Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Travelodge Caterham Whyteleafe

Billeder fra rejsende (22)
Værelse og suite (10)
Spisesal (2)

Om

Sted
Renlighed
Service
Værdi
Stedets faciliteter
Restaurant
Bar/lounge
Internet mod betaling
Kørestolsadgang
Røgfrit hotel
Wi-fi mod betaling
Værelsesfaciliteter
Handikapegnede værelser
Ikke-ryger værelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Forretningsrejsende
HOTELKLASSE
333anmeldelser
37billeder
11spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 114
  • 102
  • 46
  • 34
  • 37
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Jeg havde læst andre anmeldelser, og var ikke havde forventet meget til at være ærlig. Men personalet var meget venlige, vi blev passet godt og havde et fantastisk ophold. Min eneste kritik ville have været på værelset er ret varmt, men jeg kunne have spurgt om, det havde de
Læs mere
Efter at have boet på en række Travelodge i min tid jeg kan anbefale deres hotel beliggende på Whyteleafe nær Caterham. Vi tjekkede ind og ud var meget let, og jeg blev mødt i receptionen af venlige medarbejdere. Værelserne og hotellet var usædvanligt rent og værelset fuldt
Læs mere
Jeg kan ikke klage over personalet på dette hotel, der så ikke ud til at være noget de ville ikke gøre for at gøre dit ophold behageligt. Værelserne var rene, ryddelige og moderne med en god bruser og badekar. Sengen var behagelig. Der var både en lang spejl og et mindre spejl
Læs mere
Nærheden til stationen (Whyteleafe syd) er fantastisk. 800 M gang til receptionen. Sikkerhed sikret med fantastisk personale. Kan varmt anbefales til terroristskjulesteder langt væk hjemmefra. Godt vejr og meget behagelig landskab. Jeg elsker det 💜
Læs mere
Værelset og badeværelset var rent og rummeligt. Det eneste problem er ikke airconditionanlægget og en utilstrækkelig størrelse blæser på værelset. Værelset var meget varmt - vindue åbnede kun lidt. Har ført til mig efter at have en ubehagelig nat, som kunne være undgået. Okay,
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesal
Dirty bath towel.
A small area of the mattress cover!
Dirty bath towel
Amazing view
Billede leveret af ledelsenTravelodge Caterham Whyteleafe
Family room
ForrigeNæste
12
Hello, Thank you for your enquiry. Please may we kindly request you contact the hotel directly or our Customer Services team via our website. We look forward to hearing from you.
0 stemmer
Vis alle svar
Are the tv's hd?
Is there secure free parking?
There is secure parking but you have to pay
0 stemmer
Vis alle svar
Is Sky Sports available in the Bar Cafe?
When I stayed I arrived in the middle of the night so did not watch TV but the staff are helpful and will answer all your questions.Sorry I could not help with this one.
0 stemmer
Vis alle svar
I checked in with staff did not notice a check-in machine but it was very quick the staff were great and very helpful
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
123
ForrigeNæste
11
PRISKLASSE
50 $ - 100 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
OGSÅ KENDT SOM
travelodge caterham whyteleafe hotel surreytravelodge hotel surreytravelodge surreytravel lodge surreysurrey travel lodgesurrey travelodge
PLACERING
StorbritannienEnglandCaterhamWhyteleafe
ANTAL VÆRELSER
301
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering