condicionador e sabonete liquido corporal.
Quarto Standart - Banheiro
Quarto Standart
ForrigeNæste
12345695
How quiet are the rooms regarding neighbour noise and from the outside?
Can be noisy if you have a room that is facing the pool or general courtyard areas. Request a room on the backside of the buildings away from the high traffic areas and you should be fine. We didn't really hear anything from neighboring rooms but you never know who will be next to you. That is pretty hit or miss.
1 stemme
Vis alle svar
Does the bus from the hotel go to all the parks and Disney springs? Or do I have to get multiple buses?
Yes
1 stemme
Vis alle svar
Does the bus from the hotel go to all the parks and Disney springs? Or do I have to get multiple buses?
the Disney bus takes them to all disney parks for free
0 stemmer
Vis alle svar
king double
Double only
0 stemmer
Vis alle svar
Can you submit a room preference before you go? If so how? Thanks
Yes, you can submit a room request at a particular building in advance by fax. We have stayed there 4 times, and we have never sought the need to request a room. We have never had an issue.
1 stemme
Vis alle svar
ForrigeNæste
12345648
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
95 $ - 236 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
disney`s all-star sports hotel orlandoall star sports resortdisneys all star sports resortdisney all star sports resort
PLACERING
USAFloridaCentral FloridaOrlando
ANTAL VÆRELSER
288
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering