Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Extended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington

Billeder fra rejsende (2)
Værelse og suite (28)
Spisesal (1)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Gratis parkering
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Morgenmad inkluderet
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Kørestolsadgang
Røgfrit hotel
Selvbetjent vaskeri
Vaskeri
Værelsesfaciliteter
Aircondition
Ikke-ryger værelser
Mikroovn
Suiter
Tekøkken
Værd at vide
HOTELSTIL
Billigt
HOTELKLASSE
Hotellinks
Besøg hotellets website
Særtilbud:Pakketilbud
Hoteltilbud
Placering
Fuld visning
53Forholdsvis god til gående
Vurdering: 53 ud af 100
32restauranterinden for 1 km
4seværdighederinden for 1 km
97anmeldelser
33billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 20
  • 15
  • 15
  • 20
  • 27
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Jeg gik ind i et varmt rum, der lugtede som sved og svamp. Sengetøjet var ulækkert badekar var ulækkert. Men der var en seddel hvor der står at der på værelset blev inspiceret. Godt hvem som helst inspektion skal være blind. Gudskelov mit ophold var kun 6 timer. Kommer aldrig
Læs mere
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Svarede d. 21. jun. 2017
Please accept my apologies for the experience you shared in your feedback. I am disappointed to see that you felt your accommodations were not clean. We take pride in providing a clean, fresh environment for our guest and I am sorry we overlooked something during your stay. I will discuss your feedback with my housekeeping staff to ensure this does not occur in the future. I regret the inconvenience caused and hope you will give us another chance the next time your travels bring you our way. Sincerely, General Manager
Læs mere
Jeg havde den værste oplevelse på dette hotel. Det er meget beskidte og har en frygtelig lugt. Min check-in oplevelse var behageligt, men når jeg kom ind på mit værelse, jeg blev forfærdet. Der var brugt beskidte håndklæder på gulvet og på disken i badeværelset. Håndvasken i
Læs mere
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Svarede d. 21. jun. 2017
Adrienne, thank you for your feedback. Please know we have strict quality control standards which are meant to prevent a situation like yours from occurring. The cleanliness and room condition you describe is unacceptable and not at all representative of our quality standards. I am meeting with my housekeeping staff to discuss this situation and reiterate the importance of impeccable customer service.  We invite you to come back and validate the changes we will be implementing and to experience the stay you expect and deserve. Sincerely, General Manager
Læs mere
Hotellet var beskidt fra det øjeblik, vi trådte ind og lugtede af gammel røg selvom der var ikke-ryger skilte offentliggjort. Det sengetøj og håndklæder lugtede, som sved og røg! Ganske forfærdeligt! Der er heller ikke en person i receptionen på vagt efter en bestemt tid.
Læs mere
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Svarede d. 19. jun. 2017
Andrea, thank you for choosing our hotel for your stay. We are sorry for the inconvenience you experienced due to the smoke smell while you were here. We have strict policies where we prohibit smoking in some areas so I appreciate you bringing this to our attention so we can address it appropriately. I regret the inconvenience you had and hope to have another opportunity to make this up to you on a future date. Sincerely, General Manager
Læs mere
Vi ankom kl. 23.00 . . . Vores forfærdelige oplevelse venter udenfor begyndte med at være buzzet ind i mindst 20 minutter, før et personale i receptionen person kom til at lukke os ind og tildele os et værelse. Vi var udmattet efter vores 7 time road trip og bare ønskede at
Læs mere
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Svarede d. 2. jun. 2017
We're truly sorry that your room was not in the spotless condition it should have been, and even that we did not correct this to your satisfaction. We take the cleanliness of our rooms very seriously, so what you experienced is not typical for us. Our staff is 100% committed to providing fresh, clean room for all of our guests, as well as responding to guest concerns, so we're sorry this was not the case for you. We are already taking steps to ensure such mistakes do not happen again. We hope you will consider giving us another chance the next time you are in our area. Sincerely, General Manager
Læs mere
Ankom efter timer ( 1 : 00) . Hjælpere sov og ikke kunne blive enige om at tjekke os ind. Til sidst en manager kom for at de reddede efter 45 minutter strandet med en gravid kone. Jeg havde selv taget skridt til at kontakte dem tidligere på dagen at lade dem vide, at jeg ville
Læs mere
Svar fra 00esa, General Manager hos Extended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Svarede d. 30. maj 2017
Thank you for the feedback. Customer service is something we can't compromise with. That being said, please accept my apology for failing to provide the nice service you deserved. I have already discussed your concern with my entire team in an effort to improve our service moving forward. Please consider this as an isolated incident, and I hope you will give us another opportunity to serve both of you with a much better experience. Sincerely, General Manager
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
Only here for 2 days. Old but clean
Only here for 2 days. Old but clean
Billede leveret af ledelsenExtended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Studio Suite - 1 Queen Bed
Billede leveret af ledelsenExtended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Studio Suite - 1 Queen Bed
Billede leveret af ledelsenExtended Stay America - Newark - Christiana - Wilmington
Studio Suite - 1 Queen Bed
ForrigeNæste
123456
Quiero hacer compras por internet y enviarlas al hotel, se puede? cual es el costo? Se agradece la respuesta
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
85 $ - 108 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
extended stay america newark
TIDLIGERE KENDT SOM
Homestead Studio Suites - Newark - Christiana
PLACERING
USADelawareNewark
ANTAL VÆRELSER
141
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering