Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Haggerston Castle Holiday Park - Haven

Beal TD15 2PA England
Besøg hotellets website
Oversigt
Besøg hotellets website
Beal TD15 2PA England Se på kort
Navn/adresse på det lokale sprog
FACILITETER
Gratis parkering
Pool
Ikke-ryger værelser
Restaurant
Familieværelser
Bar/lounge
Tekøkken
4-stjernet overnatningssted
Yderligere oplysninger
Besøg hotellets website
Om
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Hotelfaciliteter
HOTELLETS FACILITETER
Pool
Gratis parkering
Restaurant
Bar/lounge
Spa
Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted)
Golfbane
Indendørs pool
Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted)
Køleskab på værelset
Mikroovn
Opvarmet pool
Sauna
Selvbetjent vaskeri
Tennisbane
Vaskeri
Ved stranden
Roomservice
Morgenmad inkluderet
Fitnesscenter
Gratis højhastighedsinternet (WiFi)
Værelsestype
Tekøkken, Ikke-ryger værelser, Familieværelser
Hotelklasse
Kontaktoplysninger
Værelsestype
Tekøkken, Ikke-ryger værelser, Familieværelser
Prisklasse
76 $-194 $ (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Også kendt som
Haggerston Castle Holiday Park Hotel Berwick Upon Tweed
Sted
Storbritannien > England > Northumberland > Beal
I nærheden
Hoteller i nærhedenSe alle hoteller i nærheden
Queens Head Hotel
469 anmeldelser
10,01 km væk
The Kings Arms Hotel
357 anmeldelser
10,05 km væk
Travelodge Berwick upon Tweed
390 anmeldelser
11,96 km væk
Waren House Hotel
259 anmeldelser
14,2 km væk
Restauranter i nærhedenSe alle restauranter i nærheden
The Black Bull Inn
187 anmeldelser
5,13 km væk
The Barn at Beal
1.155 anmeldelser
2,6 km væk
The Island View Inn
157 anmeldelser
4,06 km væk
Go Eat Cafe Diner
23 anmeldelser
7,58 km væk
Seværdigheder i nærhedenSe 2 seværdigheder i nærheden
Andy Howeys Birds of Prey Centre
402 anmeldelser
0,24 km væk
Gyrs International Falconry Centre
22 anmeldelser
2,69 km væk
The White Swan Inn
13 anmeldelser
4,83 km væk
Haggerston Riding Stables
52 anmeldelser
0,05 km væk
Anmeldelser med mere
2.308anmeldelser
953billeder
145Spørgsmål og svar
0værelsestip
Medlemsvurdering
  • 680
  • 671
  • 431
  • 215
  • 311
Tidspunkt på året
Type rejsende
Sprog
  • Filtrér
  • Dansk
Vis anmeldelser, der nævner
Disse anmeldelser er maskinoversat fra engelsk. Vis maskinoversættelser?
Vi havde en fantastisk weekend på Haggerston slottet, men det var næsten ødelagt efter at opleve den Mos og Barrel restaurant lørdag aften. Stedet var travlt, men vi fandt et bord. Min kone og jeg, og de to børn valgte vores mad og så gik jeg til baren for at bestille. Jeg fik at
Læs mere
Svar fra Haggerston Cast... H, Manager hos Haggerston Castle Holiday Park - Haven
Svarede d. 6. jul. 2017
Hello, Thank you for your review and we apologise for the lengthy wait on food at the Mash & Barrel and the food being cold. Can I ask did you report this issue at the time? because our normal procedure would be to refund or replace? we are very busy and the queue time can be lengthy , however we would usually tell our guests of the waiting time , did this happen? I am so sorry about this , if you would like to discuss this any further please don't hesitate to contact me Christina heffron 01289381333 Kind Regards
Læs mere
+1
For det første må jeg sige, at Haggerston Slot er en flot campingplads det er overskuelige og har en god størrelse baner for tourers. De toiletter og brusere, som er holdt rent og der er masser af varmt vand. Hvis vejret er godt, det er en dejlig park at bo på.

Men når det regne
Læs mere
Svar fra Haggerston Cast... H, Manager hos Haggerston Castle Holiday Park - Haven
Svarede d. 6. jul. 2017
Hi, Thank you for your review and you positive feedback It's a real shame that we can't control the weather. but when it rains it pours at Haggerston and being set over 2 Acres of hilly land this can cause us a major problem. However my team down at touring last week worked extremely hard in making sure our guests were looked after while we had 2 days of torrential rain. We don't have a drainage issue on park , however what we do have is rain water rising to considerable amounts when we have extreme rain like we did last week. I am so sorry you won't be visiting us again because of this, however we can't control that rain fall . Kind regards
Læs mere
Beliggenhed: god beliggenhed på østkysten, en kort køretur fra Berwick upon tweed og de smukke strande ved Bamurgh og Seahouse. Det er også lige om hjørnet fra den en 1 så let at komme til. Eneste lille problem er, at det ikke er tæt nok på til at gå på stranden og der er ingen r
Læs mere
Svar fra Haggerston Cast... H, Manager hos Haggerston Castle Holiday Park - Haven
Svarede d. 30. jun. 2017
Thank you so much for your review , we really appreciate your honest feedback. I am the manager of the touring field , my wardens do work hard making sure the pitches are ready for our next guests , however sometime it can be missed , I apologise for that and increase our pitch checks on a morning. your review was a great review and I thank you Christina
Læs mere
Havde en fantastisk ferie på Haggerston Slot, personalet var meget venlige, nød virkelig min uge, campingvogn var dejligt og rent, nød at bruge spa, håber at vende tilbage i fremtiden. Mario er den BEDSTE! ! : )
Læs mere
Svar fra Haggerston Cast... H, Manager hos Haggerston Castle Holiday Park - Haven
Svarede d. 25. jun. 2017
Hi Lauren, Thank you kindly for this lovely review :) We have to agree Mario is the best We hope to see you back again soon xxx
Læs mere
+6
Det var vores 1 gade familieferie og 1 gade tid på haggerston. Vi havde en fantastisk uge på haggerston. Ved ankomsten blev vi mødt af sikkerhed som os i den rigtige retning for check-in. Vi tjekkede derefter ind med Ronnie. Hun var meget venlig og gav os masser af information og
Læs mere
Svar fra Haggerston Cast... H, Manager hos Haggerston Castle Holiday Park - Haven
Svarede d. 23. jun. 2017
Hello , Leanne here , and I am smiling :) thank you so much for your wonderful review , I can't wait to welcome you back soon Kind Rehards Leanne Guest Experience
Læs mere
Forrige
Albumkategorier
Alle billederBilleder fra rejsendeVærelse og suitePool og strandSpisesalFamilie- og legeområderMøde- og festlokaler
view from spar shop
Forrige
Booked for April 2019. Heard Papa John's, Burger King and the arcade will be closed? Will the fish and chip shop be open and is the full arcade closed or just the bit being redeveloped? Thanks
Sorry cannot answer thus. Best to contact Haggerston Castle direct. They are very helpful.
1 stemme
Vis alle svar
Will there be entertainment on 15 March 2019
Hi, We will have a full running order for you to enjoy.
1 stemme
Vis alle svar
My question is . Why is it that everytime we wanted to book something like any of the stuff thats on at holiday park it's always fully booked? We came Fri to Monday it's not bloody rocket science tell families etc you have to book on a day to day basis or a day in advance so know one misses out . Families are there a week in advance and stuff are already booked up !!! So basically people that arrive for 3 nights etc get nothing to do .... pathetic system yous have . sort this out ! Also prices are way to high £10 pp don't be daft cheaper going abroad 😎
Hi, Thank you for your question. It does state on our Haven Website and in our Entertainments Guide and Haven Whats On App to book any activities in advance. We have a full running order of events to suit all ages and many non bookable free activities to attend also. I'm so sorry you found it a little busy during your holiday. It's unclear from your feedback what you paid £10.00 for? We hope to see you again.
0 stemmer
Is there a gym holiday makers can use
There is a gym on site, payable, but for all use
0 stemmer
Me and my husband are going to a private caravan and two grandchildren age 4 both so how much will it cost for passes please I am not a robot
Me and my husband are going to a private caravan and needed prices for passes were are going to have 2 kids who case 4 years old
0 stemmer
Forrige
ForrigeNæste
11
Er dette din TripAdvisor-registrering?
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere. Gør krav på din registrering