Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Feynan Ecolodge

Billeder fra rejsende (485)
Værelse og suite (71)
Billeder fra rejsende (485)
Værelse og suite (71)
Spisesal (25)
Om
Sted
Renlighed
Service
Værdi
Udmærkelsescertifikat
Stedets faciliteter
Restaurant
Shuttle-service
Gratis internet
Gratis parkering
Morgenmad inkluderet
Mødelokaler
Flersproget personale
Røgfrit hotel
Værelsesfaciliteter
Ikke-ryger værelser
Familieværelser
Værd at vide
HOTELSTIL
Charmerende
Finurligt hotel
Placering
Fuld visning
Kontakt
Dana Nature Reserve Off the Dead-Sea Aqaba Highway, Dana Jordan
Sådan kommer du derhen
Ovda Airport94 km
Se alle hoteller i nærheden
Anmeldelser med mere
707anmeldelser
497billeder
4Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 471
  • 137
  • 58
  • 22
  • 19
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Flere sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
+10
Sikke en fantastisk oplevelse, som vi har haft på den Feynan Øko - Lodge, igen, men ikke til 5 - stjernede type, det er alt sammen om en chance for at blande dig med de lokale! . De fleste af de ansatte der faktisk er medlemmer af den lokale beduiner og de er åbenbart meget viden
Læs mere
Vores familie på 4 vandrede ned Wadi Ghweir (fantastisk, og et must) og i slutningen af dagen, nåede Feynan Lodge. Øde, stille og en smuk lodge når man forsøger at bruge minimal ressourcer. Vi hjalp i belysning og placering af stearinlys rundt om hytten før om aftenen. Værelserne
Læs mere
Den mest fantastiske ferie i det smukke Dana nature reserve. Vi tilbragte 2 nætter og kunne se os selv bo en uge. En vandretur ned ad floden seng er anbefalet. Maden er fantastisk, stjernekig en ægte overraskelse. Tak til de mennesker, der arbejder der for at give os en sådan en
Læs mere
Vores oplevelse på Feynan var anderledes end vi havde håbet på i læsning før anmeldelser. Vi blev budt velkommen af Ali da vi ankom, og han var vidunderlig, og meget venlige. Vi boede der en nat og var virkelig frem til solnedgangen vandretur, og samtidig. Solnedgangen vandretur
Læs mere
Beliggenheden er virkelig imponerende. Personalet er meget imødekommende, venlig og vidende. Maden var uovertruffen under vores rejse i Jordan. Det var en fantastisk ferie - vi vil helt sikkert vende tilbage igen!
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suiteSpisesalFamilie- og legeområder
Deluxe family rom #1
sunset
Room #12
Balcony Room with Queen Bed
Forrige
Hi, I was wondering if it's possible to take the 8km road to the lodge with a SUV which is not a 4x4? It is a high vehicle, a Hyundai Creta. Thank you in advance.
I don't think it's a good idea. it's a very rocky road - literally there are pretty big rocks everywhere, and it's a rough ride even in a 4x4. I can imagine you could damage your vehicle. We hiked one way and the lodge arranged transportation on the way back.
0 stemmer
Vis alle svar
What is the price for Jordanian nationals? How can I book with the code provided on the website
Hi Lama, Thank you for your interest in Feynan Ecolodge. We do have reduced prices for Jordanian nationals. The details can be found on the first page of our booking engine (unfortunately TripAdvisor does allow the link to be typed here). Enter the code JOAI under "Group code" to get the Jordanian prices. Should you have any additional questions, please feel free to contact us on reservations.feynan@ecohotels.me or call us on +962 6 464 5580.
0 stemmer
Vis alle svar
How far away is the lodge from Amman city centre and what are the options to get there?
Hi Lama, Feynan is 3 hours from Amman. 2 1/2 hours on paved road, and the last 1/2 hour off-road. Full travel details, including public transportation options, can be found on the travel section of Feynan's website (unfortunately TripAdvisor does not allow the website link to be typed here). Should you have any other questions, please contact us on reservations.feynan@ecohotels.me, or phone +962 6 464 5580. Best wishes
1 stemme
Vis alle svar
hi, does the family room have seperate bedrooms with a door so that our kid can sleep while we watch Tv or sit in the main section?
Hi Nandini76, thanks for your question. I think you have already stayed at the lodge since you have also written a review, but this question is showing as new! As you now know, the family rooms are all one room (no separate bedrooms) with up to 4 beds. Also the lodge is lit entirely by candlelight at night and there is no electricity in guest rooms (except in the bathrooms), let alone a TV. We encourage you to get outside and watch the magnificent stars instead!
0 stemmer
Vis alle svar
ForrigeNæste
11
OGSÅ KENDT SOM
feynan eco-lodge hotel dana
PLACERING
JordanTafilah GovernorateDana
ANTAL VÆRELSER
26
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering