Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Carlton Oaks

Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Pool
Restaurant
Kørestolsadgang
Bar/lounge
Wi-fi på offentlige områder
Golfbane
Udendørs pool
Gratis internet
Wi-fi mod betaling
Internet mod betaling
Mødelokaler
Boblebad
Selskabslokale
Flersproget personale
Røgfrit hotel
Vis flere
Værelsesfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Aircondition
Handikapegnede værelser
Køleskab på værelset
Suiter
Tekøkken
Familieværelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Hyggeligt
HOTELKLASSE
Placering
Fuld visning
41Bil anbefales
Vurdering: 41 ud af 100
19restauranterinden for 0,5 km
2seværdighederinden for 0,5 km
Kontakt
9200 Inwood Dr, Santee, CA 92071-2310
Navn/adresse på det lokale sprog
Sådan kommer du derhen
San Diego International Lufthavn21 km
Rodriguez Lufthavn34 km
Se alle hoteller i nærheden
Anmeldelser med mere
64anmeldelser
33billeder
1Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 21
  • 16
  • 15
  • 5
  • 7
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Den 12. februar. Jeg lavede en "bekræftet" reservation af 1. april street, tjekkede ud den 3. april rd. Det bekræftet reservation sagde $ 256 . 50 Og da jeg ankom, var det steget til $300 . 50 ! Jeg protesterede, og det tog til receptionen ansat ca. 20 minutter senere for at få d
Læs mere
Svar fra William H, Manager hos Carlton Oaks
Svarede d. 6. apr. 2017
Good morning Bob, I'll take a look in to this for you and make the necessary adjustments and refunds for you. I'm sorry for the confusion regarding your reservation, and if there's anything further I can assist you with, feel free to contact me at any time! Sincerely, Will H
Læs mere
Ville bare komme ud af huset for en nat og Carlton Oaks havde ledige værelser. Godt valg. Dejlige, rummelige med kingsize-seng komfortabel seng og mørke bronze badeværelsesinventar. Det glidende badeværelsesdøren er en fin detalje. Havde drinks og en dejlig middag i baren. Samlet
Læs mere
Svar fra William H, Manager hos Carlton Oaks
Svarede d. 27. mar. 2017
Good morning Brian, Thank you for taking the time to review our establishment. I'm glad to hear you enjoyed your stay with us. If you have any further feedback regarding amenities we could add, I would be very open to hearing them. As always, if you have any questions or concerns, feel free to contact me at any time with the information provided above. Have a great day!
Læs mere
Beliggenheden var fremragende, personalet var mere end imødekommende. Det var en syndflod af regn vejret ikke samarbejder, igen, personalet Weere fremragende. Måltiderne i resturanten var fremragende. Værelserne var rene.
Læs mere
Svar fra William H, Manager hos Carlton Oaks
Svarede d. 2. mar. 2017
Good morning Peter, Thank you for taking the time to leave us a review of how we did. I'm sorry to hear that the weather didn't cooperate with you, but I am glad that you enjoyed our restaurant. If you can think of anything further that we can do to improve, please feel free to email me at your earliest convenience. My email is located at the top of the page under "Hotel Email". Thanks again for the review, and have a great day! Sincerely, Will H
Læs mere
Du lægger i den adresse, bruge dette: 9200 Inwood kørsel. Jeg fik på Trip Advisor, og min adresse Navigation var 9310 Fanita Pkwy og det er på den modsatte side af ejendommen, og stort set midt i søen. Vil du komme uden Carlton Oaks Dr. Vi var spændte på at finde ud af, hvad en h
Læs mere
Svar fra William H, Manager hos Carlton Oaks
Svarede d. 2. mar. 2017
Hello Laura, Thank you for taking the time to review us. I'm sorry to hear that you had trouble finding our property. If you have any suggestions of ways to help future guests arrive without incident, we would love to hear them. We look forward to seeing you again, and if we can assist in any way, feel free to contact us at any time! Sincerely, Will H
Læs mere
Denne restaurant synes altid at god mad, og det har en fantastisk udsigt over golfbanen. Det har stor hamburgere, men også en lang række andre lækkerier. Jeg havde tortilla suppe med en Cobb-salat i dag, menuen er der en fantastisk morgenmad og middag Menu også. Masser af tv's, o
Læs mere
Svar fra William H, Manager hos Carlton Oaks
Svarede d. 2. mar. 2017
Good afternoon John, I apologize for the late reply. I'm glad to hear you enjoy our restaurant. We work hard to ensure the menu has items that everyone enjoys. We currently use the stage for our Saturday night Karaoke beginning at 7pm. Thank you for your review, and if we can assist in any way, feel free to contact us at any time! Sincerely, Will H
Læs mere
Forrige
1234568
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
King Room
Bathroom
Forrige
12
what would be the rate for stay and play golf package with cart for 7 to 10 days in early December? do any of your rooms have kitchenettes? have the rooms been recently updated/remodeled?
Good morning Kenhaut, I apologize for our very late reply. 1. The rate for your stay and play package varies based upon date of arrival and date of departure. The price of golf changes day to day, so if I know your stay dates and dates of play, it is a very quick calculation. 2. We have our two room suites that have full kitchens. They consist of a bedroom, a living room, two bathrooms, and some have kitchens. 3. Our remodel concluded in June of 2013. If you have any further questions, please feel free to email me through the email listed above, or give us a call anytime at (619) 448-4242 x0. Ask about Stay and Play packages and I guarantee that we will work out a deal specialized for you. Thank you for your time, William Henry
0 stemmer
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
109 $ - 228 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
carlton oaks country club san diego hotel santee
PLACERING
USACalifornienSantee
ANTAL VÆRELSER
49
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering